- 25 Temmuz 2015
- 35
- 39
- 34
Normalde sevi bebenin kılıfı var canim ama istersen normal oto Koltuğuna da geçebilirsin artık. 0-18 kilo olanlardan bakmaya başladım bile ben. Yaz geliyo mecbur alışmak zorunda koltuğa. Uzun yolda zor olur yoksa. Hem de tehlikeli.Arkadaşlar bu araba koltukları ( yani hala ana kucağı) oğlumu çokk terletiyor. Bir yere gidene kadar haklı olarak mızmızlanıp duruyor. Gittiğimizde arabadan indirince başı sırılsıklam terli oluyor. İçine penye battaniyesini serip öyle oturtmayı denedim birkaç kere. Bu kez de kemerini takmak sıkıntı oluyor. Yok mu buna bir çözüm?? Valla artık ana kucağı süs gibi duruyo arabada. Benim kucağımda gidiyor her yere. Ama o da bana zor oluyor. Tek başıma çıkarayım desem ne yapacagım bilmiyorum...
Arkadaşlar bu araba koltukları ( yani hala ana kucağı) oğlumu çokk terletiyor. Bir yere gidene kadar haklı olarak mızmızlanıp duruyor. Gittiğimizde arabadan indirince başı sırılsıklam terli oluyor. İçine penye battaniyesini serip öyle oturtmayı denedim birkaç kere. Bu kez de kemerini takmak sıkıntı oluyor. Yok mu buna bir çözüm?? Valla artık ana kucağı süs gibi duruyo arabada. Benim kucağımda gidiyor her yere. Ama o da bana zor oluyor. Tek başıma çıkarayım desem ne yapacagım bilmiyorum...
Bizim kendi doktorumuz değil ancak çocuk gastroenteroloji doktoru mukusu boşver olsun ne olacak. Geçer o önemli değil, kan olmasın da dedi... O yüzden ben mukusu pek umursamıyorum. Katı gıdalardan sonra normale döner gibi oldu ama yine de var tabi. Mamanız neocate mi? Rapor çıkardınız mı ? Ayrıca meme konusunda hiç umutsuzluğa kapılmayın. Yılmadan deneyin.
Canim bizimde alerjimiz var ama uni.hastanesine gittigimiz halde doktor alerji testi yaptirmadi Kucuk diye siz nerde yaptirdiniz
Çok zor bi durum bizim de bi düzliyor bi eski haline geliyor. Ayakta gezerek emziriyorım çok komik gelebilir ama boynuma da bi oyuncak asıyorum onunla bi eliyle oynuyor dikkati dağılıyor memede olduğunu unutuyor sanki . Siz de deneyin belki işe yarar. 2-3 dk emiyordu bu şekilde 7-8 dkya çıktı.Bizdede başlarda sıkıntı yoktu emiyordu memeyi ne olduysa 2 aylıkken oldu. Hem meme reddi hemde yeşil mukuslu ishal başladı. Ben kakanin üzerinde durmadım başta .çocuk doktoru tahlil istemişti ve temiz çıkmıştı. Meme reddi yüzünden alerji doktoruna gittik test yapıldı (ki gereksizmiş) bir şey çıkmadi .sadece deri testinde yumurta çıktı. O günden beridirde diyet yapıyorum bir ara emmesi düzeldi iki hafta kadar ve bu sırada 800 gr kilo aldı. Resmen açlıkla memeye yapisiyordu. Sonra tekrar aynisi sadece uykuda emiyor kilo alımı az. Özel bir mamasi var alerji için tadını sevmesi için pekmez koyun dedi doktor pekmez kakayi çok kötü hale getirdi ki azıcık bir şey icmişti. Bizde diyete ragmen emme duzelmiyor. Mukus azda olsa var. Az ama sık kaka yapıyor. Şu an sadece patates ekmek bulgur sele zeytini ve nuhun ankara makarnasindan yiyorum. Mukusu gecirebilirsem yeni gıdalar deneyeceğim. Ama memeye geri dönecek gibi durmuyor
Bn penye bir battaniyenin kemer gelen kısımlarını kestim öyle kullanıyorum siz de deneyenilirsinizArkadaşlar bu araba koltukları ( yani hala ana kucağı) oğlumu çokk terletiyor. Bir yere gidene kadar haklı olarak mızmızlanıp duruyor. Gittiğimizde arabadan indirince başı sırılsıklam terli oluyor. İçine penye battaniyesini serip öyle oturtmayı denedim birkaç kere. Bu kez de kemerini takmak sıkıntı oluyor. Yok mu buna bir çözüm?? Valla artık ana kucağı süs gibi duruyo arabada. Benim kucağımda gidiyor her yere. Ama o da bana zor oluyor. Tek başıma çıkarayım desem ne yapacagım bilmiyorum...
