Istemedimi yani anlayamadmSagol canim benim oglum var 11 ocak doğumlu denemek amavli ilk defa koydum iki dakka gecmeden cirlsnaya basladi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istemedimi yani anlayamadmSagol canim benim oglum var 11 ocak doğumlu denemek amavli ilk defa koydum iki dakka gecmeden cirlsnaya basladi
Istemedi canim yaa belki erken oldugu icindir cok bekletmedim tepkisini merak ettim koydum oyleIstemedimi yani anlayamadm
Demekki henuz erkenmis cnm alti aylik olduktan snra tekrar dene istersen o zaman belki isterIstemedi canim yaa belki erken oldugu icindir cok bekletmedim tepkisini merak ettim koydum oyle
Belkide canim teşekkür ederim bilgin icin sorunum oldugunda yeniden yazarimDemekki henuz erkenmis cnm alti aylik olduktan snra tekrar dene istersen o zaman belki ister
Rica ederim canimBelkide canim teşekkür ederim bilgin icin sorunum oldugunda yeniden yazarim
Kızlar benim sıpa oturmuyor hiç geç mi kaldı kiAy
bu çocuklar alem ya bizim sipada hep oturmak hep dikilmek istiyor
Yok canim benim oglumda dönmeyi pek sevmedi hiç hamle yapmıyor ama oturmayı dikilmeyi yuruteci çok seviyor her çocuk farklı standart bişey yok benceKızlar benim sıpa oturmuyor hiç geç mi kaldı ki
Canım doktor ne dedi senin bebeğe bizim çocuğun ki geçti çok şükür iğneler çok ise yaradıVar mı bir gelisme canım bebiste sıcakla birlikte iyice arttı bizim kızarıklıklar ne zaman geçecek bu illet şey ilk 5 ay gaz sancısı şimdi bu cildiracagim ((
Ayy ne güzel , hafta sonu bi bakalım o zaman bizde :)Doktora bakma bnce Sen cnm bu donemde adim atmaya birseylere ulasmaya cok meraklilar bnm kzm cok guzel yurumeye calsyo hatta ne clsmasi yuruyo bile masallah:) gel gel dyrz geliyo yuruteci cok sewdi suan cok mutlu kzm:)
Canım isilik kızarıklıklarından mı bahsediyorsunuzCanım doktor ne dedi senin bebeğe bizim çocuğun ki geçti çok şükür iğneler çok ise yaradı
Yok canım atopik dermatit alerjik egzama kizariklari kaşıntı yapıyorduCanım isilik kızarıklıklarından mı bahsediyorsunuz
Bnce birkacgun ara verin tekrar deneyn bmm kzmda basta reddediyordu bnde brkc gun ara verdm snraki dnememde biraz israrci da oldum 've sonunda kabullendi :)merak etme cnm onunde sonunda kabullrnecektrKizlar merhaba. Benim kizim ek gida isini hic sevmedi. Emmek kolayina geliyor sanirim. Kasigi gorunce agzini kilitliyor. Zorla verince de sinirleniyor geri tukuruyor. Israrci mi olmak gerek yoksa ara verip tekrar mi baslamak gerek bilemedim((
Merhabalar ben 27 Kasım annesiyim yürütece koymayı düşünmüyorum herkesin düşüncesi farklı tabi sadece paylaşmak istedim:)Selam anneler bir konuda danismak istiyorum yurutece koyan varmi ne kadarlikken koydunuz bende ocak annesiyim danismak istedim size
Verdiğin bilgiler için teşekkürler arkadaşım:)Merhaba anneler :) dün 6 aylıj kontrolümüz vardı. Artık kahvaltıya başlıyoruz dedi doktorumuz ama ben zaten başlatmıştım o demeden. Oğluşum yumurtayı çok seviyordu. Ancak kayınpederim de babam da köylerden yumurta getirdiler. O gün bu gündür bir tiksindi yumurtadan anlatamam... Ağzına verdiğim an yüzünü buruşturup öğürmeye başlıyor kıyamıyorum. Doktorumuz mamasına veya yemeklerine karıstırmamızı söyledi. Yumurta katı haşlanmış olacakmış. Rafadan veya çiğ değil... Tabi etrafını yeşertecek kadar haşlama dedi. Kuzu kıymasına başlayacagız. 2 kere çekilmiş kuzu kıymasını yemeklerine veya çorbalarına atabilirsin dedi. Artık zeytinyağında soğanı kavurup üzerine domates ve ne yiyecekse malzemesini koyarak normal yemek pişirir gibi yemeğini de yapmaya başladık. Tabiki tuzsuz... Denize götürmeyi düşünüyoruz. Güneş kremi önerdi biodermanın. Merak eden olursa uzun adını yazarım. Bizden böyle :)
lof kızlar ben bu cadalozla ne yapcam ya gulme krızıne gırdım demın guya emeklemeye calısıyo ılerı gıtmeyı bılmıyo gerı gerı gıdıyo yada yerdeyken bı yere gıtcekse döne döne gıdıyo cok komık bu ya dogdugundan berı hıc koydugum yerde bulamıom cocugu kafası yerde popo havada yılan gıbı gıdıyo kayın pederım şahmeran koydu adını
Canim hangi mamayi kullaniyorsunBize doktorumuz pembe corsatın önerdi ise yaradı gerçi 3 gün kullandım yalnızca çünkü kremle ilgili çok yorum var internette güvenemedim ama kasintilara da dayanamadim kullandım kortizonsuz krem bu arada doktorunuza sorun isterseniz bir deneyin
Teşekkür ederim arkadasim senin bebegin erkekmiMerhabalar ben 27 Kasım annesiyim yürütece koymayı düşünmüyorum herkesin düşüncesi farklı tabi sadece paylaşmak istedim:)