2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bu arada canım paragrafin anlam bütünlüğüne baktımda Daldan dala atlamisim kafa bir milyon ne se olsa

Canim bizim dr 4 aylikken baslatti elma puresiyle. Uzulme kotu birsey yapmamissin. Insallah bebisinin istahi da yerine gelir bir an once. Sen bu kadar yipratma kendini bebegine de yansir annesi.

bebeğim 5.5 aylık ve 6.500 kilo..aynı yaşadıklarımız evin içinde günlük sadece bebeğimle uğraşmaktan ne dışarıya çıkabiliyorum ne de misafir gelsin istiyorum çok yıprandım..ek gıdaya başladım az az kızımın tepkisi daha çok oldu yüzü kızarmaya başladı ne versem ..dr alerji ihtimali var dedi kan verdik sonuç bekliyoruz ben de süt ürünleri ve kırmızı et dfiyetine başladım..bugün sadece toplamda 300lük süt içti o da uyurken 100erlik ..bittim artık dr alerjik mama verdi tadı iğrenç almıyor yemiyor ben ne verecem bebeğime

canım seninki yemiyorda kilo almıyor. benimki hem beni emiyor. hem devam sütü hem kaşık maması hem kavanoz meyve püreleri yoğurt... 3 aylıkken (sadece emerken) 6400 dü. 4 aylık (sadece emerken) 6400. sonra bunları yedirdik 5 ay bitti 6700. her çocuk tostoparlak olcak diye birşey yok. üzme sen kendini. inan anlıyorlar etkileniyorlar.

eger onbes gunde 300 gram aldiysa cok iyi. bu ayda altiyuz eder. zaten artik ayda altiyuz alsalar öpüp basimiza koymaliyiz cunku artik hareketliler. armut olayina gelince birden yuklenmek bence yanlis. bagirsaklari yavas yavas alistirmak lazim bence.

Öncelikle kilosunda endişe edecek bir durum kesinlikle yok gayet te iyi bir kiloda bunun için kendini uzme.
Ah alerjii yani bir problemleri var bu bebeklerin çünkü hepsi anlaşmış gibi aynı şeyi yapıyor olamaz. Şimdi sen böyle söyleyince ek gıdadanda korktum. Mama neocate mi? Mamanin içine biraz vanilya surubu ekleyebilirsin. Bebeğin emzirirken alerji belirtisi vermemismiydi? Kusma ,ishal yeşil mukuslu kaka ,gaz, pisik vs?

Son düzenleme:
Kizlar gida konusunda; ben Dr ile konuşarak başladım ben ilk gunlerden beri uyku ogunu olarak formul sut vermistim , bebeğim tam 5.5 aylik erkek bebek
7020 gr 65 cm dün kontrolumuz vardı
Ben aptamil sütlü pirinci veriyorum , mahalleni veriyorum , 3 sebzeni corba patates kabak havuç ayrıca tarhana başladım meyve elma havuç suyu , yogurt ve emmeye devam ediyor günde en az 3 kere bu saydıklarından veriyorum en fazla 5 kere . Gaz sorunu yok boşaltılm da problem yok . Mahallesi'leri yarı sut yarı su yapıyordum 4 aylikken simdi direkt sut ile hazırlıyorum . Dr ayin 25. İnde kahvaltı başlayacağız dedi tam 6. Ayı doldurulacağız çeyrek yumurta sarısı lor peynir aptamil mama kullanabilirsin sulandirmak icin dedi
Dr unuza danışın ek gıda dan korkmayın

Ek gidadan korkmayin ama sagliklisini verin benim en kucuk kuzenim erken dogdu 3 ay kuvezde kaldi antibiyotik tedavi gordu teyzem ozamanlar bilmediginden muhallebi vs vermis butun bagirsak florasi bozulmus kiz 8 yasinda yasitlarindan cok geri ve hala kabizlik cekiyo simdi teyzem bana kimse muhallebi verme demedi diyo hala yemkleri pure olarak yiyor ve bana sakin verme sebzeleri buharda pisir sonra ustune azicik dogal sizma zeytinyagi dok oyle ver diyor zeytinyagi isininca toksik olurmus cunki meyveyide 7. 8. Ayda verrsin diyor cunki masallah meyve tadini alan sebze yemiyormus bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…