Bu arada elindeki mamaya vanilya şurubu da katabilirsin birkaç damla. O da tadını bastırıyor.bebeğim 5.5 aylık ve 6.500 kilo..aynı yaşadıklarımız evin içinde günlük sadece bebeğimle uğraşmaktan ne dışarıya çıkabiliyorum ne de misafir gelsin istiyorum çok yıprandım..ek gıdaya başladım az az kızımın tepkisi daha çok oldu yüzü kızarmaya başladı ne versem ..dr alerji ihtimali var dedi kan verdik sonuç bekliyoruz ben de süt ürünleri ve kırmızı et dfiyetine başladım..bugün sadece toplamda 300lük süt içti o da uyurken 100erlik ..bittim artık dr alerjik mama verdi tadı iğrenç almıyor yemiyor ben ne verecem bebeğime
Cnm buyuk oglumun 4 bucuk aylikken cikmisti ilk. Bazisinin erken cikioKizlar gunaydin. Benim kizimin 5 ayi bitti. Disleri cok kasiniyor. Dun dis kasiyicisina kan bulasti. Baktim bazi yerler beyazlamis heralde dis cikaracak. Erken degil mi daha. Var mi bebisi dis cikaran?
Bebegimin cikti. 4.5 aylikken. 1 hafta cok huzursuzdu 1 gece ateslendi baktim sabah isiriyoKizlar gunaydin. Benim kizimin 5 ayi bitti. Disleri cok kasiniyor. Dun dis kasiyicisina kan bulasti. Baktim bazi yerler beyazlamis heralde dis cikaracak. Erken degil mi daha. Var mi bebisi dis cikaran?
Aynı sorunu ben de yasıyorum.bebegim 4 aylık sütüm azken bi sorun yoktu hiç ayrılmak istemiyordu ne zaman sütüm arttı sorunlar başladı emerken yutmuyor boğulacak gibi oluyor sonra da emmemek için agliyor. Sadece uykuya dalar ken emiyor ya da uykuda uyanıkken ne biberonla ne kaşıkla hiç birini kabul etmiyor. Annem uyuyan çocuk uyandırıp emzirilmez dedi onu dinlemedim 3 saatte bir emzirdim uyandırıp acaba bu sebep olmuş olabilir mi bebeğınizin beslenmesinde siz nasıl bi yol izlediniz. Çok zor durumdayımSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Mesajını okurken sanki ben yazmışım gibi hissettim. Sorununa çözüm olmaz belki ama bende yaşadıklarımı sana anlatayım yalnız olmadığını bil.
Benimde bebeğim dogdugundan beri beslenme problemi yaşıyor. Memeyi seven bir bebek hiç olmadi. Biberonuda seven bir bebek olmadı malesef. Ama yinede ilk aylar tüm ilgi ve alakamla ona zaman ayırıp emzirdim sürekli. gelisimi hep ortalama gitti ne iyi ne kötü. Sonra birden memede çok az kalmaya başladı derken emmek istememeye başladı, emme pozisyonuna getirince çığlık çığlığa ağlıyordu. Sonra öğrendik ki alerjisi ve reflusu var (çok kusuyor) ilaç kullandık ,ben diyet yaptım ama çözüm olmadı. Önceleri fön sesiyle ayakta emziriyordum sonra o da ise yaramamaya başladı. Şimdi sadece uyurken emiyor. Başlarda uyurken emzirmek benim için daha iyi oldu zaten iki üç saatte bir uyuyan bir bebekti. Bu sayede memede daha uzun kalıyor daha çok süt içiyor ve kusmuyordu. Ama şimdi uykularida azaldı. Uyutmak bir işkence. Tüm günum onu uyutmaya çalışıp emzirmekle geçiyor. Eğer uyumazsa 5 saat 6 saat aç kalıyor ve asla meme yada biberon kabul etmiyor. Uyanıkken şırıngayla verirdim süt ü şimdi ağzını kilitliyor resmen aç kalıyor ama beslenmek istemiyor. Fakat uyuyunca memeye yapışıyor adeta.ne problemi var anlamıyorum. Çok çok yıpratıcı bir yere gidemiyorum kimse eve gelsin istemiyorum. Dışarıya çıksak bile eşimle sürekli onu uyutmaya çalışıyoruz. Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum. Ek gıda ile rahatlariz umarım. Kaşıkla arası daha iyi olacak gibi... Bu arada bebeğin kaç aylık ve kaç kilo?
Kızlar bebişine oto koltuğu alan var mı önerisi olan varsa yazabilir mi
Daha desteksiz oturmuyo bile bizimki daha alti ayini doldurmadi bile erken deglmi sizinki kac aylikEmeklemeye baslayan bebiş var mı kızlar
bizden kimse varmı
naber gülaycım iyimisinben varım
2016 aralık anneleri, başlığı açılmış bizim bebeklerimiz şimdi kucaklarımızdaben varım
Bende varımbizden kimse varmı
Evett Allaha şükürr2016 aralık anneleri, başlığı açılmış bizim bebeklerimiz şimdi kucaklarımızda
Denizzz canımmBende varım