- 15 Kasım 2014
- 1.698
- 1.541
- 34
Bende eylülde baslicam nasip olursa
Bende kv bakacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende eylülde baslicam nasip olursa
Canim benim once senin bu yoksunluk bilincinden cikman lazim olmuyor demek iyi degil ayni seyleri neredeyse biz de yasadik ama hic gelismeyecek vs diye olumsuz dusunmedim birde artik sen ne yiyorsan bebekte onu aliyor onceden senin depolarin yaniyodu ama artik sen ne yersen o yeriklerin besleyici olmali kalsiyum acisindan iyi beslen gunese cikmiyosa d vitamini kullan ve olumlu dusun ben aylardir uykusuz dolasiyorum gozlerimi gorsen madde bagimlilari gibiyim ve tek basimayim yardim eden yok sen bebegini dusun onun guzelligine bak sen enerjini duzeltirsen o da emmeye baslar ozellikle gece emzir Allahin izniyle guzel gunler sizinle olsunolmuyor olmuyor olmuyor...bebeğimin beslenmesi doğduğundan bu yana hep sorunlu bittim yıprandım artık..ilk 2 ay sütüm yeterli değildi bebeğim deli gibi emerdi 2. ayda sütüm arttı bebeim emme pozisyonunda çıldırırcasına ağladı sağarak verdim hala da sağıyorum3.5 aydır sağıyorum ..5.5 aylık olduk 3 aylık bebek görünümde bu ay kilo boy durdu canımı sıkıyor persentil değerlerinde boyu çizgi dışında başkalarının çocuğu bir damla sütle büyüyor ben gece gündüz ağzına tıkıyorum sütü yine yok yine yok..bir de uyanıkken biberon almaz oldu 1.5 aydır çıldırma derecesine geldim uyku modunda besliyorum çok yıprandım anneler çoook 4. aydan sonra tadımlıklara başladık şimdi süt ve mama veriyorum yine fayda etmedi ne zormuş iştahsız çocuk büyütmek psikolojimi bozdu gelişmiyor bebeğim
Emme pozisyonu derken cnm biZimki kucakta hayatta emmez ben yatakta emziryorum. Kucakta durmayı dahi sevmiyor.bebegin hareketli mi? Ki hareketli değilse bile bünye bu yakar.. Yeterli derece de emdiğine inanıyorsan geriisi öenmli değil. Bebbişin bünyesi bu şekilde demek kiolmuyor olmuyor olmuyor...bebeğimin beslenmesi doğduğundan bu yana hep sorunlu bittim yıprandım artık..ilk 2 ay sütüm yeterli değildi bebeğim deli gibi emerdi 2. ayda sütüm arttı bebeim emme pozisyonunda çıldırırcasına ağladı sağarak verdim hala da sağıyorum3.5 aydır sağıyorum ..5.5 aylık olduk 3 aylık bebek görünümde bu ay kilo boy durdu canımı sıkıyor persentil değerlerinde boyu çizgi dışında başkalarının çocuğu bir damla sütle büyüyor ben gece gündüz ağzına tıkıyorum sütü yine yok yine yok..bir de uyanıkken biberon almaz oldu 1.5 aydır çıldırma derecesine geldim uyku modunda besliyorum çok yıprandım anneler çoook 4. aydan sonra tadımlıklara başladık şimdi süt ve mama veriyorum yine fayda etmedi ne zormuş iştahsız çocuk büyütmek psikolojimi bozdu gelişmiyor bebeğim
oncelikle sakin ol. kendini yipratarak buna cozum bulamazsin. anne sütü alinca kilosunun az olmasinin sebebi sagarak vermen. memede olsaydi daha kilo alirdi. cunku sen sutun ilk iki bolumunu veriyorsun. yagli kisim senin vucudunda. benimkinin kilolu olmasinin sebebide ben sabah sagiyorum ilk iki bolumu aliyorum. buyuk bebise veriyorum. sonra yagliyi kizim emiyor. kilo vermende zorlasir eger kilon varsa. uyurken memeni ver bol bol bakalim ne olacak.olmuyor olmuyor olmuyor...bebeğimin beslenmesi doğduğundan bu yana hep sorunlu bittim yıprandım artık..ilk 2 ay sütüm yeterli değildi bebeğim deli gibi emerdi 2. ayda sütüm arttı bebeim emme pozisyonunda çıldırırcasına ağladı sağarak verdim hala da sağıyorum3.5 aydır sağıyorum ..5.5 aylık olduk 3 aylık bebek görünümde bu ay kilo boy durdu canımı sıkıyor persentil değerlerinde boyu çizgi dışında başkalarının çocuğu bir damla sütle büyüyor ben gece gündüz ağzına tıkıyorum sütü yine yok yine yok..bir de uyanıkken biberon almaz oldu 1.5 aydır çıldırma derecesine geldim uyku modunda besliyorum çok yıprandım anneler çoook 4. aydan sonra tadımlıklara başladık şimdi süt ve mama veriyorum yine fayda etmedi ne zormuş iştahsız çocuk büyütmek psikolojimi bozdu gelişmiyor bebeğim
