Bizim kendi doktorumuz değil ancak çocuk gastroenteroloji doktoru mukusu boşver olsun ne olacak. Geçer o önemli değil, kan olmasın da dedi... O yüzden ben mukusu pek umursamıyorum. Katı gıdalardan sonra normale döner gibi oldu ama yine de var tabi. Mamanız neocate mi? Rapor çıkardınız mı ? Ayrıca meme konusunda hiç umutsuzluğa kapılmayın. Yılmadan deneyin.Bizdede başlarda sıkıntı yoktu emiyordu memeyi ne olduysa 2 aylıkken oldu. Hem meme reddi hemde yeşil mukuslu ishal başladı. Ben kakanin üzerinde durmadım başta .çocuk doktoru tahlil istemişti ve temiz çıkmıştı. Meme reddi yüzünden alerji doktoruna gittik test yapıldı (ki gereksizmiş) bir şey çıkmadi .sadece deri testinde yumurta çıktı. O günden beridirde diyet yapıyorum bir ara emmesi düzeldi iki hafta kadar ve bu sırada 800 gr kilo aldı. Resmen açlıkla memeye yapisiyordu. Sonra tekrar aynisi sadece uykuda emiyor kilo alımı az. Özel bir mamasi var alerji için tadını sevmesi için pekmez koyun dedi doktor pekmez kakayi çok kötü hale getirdi ki azıcık bir şey icmişti. Bizde diyete ragmen emme duzelmiyor. Mukus azda olsa var. Az ama sık kaka yapıyor. Şu an sadece patates ekmek bulgur sele zeytini ve nuhun ankara makarnasindan yiyorum. Mukusu gecirebilirsem yeni gıdalar deneyeceğim. Ama memeye geri dönecek gibi durmuyor