2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Demir damlasi kabiz yapio badede, elimde pamuk dötünü açip bok bekliyorum Ne kadar ilerlediğimi sen düşün artık

Kesnlkle deryacm, inan çalişmayan anne cocuklari da mutlu edemiyor. Cocugumun annen ne iş yapiyor dediklerinde mühendis yerine ev hanımı ya da mühendis ama çalişmiyor demesini istemem şahsen.

Ensar Ayhan canim neden degisti duzeni acaba?
aysecım bılgılerın süper masallah dıyorum sana, tam bu saglıklı anne tutumu :)
Eeee anne olmak kolay degil gercekten birde pimpirik olunca :)

Biz de seni ozledik valla biz donem arkadaslar bi whatsapp kuralim bile dedim ben siteye girmek her an olmuyor

Canm saatleri gayet iyi, gün içinde 20 ya da 30 dk uyuyo bade :))
Gece de 5-6 kez :)) şanslisin yani.

Sukur iyiyiz bu aralar uykuya dalamama durumu yasiyoruz kucakta bol bol geziyoruz maalesef oglumu birakip ise baslayamadim istifa ettim biraz buyusun tekrar calisacagim seni sormali sen nasilsin meltemcim

Badede de uykuya dalma sorunu olustu bu aralar. Aksam 9da yatar gece 4 gibi emmeye kalkardi şimdi 1-2 saate kesi gibi mıyavlayıp duruyo, uyanmıyo ama miiii miiii deyip kaldiriyo beni.
Aslicim sen nw iş yapiyodun unuttum kusura bakma,
Valla bence bebeklerin 1 yasına dek annelerine ihtyclari var, ımkan varsa calişmamak en iyisi

He he, alemsn elif ya, önlemini aldiktan sonra nolcak kız :))
Ben ıkıncıyı ıstemyrm artık, bade cok akilli bi bebek olmamasina ragmen, senn korkun doğal tabii.
Napiyo cocuklar, aliştilar mi brbrlerine?

Bayburttayim canim esim Istanbulda ins kavusuruz Bakalimbizim oglan tosun oldu sut sagmalarimise yatadi badenapiyor

Cok kötü bi yerde değilmişsin canm şükürler olsun. Şimdilik birz sıkıntı cekersnz ama ilerisi iyi olur inş.
Maşallah canm, hem calişiyosun hem anne sütüyle besliyosun, bravo
Bade iyi teyzesi maşallah beni hıc uzmuyo, cok akıllı ve mutlu bi bebek, gün içinde yaparsam bi yemek yapiyorum yapmazsam eşim dısardan aliyo, onun harici sadece badeyle oyun oynuyoruz :))
Tombalak oğlusunun boğumlu bacaklarini öp benm yerime

Demir damlasi kabiz yapio badede, elimde pamuk dötünü açip bok bekliyorum Ne kadar ilerlediğimi sen düşün artık

Doktor bana kabız yaparsa bırak demişti. Ben hiç başlamadım.

Uykuya dalma problemi bizde de var
Bence 1 yaş değil okul öncesine kadar anneyle olmalı. Türkiye şartlarında çalışan anneler için mümkün değil tabi.

oglumda fena cikaramadi hala. Evde kehribar tesbih var kpederimin. Deneyicem onu fatdasini gorursem kolyeyi siparis vericem. Iyi gelirse yazarim szlere de
Haberlerini bekliyorum canım. İnşallah işe yarar.

Arkadaslar benim kızım 6. Ayını dolduracak ama ben grip oldum daha doğrusu oluyorum galiba. Kızımı nasıl koruyabilirim. Şu an sadece boğazım ağrıyor. Lütfen Yardım edin. ...

Arkadaşlar benim kızım 6. Ayını dolduracak ama ben grip oldum daha doğrusu oluyorum galiba. Kızımı nasıl koruyabilirim. Şu an sadece boğazım ağrıyor. Lütfen Yardım edin. ...

Arkadaşlar benim kızım 6. Ayını dolduracak ama ben grip oldum daha doğrusu oluyorum galiba. Kızımı nasıl koruyabilirim. Şu an sadece boğazım ağrıyor. Lütfen Yardım edin. ...
Bebeğim 2 aylıkken ben ve eşim grip olmuştuk. Sürekli maske takın ve sık sık ellerinizi yıkayın. Bir de bol su tüketin. Sütünüzden geçmez. Ama emzirirken vs. nefesinizi vermemeye dikkat edin. Bizim hastalığımız 1 hafta sürmüştü ama çok şükür bebeğimize geçmedi. Çok dikkat etmek lazım. Malum, emzirdiğimiz için ilaç da alamıyoruz...

hep aklimdasin canim bu kiz kayboldu ne yapiyor 3 cocukla diye. oglanlar yaramazdi nasillar simdi? bir de kizina bikini aldin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…