2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Yok canım atopik dermatit alerjik egzama kizariklari kaşıntı yapıyordu
Anladım Canım , kuzumda da kızarıklıklar var Geçmek bilmiyor bir türlü , hergün yıkıyorum krem sürüyorum ama yok geçiyo ama yerine yenisi çıkıyım, doktorumuz isilik dedi de böyle mi olacak sürekli , geçmeyecek mi yaz boyu

Bizimde çok kötüydü şükür 2 gunde geçti doktor Pomat verdi advantan adı günde iki kere

Arkadaşlar dün kızıma tuzsuz peynir ve taze Çökelek yaptım yarın kahvaltıya başlamayı düşünüyorum rahat yutabilmesi için peyniri nasıl yedirebilirim kızım 27 Kasım doğumlu öğlen sebze akşam meyve veriyordum yarın kahvaltıya başlamayı düşünüyorum

Elinle ezip ver canım ben öyle yapıyorum , yine de daha rahat yutsun dersen Ihlamur da içirebilirsin

Canım senin önerin üzerine eşime advantan aldırdım ama kortizon içerdiğini gördüm . Kortizonlu krem kullanmayın diyorlar hep sürüp sürmemekte kararsız kaldım ben napsam
en hafifi dedi doktor canım kullanmazsan bu havada hemen mantar olur dedi doktor zaten 2 gün kullan göreceksin azaldığını sonra mustela nın stelatrıa krem var tüm vucuda sürülen onunla devam ettim ben ama tabi karar senin

Dün bir kez sürdüm canım bir de bugün süreyim o zaman çok Sağol :)

Kizlar bebislerinize yogurdu gunluk sutten mi yoksa disardan alip mi mayaliyorsunuz? Bir de hergun mu mayalamak gerekiyor tazr olsun diye? Ben ufak tencereye mayalamistim. Kv hergun gunluk mayala dedi kafam karisti:/

Kizlar bebislerinize yogurdu gunluk sutten mi yoksa disardan alip mi mayaliyorsunuz? Bir de hergun mu mayalamak gerekiyor tazr olsun diye? Ben ufak tencereye mayalamistim. Kv hergun gunluk mayala dedi kafam karisti:/
Ben sütaşın benim ilk yogurdum diye bi ürünü var ondan alıyorum.. Bizim buralards süt bulunmuyor. Hazır sütten yapmakta hazır yoğurt almak arasında pek fark yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…