2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar 3 Aralık doğumluyuz yemek önerileriniz neler bu arada sıcaktan kolları çok kötü oldu oğlumun

Kizlar merhaba. Benim kizim ek gida isini hic sevmedi. Emmek kolayina geliyor sanirim. Kasigi gorunce agzini kilitliyor. Zorla verince de sinirleniyor geri tukuruyor. Israrci mi olmak gerek yoksa ara verip tekrar mi baslamak gerek bilemedim((

Kizlar merhaba. Benim kizim ek gida isini hic sevmedi. Emmek kolayina geliyor sanirim. Kasigi gorunce agzini kilitliyor. Zorla verince de sinirleniyor geri tukuruyor. Israrci mi olmak gerek yoksa ara verip tekrar mi baslamak gerek bilemedim((
Bnce birkacgun ara verin tekrar deneyn bmm kzmda basta reddediyordu bnde brkc gun ara verdm snraki dnememde biraz israrci da oldum 've sonunda kabullendi :)merak etme cnm onunde sonunda kabullrnecektr

Verdiğin bilgiler için teşekkürler arkadaşım:)
Sormak istediğim soğanı yağda kavurup içine domates ekleyip yemek pisirmeyi doktormu tavsiye etti domates 10cu aydan verilmez diye duydum şuan yurt dışındayim bütün zamanım internette aradtirmakla geçiyor fakat hicbir bilgi birbiriyle tutmuyor malesef sastim kaldim
Mesela kızıma hurma vermek istiyorum acaba uygun olurmu 27 Kasım doğumlu daha yumurta sarisina baslamadim yarın başlayayım bari bu arada zeytin yağı ni yemek pistikten sonra katiyorum gunde 2 öğün yediriyorum azmi acaba 1 yemek birde akşam meyve

l
Benimde kizim oyle tuhaf uyuyorki popo havada bacaklarin her biri baska yerde kafa bir tuhaf hayret ediyorum nasil rahat oluyor boynu tutulmuyormu eli kolu uyusmuyormu duzeltince uyaniyor eski pozisyona donup uyuyor:)

Canim hangi mamayi kullaniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…