Hangi damla Can'ım oGunde 3 yaziyo iki iciyprumanca unutuyorumbisuru sey var takip edilcek. Bence damla iyi geldi bana sabah aksam 20 ser damla iciyorum cpk sukur bide kizim ek gidadan sinra midir nedir midesi buyudu herelde gece saat basi kalkiyo bu hafta emmedende uyumuyo yetiyo sukur yoksa bu emmeye sutum dayanmazdi sabah basim donuyo somurulmekten :) insallah iyi gelir kusmamizda biter
Ve annesi işe başlar.. 5 aylık olduk maalesef işe başladım çok kötü bir duygu işyerinde 2 defa pompa yapıyorum sadece anne sütüne devam ediyorum bakalım günler nasıl geçicek
Kızlar günaydın umarım hepiniz iyisinizdir meleklerimizde iyidir inşallah benim kuzum beni çok yoruyor durmuyor hiç ama bende tek gram zayıflama yok aksine tam balık oldum ama Türkiye de cinsim yok nasıl zayıflayacağım bilmiyorum sinir olmaya başladım bugün 5 aylığız
Masallah neyle besledin kiz kiz bebekler erkeklere gore daha az olur ki bizim ki yasitlarina gore fazlayken bile 8 kilo ancak vardi genetik mi acaba sizin kiMerhaba kizim bugun 4.ay aşısini oldu şimdilik ateşimiz yok şükür kilomuz 8900kg boyumuzda 67 cm olmus.. Sizlerin bebisleri 4. ayinda kac kiloydu.
aynen maşallahı var biz 5 aylığız 7000 62 boyumuz.Masallah neyle besledin kiz kiz bebekler erkeklere gore daha az olur ki bizim ki yasitlarina gore fazlayken bile 8 kilo ancak vardi genetik mi acaba sizin ki
Galactago adiHangi damla Can'ım o
Merhaba kizim bugun 4.ay aşısini oldu şimdilik ateşimiz yok şükür kilomuz 8900kg boyumuzda 67 cm olmus.. Sizlerin bebisleri 4. ayinda kac kiloydu.
seninkininde masallahi var zaten kizlarla erkekler arasinda en az 500 gr olmasi lazimmis persentil tablosuna gore bende merak ediyorum ne yapsak etsek diye kati meyve sikacagi almstim ama cam rende diyor arkadaslar simdi bakalim insallah skinti yasamadan herseyi yer kuzucuklar
İnşallah ayşecim sıkıntı yaşamazlar bakalım tadımlar nasıl olacakseninkininde masallahi var zaten kizlarla erkekler arasinda en az 500 gr olmasi lazimmis persentil tablosuna gore bende merak ediyorum ne yapsak etsek diye kati meyve sikacagi almstim ama cam rende diyor arkadaslar simdi bakalim insallah skinti yasamadan herseyi yer kuzucuklar
Bende eylülde baslicam nasip olursaVe annesi işe başlar.. 5 aylık olduk maalesef işe başladım çok kötü bir duygu işyerinde 2 defa pompa yapıyorum sadece anne sütüne devam ediyorum bakalım günler nasıl geçicek
Bizde 5ayligiz bendede kilo var düşünüyorum nasik olacak diye sonra karar verdim.ek gidaya gececegimiz zaman diyetisyene gidicem anca oyle veririz kilo benceKızlar günaydın umarım hepiniz iyisinizdir meleklerimizde iyidir inşallah benim kuzum beni çok yoruyor durmuyor hiç ama bende tek gram zayıflama yok aksine tam balık oldum ama Türkiye de cinsim yok nasıl zayıflayacağım bilmiyorum sinir olmaya başladım bugün 5 aylığız
maşallah bebisine. dogum kilosunun iki katina ulastiysa ve anne sutuyle aldiysa bu kiloyu cok iyi. anne sutuyle aldiysa maşallah maşallah.Merhaba kizim bugun 4.ay aşısini oldu şimdilik ateşimiz yok şükür kilomuz 8900kg boyumuzda 67 cm olmus.. Sizlerin bebisleri 4. ayinda kac kiloydu.
Masallah canim . Bizimki cok hareketli hep yerde yatiriyodum zaten korkularim yuzunden . Ama reflu yatandan iniyodu asaya halinin ustune donuyo bayadir artik bikac gundur yere serdim bataniye oyuncaklarida koyuyorum done done oynuyo ... hic durmuyo hep isi gucu donmrk yoruluyo agliyo ceviriyom yine donuyo ... ayaklarini cekiyo donlarini yukari cekiyo surekli... bunlar iyi gunler artik ramazana kadar surunmeye emeklemeyede baslarlar herelde korkuyorum nabicaz bakalim . Oyun citi aliriz belkibizde beş aylik kontrolumuzu olduk. sekiz kiloya yakiniz boy altmisalti. annesutuyle besleniyor ama sutum calistigim ve gecede bebegim uyanmadigi icin gittikce azaliyor. alti ay aadece annesutu dedi doktorumuz. alti dokuz ay arasi ek gidayi az alacakmis. su gerekirse ver dedi. kan ilaci kullanmiyoruz. altinci ayinda bakacagiz değerlerine. daha donemiyoruz ama çabamız var. kisaca bizfen böyle.
Maşallah canım. Benim kızım 4.ayında 7200 gr. ve 64,5 cm. di. Ortalamanın üstündeydi. Seninki baya yüksek.Merhaba kizim bugun 4.ay aşısini oldu şimdilik ateşimiz yok şükür kilomuz 8900kg boyumuzda 67 cm olmus.. Sizlerin bebisleri 4. ayinda kac kiloydu.
bol bol emzirceksin canim. bizim dogum kilomuz dorttu. yani kilolu dogdu. ayrica benim cocuklar anne sütü alinca kilolu sonra zayifliyorlar. mesela oglum ikibucuk yasinda oniki kilo oldu geçen ay. anne sütünü sadece kilo olarak düşünme o ileride sağlık ve zeka olarak döner merak etme.Maşallah kızlar bebislerinize bizim kız 4 aylıkken 61 cm 6 kg di. Sadece anne sütü aldı. Dr. Zayıf diyor ama mama biberon da almıyor Sizinkilere bakınca gerçekten çok zayıf heralde ne yapcam bilmiyorum
Kendi annem canım buna şükür ama zorCanım benimmm ne zordur dimi ben düşündükçe kafayı yiyorum ağustosta basliycam işe bebişe kim bakıyor