- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
Evet 9. Aydan sonra 3 yaşına kadar vuruluyor. İster tek doz ister iki dozluk olan var
Ben tam 12. Ayında Dr tavsiyesi üzerine tek dozluk olan aşıdan vurdurdum. Şuan maalesef salgın var aşısız ülkeye alınan zavallı insanlardan ülke içinde salgın halinde görülüyor, bence yaptırmak en güzeli için rahat eder en azından
Mrb bayanlar kizim 18 ocak dogumlu.yani hemen hemen 1 ay kucuk sizinkilerden.boyu 75cm.suan 9 kilo.sizce kilosu azmi.emmeyi azaltti.hata "sifir "emiyo desem yeridir
Yok Zeyno bu ücretli olan aşı meningokok diye geçiyor1 yaş aşısında saglık ocağında vuruluyor sizin dediğiniz meningokok aşısı olabilir.
canim emiyomu senin bebegin.emiyosa belki sonralari daha cabuk toplanir.4 yasinda oglum var.onun 1 yas dogum gunu resinlerine baktim daha toplu bebekmis.bugun kizimin 1 yas dogum gunu mesela.arasinda cok fark var daha zayif.bide esimle ben iri yapiliyiz oglumda oyle.ama bu kiz kime cekti anlamadim
Masallah canim bebisineOlsun kizlar narin olur saglikliysa hic takma bence evet emiyo benimki masallaah kirkli bebe gb
Cok haklisin canim bende kiloya takilmayim saglikli olsunda diyorum.ama yinede kafaya takiyorum.minyon gibi geliyo gozume kizimBizde 8 Aralık doğumluyuz yaş aşısında 76cm 9800 gelmişti. Çok iştahlı bir bebek değil ne yazıkki sevdiği yediği şeyler sayılıdır. Bizde emmeyi baya azalttık iki emiyor ısırıp bırakıyor. Bu ay 3 cm uzamışız 300 gr da almışız. Sanırım diş çıkaracak çok huysuzlaştık çünkü olmayan iştahımızda iyice azaldı. Sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil diyecem ama öyle olmuyor işte..
Bayanlar 1 yasindaki kizim cok istahsizne meme emiyo ne yemek yiyo .siz bebeklerinize istahi acilsin diye neler yapiyosunuz.balik yagi markasi onerileriniz olur ,takviye edici vitamin gibi onerileriniz olur veya bitkisel istah acan evde hazirlayacagim neler olabilr.lutfen fikirlerinize cok ihtiyacim var
Canim kizim olivitiAynı dertten bizde muzdaribiz evde her türlü şey demiyorum ama maalesef yediği bir kaç kaşık. Zorlayınca daha da yemiyor bende kendi haline bıraktım. Vitamin olarak sağlık ocağından polivit vermişlerdi onu kullanıyorum. Balık yaği şurubu alıp kullanmadim daha. Onu da kullanırken güvenirlik marka almak lazim içeriğinde ağır metaller bulunmayacak ifos onaylı olması gerekiyormuş falan. Ocean OM yasi daEGA, Efa Vit, Carlson OMEGA gibi..
Canim kizim 1 yasinda poliviti bende kizima kullanabilirmiyim acaba.evde vardi 4 yasindaki oglum icin almistim.bu dedigin balik yaglarini internetten siparis vermek istiyorum.bildigin guvenilir bi internet sayfasi varmi.veya bana oneride bulunacak kimse varmiAynı dertten bizde muzdaribiz evde her türlü şey demiyorum ama maalesef yediği bir kaç kaşık. Zorlayınca daha da yemiyor bende kendi haline bıraktım. Vitamin olarak sağlık ocağından polivit vermişlerdi onu kullanıyorum. Balık yaği şurubu alıp kullanmadim daha. Onu da kullanırken güvenirlik marka almak lazim içeriğinde ağır metaller bulunmayacak ifos onaylı olması gerekiyormuş falan. Ocean OMEGA, Efa Vit, Carlson OMEGA gibi..
