- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 37
Ya Walla millet Bi ay onceden basladi, hazırlıklari da günden güne face E koydularBenim kilo gitti Çatlak kaldı 9 da doğumgünü daha başlamadım hazırlığa :s
Dr da bişi yok demiş cnm, rahat ol, sıkıntı yapma kendineBilemedim çocuk nöroloji sine bile gittim o da normal dedi. her çocuk yapabilirmiş. dedim beyinden gelen bi sıkıntı filan mı var.
Cok güzel gözüküyo, yaşınız kutlu olsun canmEki Görüntüle 1920933 biz yaşımıza cumartesi girdik kızlar anane babaanne dedeler hala teyze ile kutladık nice yaşlara tüm melekkere
Sizin pasta da cok güEl gözüküyo zeynom, yasiniz kutlu Mutlu olsun...BU DA BİZİM PASTAMIZ NİCE SAĞLIKLI HUZURLU MUSMUTLU YILLARA
Walla ya, 41+3 ü beklerken ben baya bekleme rekoru kırdım :)) ne panik olmustumSelam kizlar epeydir gorusemedik malum dogu gorevindeyim hala.nasilsiniz cok ozledim sizleri gecen sene bu zamanlar nasil da heyecanla bekliyorduk sipalari hey gidi hey
Mrb. Benim boncugumda hep pureli yiyor hic puturtulu yada taneli bisy yemior hemen agzina bisey verdiginde ogurup kendini kusturuor pure icinde bile ole ekmek yda sebze parcalari olsa hemen direk yutmaya calistigi icin ogurerek kusmaya calisior ve su ile yutturmazsam hemen kusuor.9 aylikken doktora goturdum oda acele etme yemek istedigu zman o sekilde yer demisti ama 3 hafta snra yasina gircek ve hala yemior ole agzini cevirmior direk yutma eylemi yapior eline biskuvi cubuk hersey denedim ama eline bisy alipta yemegide sevmior direk yere atior.4 saatte bi besleme yapiorm gunde 4 ogun oluor acaba fazlami besliorumda eline bisy alip yeme geregi duymuor sasirdim kaldim herseyi blendardan gecioruzMerhaba anneler
Bende aranıza yeni geldim
Evlat edinenenler topiginden buraya geldim
Ben kızıma 9 yıl hasretle 3 yıl 1 ay bekleyerek kavuştum
Şimdi 11 aylık oldu
Sorum şu sizlerin bebekleri de yemeği ağzın da tutuyor mu
Benim boncuk 20 dk bile tutuyor
Dr gittik bu yüzden
Dr u inadını kırmak lazım bu çocuk açlık nedir bilmiyor kendi mama sandalyesine gidene kadar yedirme dayan dedi eğer hiç bir şey yemezse gene de yedirme bana getir serum takarım ama dayan sabret aç kaldı diye düşünme bebekler açlığa dayanamaz dedi fakat bizim boncuk hiç acikmiyor hatta rahata erdi
Önceden böyle bir sorun yoktu kahvaltı meyve çorba yoğurt muhallebi yerdi
Şimdi ise yemiyor yada ağzında tutuyor
Böyle bir sorunla yaşayanlar var mı
Aşmak için neler yaptınız
Annenin sütü azda olsa varsa sütü sağıp minik kadehler var onlarla beslemeli bebeği süt artması için bol su ve emzirmesi gerekBayanlar akrabamiz yeni dogum yapti bebek emmiyomus sarilik olur diye korkuyolar.sizce ne yapmamiz lazim.annesinin sutunun gelmesi icin ne yapabiliriz bide
Tesekkurler yorum icin canim soylerim :)Annenin sütü azda olsa varsa sütü sağıp minik kadehler var onlarla beslemeli bebeği süt artması için bol su ve emzirmesi gerek
Humana steel tea var eczanelerde filan o arttiriyor yesil sogan dereotu kivircik bunlarida bol tuketsin bide ben bi aktardan almistim oyle sut arttirici bi cay karisimi o bende cok ise yaramisti benimde bebegim hastanelik olmustu ve sutum gelmiyodu pes etmesin annesi sizde destek olun bebek uyurken oda uyusun cunku yorgunlulda engelliyor sutun gelmesini ben tektim mesela cok zorduBayanlar akrabamiz yeni dogum yapti bebek emmiyomus sarilik olur diye korkuyolar.sizce ne yapmamiz lazim.annesinin sutunun gelmesi icin ne yapabiliriz bide
Gecmis olsun bizimkide yurumuyor korkuyor elinden tutmamizi istiyor yururken yurutecle yuruyor kosuyor hatta ama malesef kndi kendine tik yok1 yaş aşısı çok agır geçti bizde 2 gün ateş sonrasında grip öksürük. daha yen, yeni toparlanıoruz. kilomuz 10300 boumuz 78 cm olmuş. Ama hala yürümüyoruz ne yazık ki((((
Gecmis olsun bizimkide yurumuyor korkuyor elinden tutmamizi istiyor yururken yurutecle yuruyor kosuyor hatta ama malesef kndi kendine tik yok
Maşallah küçük prensese benim oğluşunda zor geçti canım hassas bir çoçuk canı çok tatlı ayın 4 ünden beri yürüyor yaşını beklemiş meleğim ablaları gibi.zor çoçuk uyku yok durmak yorgunluk bilmiyor gece zor bela sallaya sallaya uyutuyorum1 yaş aşısı çok agır geçti bizde 2 gün ateş sonrasında grip öksürük. daha yen, yeni toparlanıoruz. kilomuz 10300 boumuz 78 cm olmuş. Ama hala yürümüyoruz ne yazık ki((((