Bn henüz doktora gitmedim ama sanırım aynı şeyleri söyleyecekler Bnm kendimce bulduğum çözüm:Ne bileyim mukusu kafama takiyorum kilo alımı mukus yüzünden az gibi geliyor ayrıca. Evet raporumuz var ama almıyorum mama boşuna sevmiyor ilk teşhis koyulduğunda 4 kutu almıştık duruyor öyle. Pekmez koyup denedim biraz icmisti ama o da dokundu. Zaten memeden başka çaremiz yok malesef. Yılmadan 2,5 3 saatte bit uyutup emziriyorum. Cok zor.
Ek gidada nasıl bir yol izlediniz. Süt alerjisi mi var sizde sadece. Paylasirsaniz çok memnun olurum
İlk defa duydum. Ben de merak ettim. 3 gündür diş sıkıntısı çekiyoruz.Dis kolyesi kullanan var mi? Faydasi oldu mu?
Bizde tip fakultesine gttk Ana yapmadilarAslinda kucuk büyük bir farkı yokmuş yapılan bebeğin yapısıyla alakaliymis çıkıp çıkmaması yani küçükken kanda çıkmiyorsa büyük ihtimal büyüdüğünde de cikmayacaktir. Tip fakültesinde yaptırdık biz. Kan ,deri ve ter testi.
Çok zor bi durum bizim de bi düzliyor bi eski haline geliyor. Ayakta gezerek emziriyorım çok komik gelebilir ama boynuma da bi oyuncak asıyorum onunla bi eliyle oynuyor dikkati dağılıyor memede olduğunu unutuyor sanki . Siz de deneyin belki işe yarar. 2-3 dk emiyordu bu şekilde 7-8 dkya çıktı.
Bizde tip fakultesine gttk Ana yapmadilar
Ben süt ürünlerini kesince baktım mukus geçmedi, sırasıyla önce dana etini kestim 1 ay kadar. Geçmeyince yumurtayı da kestim yine 1 ay kadar. Sonra ikisinden de yedim. Değişen hiçbir şey yok. Ama süt ürünü herhangi bir şey yiyip içtiğimde kan geldigini gördüm. Doktorumuzla beraber yalnızca süt alerjisi teşhisi koyduk. Dünden beri de hiç mukus yok ilk defa... Et yumurta yiyorum. Yalnzca sütmüş yani. Ben normal mamayı kesebilmeyi başarmıştum alerji çıkmadan önce. 1 ay yalnızca anne sütü vermiştim. Sonra doktora kontrole gittiğimizde baktık ki 1 ayda yalnızca 200 gr almış. Alerjiden dedi doktor. Üzülerek de olsa mecburen mamaya dönüş yaptık. Neocate mamayı sevdi bizimki. Günde 4 kere 60 cc vererek başlayalım dedi doktor kilo hesabı yaparak. Şimdi günde 4 kere 90 cc içiyor. Emmeye devam.Ne bileyim mukusu kafama takiyorum kilo alımı mukus yüzünden az gibi geliyor ayrıca. Evet raporumuz var ama almıyorum mama boşuna sevmiyor ilk teşhis koyulduğunda 4 kutu almıştık duruyor öyle. Pekmez koyup denedim biraz icmisti ama o da dokundu. Zaten memeden başka çaremiz yok malesef. Yılmadan 2,5 3 saatte bit uyutup emziriyorum. Cok zor.
Ek gidada nasıl bir yol izlediniz. Süt alerjisi mi var sizde sadece. Paylasirsaniz çok memnun olurum
Kanimca sut alerjisi gibi ama bilmiyorum tam bilmeden de kizimi diyete sokmak istemyrmDeneyerek bulmaniz daha iyi
@efe keremin annesiarge34 @remya @zonox @gulsrht @shadowqueen aslla @dilosanne elifeva @ozizo @ayshem789 derinsu06 @blueflower K kaplan2535 @Aylininannesi @hedef 2016 B Basakfehmi @ednah1907
(unuttuklarım alınmasın heee, bayadır gıremeyınce foruma aklıma gelmedı ısımlerınız)
kızlarrr özledim sizleri nasılsınız, hayat bebelerle nasıl gidiyor :)
Sukur iyiyiz bu aralar uykuya dalamama durumu yasiyoruz kucakta bol bol geziyoruz maalesef@efe keremin annesiarge34 @remya @zonox @gulsrht @shadowqueen aslla @dilosanne elifeva @ozizo @ayshem789 derinsu06 @blueflower K kaplan2535 @Aylininannesi @hedef 2016 B Basakfehmi @ednah1907
(unuttuklarım alınmasın heee, bayadır gıremeyınce foruma aklıma gelmedı ısımlerınız)
ooo cnm sende bendensin.. nereye atandın? branşın?meltemcivil canim bende cok özledim siziben Subatta atandimbaska sehir kosturmaca ise baslamak zorunda kalinca hic firsatimolmadi esimle ayri kaldik es durumuyapmak icin o gemedi Ben bebeklekaldim cok zorlaniyorum yani sen nasilsin
valla bende cok ozledım ya yenıdenmı hamıle kalsak@efe keremin annesiarge34 @remya @zonox @gulsrht @shadowqueen aslla @dilosanne elifeva @ozizo @ayshem789 derinsu06 @blueflower K kaplan2535 @Aylininannesi @hedef 2016 B Basakfehmi @ednah1907