Canim kizim oliviti
Canim kizim 1 yasinda poliviti bende kizima kullanabilirmiyim acaba.evde vardi 4 yasindaki oglum icin almistim.bu dedigin balik yaglarini internetten siparis vermek istiyorum.bildigin guvenilir bi internet sayfasi varmi.veya bana oneride bulunacak kimse varmi
Tamam canim bende bakayim sagolBizde zaten 1 yaşından sonra kullanmaya başladık. Vitaminler.com dan alabilirsin ürünler orijinalmis. Arkadaşlarim sipariş vermiş oradan biliyorum..
Canım iştahsız derken, kilosu düşük mü? Belki sana iştahsız geliyordur, belki yedikleri yeterlidir? Kaç kilo?Bayanlar 1 yasindaki kizim cok istahsizne meme emiyo ne yemek yiyo .siz bebeklerinize istahi acilsin diye neler yapiyosunuz.balik yagi markasi onerileriniz olur ,takviye edici vitamin gibi onerileriniz olur veya bitkisel istah acan evde hazirlayacagim neler olabilr.lutfen fikirlerinize cok ihtiyacim var
Valla aynı canım bizde durum sabah uykusuna bayılıyor ben işe gidince 10 dan sonra uyanıyormuş sonra kahvaltı öğlen yoğurt falan 1 gibi uyuyor bazen 45 dk bazen 1 saatten fazla akşam üzeride 5 ten sonra yine uyuyor akşam yemek falan derken 10 dan erken olmuyor akşam üstü uyutmasam çok huysuz oluyor bide ayakta sallıyoruz maalesef. Gece nasıl seninki bizde en az 3 defa kalkıyoruz emmeye gündüz işte olduğum için emziriyorum geceAnneler merhaba. Bebislerinizin uykusu nasıl? Benim kızımın bi rutini yok malesef. Bazen 10da uyuyor, bazen 2 deeşimle özelimiz kalmadı ya, ne zaman hayat normale dönecek? Çok yoruluyorum bazen
Bizim de aynı geceleri en az 3 kez uyanıyor. Aynı seninki gibi sabah ben işe gidince uyuyor 10a kadar filan. Napcaz bilmiyorum...Valla aynı canım bizde durum sabah uykusuna bayılıyor ben işe gidince 10 dan sonra uyanıyormuş sonra kahvaltı öğlen yoğurt falan 1 gibi uyuyor bazen 45 dk bazen 1 saatten fazla akşam üzeride 5 ten sonra yine uyuyor akşam yemek falan derken 10 dan erken olmuyor akşam üstü uyutmasam çok huysuz oluyor bide ayakta sallıyoruz maalesef. Gece nasıl seninki bizde en az 3 defa kalkıyoruz emmeye gündüz işte olduğum için emziriyorum gece
Tam 1 yasinca canim kilosu suan 9 kilo.boyuda 75 cm.ama hic bisey yemiyo.ac yasiyo desem yeridir.seninki ne kadrlk kilosu boyu kacCanım iştahsız derken, kilosu düşük mü? Belki sana iştahsız geliyordur, belki yedikleri yeterlidir? Kaç kilo?
Benimki de 13 aylık. 75 cm, 10 kilo. Hiç mi bişey yemiyor? Bizimki muz seviyor mesela, seninki sevmez Mi? Bi de benim kızım benim yedirmemi istemiyor, önüne koyuyorum, o kendi yiyebildigi kadar yiyorT
Tam 1 yasinca canim kilosu suan 9 kilo.boyuda 75 cm.ama hic bisey yemiyo.ac yasiyo desem yeridir.seninki ne kadrlk kilosu boyu kac
Ben hic muz vermiyorum canim kabizlik sikinti var kizimin malesef.istahsiz biraz kendide yemiyo banada yedirmiyoBenimki de 13 aylık. 75 cm, 10 kilo. Hiç mi bişey yemiyor? Bizimki muz seviyor mesela, seninki sevmez Mi? Bi de benim kızım benim yedirmemi istemiyor, önüne koyuyorum, o kendi yiyebildigi kadar yiyor