- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 37
Meltem'ciğim senden bunları duymak ne güzelKakalı bezlerle aran nasıl bu arada?
İşe başlayacak olmak benim de canımı sıkıyor.
Sağlıklı olsun da kilo çok önemli değil canım. Benim kızımın kilo maşallah iyi. Her ay ortalama 1 kg.alıyor. Boyu da normal. 5.ay sonunda 7.700 kg. ve 67 cm.
Ohhh ohhh Allah bozmasın bende eşimi gerçek aşk sanıyodum kızım olana kadar:)) Beyza 9 ayını doldurunca işe dönücem bende kv ve dedesi bakicak aklıma geldikçe kötü oluyorum ama onun geleceği için çalışmam lazım. Hem kendim için de istiyorum Biliyosun ev hanimligi toplumda takdir görmeyen bir iş ne yazık ki.
Süpersin cnm, çalişarak anne sütü ile beslemen mükemmel :)Bizimde haftaya 6 ay oluyor sadece anne sütüne devam ediyorum üstelik 1 aydır çalışıyorum
Ensar Ayhan canim neden degisti duzeni acaba?uykusu ıyıdı canm, aksam 21 gıbı yatıp gece 1 kez kalkıp sabah 8 gıbı uyanıyodu ama bu aralar gece 5-6 kez uyanmaya basladı.
acaba buyudu de karnı cok mu acıkıo dıe dusunuyorum.
bu arada senn bebişin adı neydı ya unuttum
Eeee anne olmak kolay degil gercekten birde pimpirik olunca :)aysecım bılgılerın süper masallah dıyorum sana, tam bu saglıklı anne tutumu :)
Biz de seni ozledik valla biz donem arkadaslar bi whatsapp kuralim bile dedim ben siteye girmek her an olmuyor@efe keremin annesi @arge34 @remya @zonox @gulsrht @shadowqueen @aslla @dilosanne @elifeva @ozizoayshem789 derinsu06 @blueflower K kaplan2535 @Aylininannesi @hedef 2016 B Basakfehmi @ednah1907
(unuttuklarım alınmasın heee, bayadır gıremeyınce foruma aklıma gelmedı ısımlerınız)
kızlarrr özledim sizleri nasılsınız, hayat bebelerle nasıl gidiyor :)
Canm saatleri gayet iyi, gün içinde 20 ya da 30 dk uyuyo bade :))Kızlar hepinizi kocaman öpüyorum ben 1 aydır işe başladım kendi annem geldi yanımda o bakıyor oğluma cuma süt iznim var 3 gün evdeyim. sadece anne sütüne devam ediyorum bakalım,, gündüz işte 2 defa pompa yapıyorum ertesi gün için. 2 saat arayla 120 cc içiyor bizim oğlan. Gündüz uykusu sorunlu en fazla 45 dk uyuyor tilki gibi tık dese açıyor gözü gece 10 dan sonra başlıyor uyku hali 11 buçuk gibi uyumuş oluyor genelde 2 defa kalkıyor gece sabah 7 buçuk gibi emzirip çıkıyorum 8 buçuk gibi uyaniyor muş. Nerde o 11 lere kadar uyuyan bebek
Sukur iyiyiz bu aralar uykuya dalamama durumu yasiyoruz kucakta bol bol geziyoruz maalesefoglumu birakip ise baslayamadim istifa ettim biraz buyusun tekrar calisacagim seni sormali sen nasilsin meltemcim
Kuzum ya allah rahatlık versin, inş yez zmanda kavusursunuz esinle, ayrılık zormeltemcivil canim bende cok özledim siziben Subatta atandimbaska sehir kosturmaca ise baslamak zorunda kalinca hic firsatimolmadi esimle ayri kaldik es durumuyapmak icin o gemedi Ben bebeklekaldim cok zorlaniyorum yani sen nasilsin
valla bende cok ozledım ya yenıdenmı hamıle kalsakbı araya gelebılmek ıcın aman Allah korusun ben nasıpse ayın 9 unda doktora gıdıyorum kordonlarımı baglatmak ıcın dogumdan berı hergun ruyamda 4. cocugu doguruyorum pıskolojım cok bozuldu ınsallah doktor erken bı zamana amelıyat gunu verır bu korkuyla yasanmıo heray test yapıyorum
Ensar Ayhan canim neden degisti duzeni acaba?