olmuyor olmuyor olmuyor...bebeğimin beslenmesi doğduğundan bu yana hep sorunlu bittim yıprandım artık..ilk 2 ay sütüm yeterli değildi bebeğim deli gibi emerdi 2. ayda sütüm arttı bebeim emme pozisyonunda çıldırırcasına ağladı sağarak verdim hala da sağıyorum3.5 aydır sağıyorum ..5.5 aylık olduk 3 aylık bebek görünümde bu ay kilo boy durdu canımı sıkıyor persentil değerlerinde boyu çizgi dışında başkalarının çocuğu bir damla sütle büyüyor ben gece gündüz ağzına tıkıyorum sütü yine yok yine yok..bir de uyanıkken biberon almaz oldu 1.5 aydır çıldırma derecesine geldim uyku modunda besliyorum çok yıprandım anneler çoook 4. aydan sonra tadımlıklara başladık şimdi süt ve mama veriyorum yine fayda etmedi ne zormuş iştahsız çocuk büyütmek psikolojimi bozdu gelişmiyor bebeğim
Kızlar verem aşısı yerinde şişlik ve sivilce gibi iltihap var normal mi bu ne zaman gecer
Ay canım sen renkli gözlü müydün kıskokoşum nasıl olmuş kızlar
İltihap normal midir bilmem ama bizdedr sislik ve kizariklik vardi zamanla kabuk oldu gecti kirmizilik var ama halaKızlar verem aşısı yerinde şişlik ve sivilce gibi iltihap var normal mi bu ne zaman gecer
Evet canim sislik ve kizariklik var. Normalmis, kuzenimin bebeginde oradan iltihap akmis sormus normal demisler. Hic takilma bence.Kızlar verem aşısı yerinde şişlik ve sivilce gibi iltihap var normal mi bu ne zaman gecer
Biz de bu aralar arayistayiz. Romer advansafix dusunuyoruz ama cok pahali belki kampanya vs olur diye bekliyorum. Senin var mi dusundugun bi marka ve model?Kızlar bebişine oto koltuğu alan var mı önerisi olan varsa yazabilir mi
Henüz benim de bi fikrim yok araştırmaya yeni başladım ama romer bana pahalı geldi güvenirliği gerçekten çok önemli ama daha uyguna bulabilirsem tercih ederimBiz de bu aralar arayistayiz. Romer advansafix dusunuyoruz ama cok pahali belki kampanya vs olur diye bekliyorum. Senin var mi dusundugun bi marka ve model?
canım benim kızımda da var geçmedi hala. sikmayin patlamayin zamanla geçer dedi. küçüldü ama geçmedi 3 aydırKızlar verem aşısı yerinde şişlik ve sivilce gibi iltihap var normal mi bu ne zaman gecer
Sutun yetmiyorsa. Ek gida. Yasi uygun canim bende veriyorum 4.5 ayliktan beri benim de sutum yetersiz mama yemiyor kizimKızlar ben bugün bişey yaptım iyi mi kötü mü bunalimdayim artık benim kiz 4 buçuk aylık tam 6kg 300 olmuş 4 aylıkken 6kg di. Neyaptiysam almıyor kilo. Ol mu yor DELİRECEM artık. Mama yemiyor devam sütü almıyor biberon tutmuyor.cay kaşıgı yla verdim yutmuyor devam sütünü kusuyor sonra. Bende bugün cam rendeyle de yarım armut rendeleme suyunuda puresine de yedirdim yedi valla. Biliyorum çok erken ama sutum yetmiyor ne yapıcam ben bunaldim artık 3 aylık bebek gibi kaldı sanki üzüntüden kahroldum iyice boyu 6 olmuş allahtan birazcık olsun uzamis
Sen neler veriyorsun Peki canım kaç öğün veriyorsunSutun yetmiyorsa. Ek gida. Yasi uygun canim bende veriyorum 4.5 ayliktan beri benim de sutum yetersiz mama yemiyor kizim
Bn sebze ve Meyve puresi veryrm cnm.gunde bir ogun veryrm birgun sebze birgun meyve veriyorum diger ogunlerde emziriyorum 've artik pirinc unlu meyveli muhallebi yapip vericem gunde iki ogune cikrcam ek gidayi yavas yavas cogaltcm artik birde yogurt veriyorum az az kendim mayaliyorumSen neler veriyorsun Peki canım kaç öğün veriyorsun
Miktarları ne kadar oluyor canım yutuyor mu yarim armut puresini yedi bugun hazir mamalari sevmedi yutmuyor bile hos bende cok hazir bisey vermek istemiyordum meyveyi yedi ama pirinç ununu hangisinden alcaksin toplasam 1 yemek kaşığı ancak eder az deyilmi sence sebze puresi ne yaptın pekiBn sebze ve Meyve puresi veryrm cnm.gunde bir ogun veryrm birgun sebze birgun meyve veriyorum diger ogunlerde emziriyorum 've artik pirinc unlu meyveli muhallebi yapip vericem gunde iki ogune cikrcam ek gidayi yavas yavas cogaltcm artik birde yogurt veriyorum az az kendim mayaliyorum
Basta tatli kasigiyla basladim sonra yemek kasigiyla gun gun artirdm miktari suan Kucuk bir kase yiyor birazcik zeytinyagi gezdiriyorum sebze puresine kabiz olmasn diye. Aptamilin pirinc unlari varmis galiba tam bilmiyorum ama arastirip onlardan alicamMiktarları ne kadar oluyor canım yutuyor mu yarim armut puresini yedi bugun hazir mamalari sevmedi yutmuyor bile hos bende cok hazir bisey vermek istemiyordum meyveyi yedi ama pirinç ununu hangisinden alcaksin toplasam 1 yemek kaşığı ancak eder az deyilmi sence sebze puresi ne yaptın peki