Anladım Canım , kuzumda da kızarıklıklar var Geçmek bilmiyor bir türlü , hergün yıkıyorum krem sürüyorum ama yok geçiyo ama yerine yenisi çıkıyım, doktorumuz isilik dedi de böyle mi olacak sürekli , geçmeyecek mi yaz boyuYok canım atopik dermatit alerjik egzama kizariklari kaşıntı yapıyordu
Hayır benimki kız:)Teşekkür ederim arkadasim senin bebegin erkekmi
ben hiç mama kullanmadım anne sütü ve ek gıda sebze püresi meyve yoğurt bizim yemeklerden de tattırıyorum artıkCanim hangi mamayi kullaniyorsun
Bizimde çok kötüydü şükür 2 gunde geçti doktor Pomat verdi advantan adı günde iki kereAnladım Canım , kuzumda da kızarıklıklar var Geçmek bilmiyor bir türlü , hergün yıkıyorum krem sürüyorum ama yok geçiyo ama yerine yenisi çıkıyım, doktorumuz isilik dedi de böyle mi olacak sürekli , geçmeyecek mi yaz boyu
Canim Bn Anne sutu vermiyorum o yuzden mama veryrym belki veriyorsundur die sordumben hiç mama kullanmadım anne sütü ve ek gıda sebze püresi meyve yoğurt bizim yemeklerden de tattırıyorum artık
Yarın alıp birde onu deneyim canım çok sağolBizimde çok kötüydü şükür 2 gunde geçti doktor Pomat verdi advantan adı günde iki kere
Elinle ezip ver canım ben öyle yapıyorum , yine de daha rahat yutsun dersen Ihlamur da içirebilirsinArkadaşlar dün kızıma tuzsuz peynir ve taze Çökelek yaptım yarın kahvaltıya başlamayı düşünüyorum rahat yutabilmesi için peyniri nasıl yedirebilirim kızım 27 Kasım doğumlu öğlen sebze akşam meyve veriyordum yarın kahvaltıya başlamayı düşünüyorum
Gelirim tabi bende özlüyorum bebiş nasılDaha sık gel buraya. Seni özlüyoruz.
Bizde iyiyiz sıcaklar ile boğuluyoruz şu ara tonton ek gıdaya başladımı başakIsim iyi ama uzak olmak zor tabi bebis iyi şükür 6 aylık oldu tontonum senin cimcime nasil
Bzm ki basladi. Hizli degil daha ama istedigi biseye gidebiliyorKızlar emeklemeye başladı mı minikler.. Ben korkuyorum yere koymaya bile ..
Canım senin önerin üzerine eşime advantan aldırdım ama kortizon içerdiğini gördüm . Kortizonlu krem kullanmayın diyorlar hep sürüp sürmemekte kararsız kaldım ben napsamBizimde çok kötüydü şükür 2 gunde geçti doktor Pomat verdi advantan adı günde iki kere
yok canım nerdee :) bizimki yüzüstü yatırınca basıyor çığlığı :))Kızlar emeklemeye başladı mı minikler.. Ben korkuyorum yere koymaya bile ..
en hafifi dedi doktor canım kullanmazsan bu havada hemen mantar olur dedi doktor zaten 2 gün kullan göreceksin azaldığını sonra mustela nın stelatrıa krem var tüm vucuda sürülen onunla devam ettim ben ama tabi karar seninCanım senin önerin üzerine eşime advantan aldırdım ama kortizon içerdiğini gördüm . Kortizonlu krem kullanmayın diyorlar hep sürüp sürmemekte kararsız kaldım ben napsam
Dün bir kez sürdüm canım bir de bugün süreyim o zaman çok Sağol :)en hafifi dedi doktor canım kullanmazsan bu havada hemen mantar olur dedi doktor zaten 2 gün kullan göreceksin azaldığını sonra mustela nın stelatrıa krem var tüm vucuda sürülen onunla devam ettim ben ama tabi karar senin
Di mi biZimki de öyle pek bi nazlı Allahım ya.Y
yok canım nerdee :) bizimki yüzüstü yatırınca basıyor çığlığı :))
Ben sütaşın benim ilk yogurdum diye bi ürünü var ondan alıyorum.. Bizim buralards süt bulunmuyor. Hazır sütten yapmakta hazır yoğurt almak arasında pek fark yok sanırımKizlar bebislerinize yogurdu gunluk sutten mi yoksa disardan alip mi mayaliyorsunuz? Bir de hergun mu mayalamak gerekiyor tazr olsun diye? Ben ufak tencereye mayalamistim. Kv hergun gunluk mayala dedi kafam karisti:/