Eeee anne olmak kolay degil gercekten birde pimpirik olunca :)
Biz de seni ozledik valla biz donem arkadaslar bi whatsapp kuralim bile dedim ben siteye girmek her an olmuyor
oglumda fena cikaramadi hala. Evde kehribar tesbih var kpederimin. Deneyicem onu fatdasini gorursem kolyeyi siparis vericem. Iyi gelirse yazarim szlere deİlk defa duydum. Ben de merak ettim. 3 gündür diş sıkıntısı çekiyoruz.
İşe yarar mı acaba?
Bayburttayim canim esim Istanbulda ins kavusuruz Bakalimbizim oglan tosun oldu sut sagmalarimise yatadi badenapiyorKuzum ya allah rahatlık versin, inş yez zmanda kavusursunuz esinle, ayrılık zor
Neredesin şimdi?
Bayburttayim canim esim Istanbulda ins kavusuruz Bakalimbizim oglan tosun oldu sut sagmalarimise yatadi badenapiyor
Yok canım bende yapmadı sizde ateş oldumu
Demir damlasi kabiz yapio badede, elimde pamuk dötünü açip bok bekliyorum Ne kadar ilerlediğimi sen düşün artık
Uykuya dalma problemi bizde de varBadede de uykuya dalma sorunu olustu bu aralar. Aksam 9da yatar gece 4 gibi emmeye kalkardi şimdi 1-2 saate kesi gibi mıyavlayıp duruyo, uyanmıyo ama miiii miiii deyip kaldiriyo beni.
Aslicim sen nw iş yapiyodun unuttum kusura bakma,
Valla bence bebeklerin 1 yasına dek annelerine ihtyclari var, ımkan varsa calişmamak en iyisi
Haberlerini bekliyorum canım. İnşallah işe yarar.oglumda fena cikaramadi hala. Evde kehribar tesbih var kpederimin. Deneyicem onu fatdasini gorursem kolyeyi siparis vericem. Iyi gelirse yazarim szlere de
uzun sürmüş ama geçmiş neyse ki çok sevindim atlatmanızaEvet canım 2 gün sürdü atesimiz geçti çok şükür
Bebeğim 2 aylıkken ben ve eşim grip olmuştuk. Sürekli maske takın ve sık sık ellerinizi yıkayın. Bir de bol su tüketin. Sütünüzden geçmez. Ama emzirirken vs. nefesinizi vermemeye dikkat edin. Bizim hastalığımız 1 hafta sürmüştü ama çok şükür bebeğimize geçmedi. Çok dikkat etmek lazım. Malum, emzirdiğimiz için ilaç da alamıyoruz...Arkadaşlar benim kızım 6. Ayını dolduracak ama ben grip oldum daha doğrusu oluyorum galiba. Kızımı nasıl koruyabilirim. Şu an sadece boğazım ağrıyor. Lütfen Yardım edin. ...
hep aklimdasin canim bu kiz kayboldu ne yapiyor 3 cocukla diye. oglanlar yaramazdi nasillar simdi? bir de kizina bikini aldin mivalla bende cok ozledım ya yenıdenmı hamıle kalsakbı araya gelebılmek ıcın aman Allah korusun ben nasıpse ayın 9 unda doktora gıdıyorum kordonlarımı baglatmak ıcın dogumdan berı hergun ruyamda 4. cocugu doguruyorum pıskolojım cok bozuldu ınsallah doktor erken bı zamana amelıyat gunu verır bu korkuyla yasanmıo heray test yapıyorum