Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah Allah bagislasin canimEki Görüntüle 1821894 kızlar işte buda biziz
Kizlar kizim son gunlerde gunduz boyunca hic ama hic uyumuyor neden acaba sizinkiler ne durumda??
Bizimki gece ful uyuyor bir yada iki defa anca uyaniyor
Oladabilir aslinda bebekler her degisikligine cabuk alisamazlarMaşallah bi formülü varsa söyle. Biz geceleri büyük beşikte yattığımız dan bu yana sürekli kalkıyoruz yattığı yeri mi yadirgiyo bilemedim
maşallah maşallah...Eki Görüntüle 1821894 kızlar işte buda biziz
Canım.motilium u nasıl kullanmanız söyledi. Banada söylediler ilacı ama cesaret edip kullanamadımSimdi doktordan geldik 4ay asilarimizi olduk
boyu 62cm
Kilosu 6200gr
Bas41,8
Mamayi iciremedigimi soyledim.mamayi birakiyoruz ek gidaya geciyoruz.
Benim icinde sutum artsin diye bi damla ve motiliyum yazdi.
Kizima pirinc unlu kusma onleyici mamayla hazirlanmis muhallebi
Elma armut cam rendeyle hazirlayip yine kusma onleyici mamayla karistirip
Havuc patates haslayip yine kusma onleyici mamayla vericem
Bu sefer iyi dedi begendi bu boyle gidicek ama biz beslenme aliskanligi kazandiricaz kilosu en duduk perselde gitsin ama yasina geldiginde istahsiz elinde cubuk kiraker bi rlma dilimi dolasan cocuk olmadin dedi herseyden yiyen annesini emen saglikli buyuyen bebek olsun dedi.
Surubuna devam edicez zantac a kusmasin diye
Kan damlasi verdi bide 4 damla
Kaka yapamadigi icinde sebzesine zeytin yag katicaz
Bizden haberler boyle
Motiluum u nsil kullanıyorsun kaç kereHaksever merhaba Bende motilium adlı ilacı kullanıyorum ama aynı ilaçmı acaba emin olmak istedim yeşil beyaz bir kutunun içersinde 10 mg olan bulantı hapı degilmi birde damla olarak ne kullanıyorsun cevabın için şimdiden teşekkürler
Ben iyiyim canım. 4.ay aşısından sonra kızım ateşlendi. 2 gün ateş ile uğraştık. Onun dışında iyiyiz.İyilik saglık canm, artık daha sık gelicem foruma :)
Badenin düzeni iyi güzel gidiyodu ama dün 4.ay aşilari brz kötü geçti canm, aksamina hastaneye gttk susmadan ağlayınca, bişi yok dedi dr donduk eve :)
Bugun tekrar düenine dondu,
Sen nasilsin bebiş napiyo?
2 4 6 1.5yas aşılarıBen iyiyim canım. 4.ay aşısından sonra kızım ateşlendi. 2 gün ateş ile uğraştık. Onun dışında iyiyiz.
Biraz uyumamak için inat e diyor, o kadar.
Canım sen hemşire misin? Ne güzel bilip kendin yapıyorsun. Sağlık ocağındaki hemşire 2.ay ateş olduysa yine olur demişti. Ben 2.ay verem aşısının ateş yaptığını düşünüp 4.ay ateş olmayacağını sanıyordum.2 4 6 1.5yas aşıları
Indan dab 5 li karma küçük uçlu iğne olduğu için tam kasa gelmiyor bebislere ateş yapıyor. Kızımda 2. ayı arkadaşım yaptı feci ateslendik 4. Ayı iğne değiştirerek ben yaptım.şükür bişiy olmadı
Canım.motilium u nasıl kullanmanız söyledi. Banada söylediler ilacı ama cesaret edip kullanamadım
inşallahGunde 3 yaziyo iki iciyprumanca unutuyorumbisuru sey var takip edilcek. Bence damla iyi geldi bana sabah aksam 20 ser damla iciyorum cpk sukur bide kizim ek gidadan sinra midir nedir midesi buyudu herelde gece saat basi kalkiyo bu hafta emmedende uyumuyo yetiyo sukur yoksa bu emmeye sutum dayanmazdi sabah basim donuyo somurulmekten :) insallah iyi gelir kusmamizda biter
Motiluum u nsil kullanıyorsun kaç kere