2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bugun 4 aylik olduk asimizi yaptirdik. 600 gram almis sadece. Uzun zmndir cok fazla kaka yapiyordu kilo alimi iyi diye normal dedi iki farkli dr. Kaka tahlili yaptirmistim iki hafta once bisey yok dedi dr. Bugun kilo az aldi diye tekrar goturdum kaka tahlili yaptilar parazit varmis. onceki neden normsl cikmisti bilmiorum10 gun kullanicaz artik ilaci sonra tahlili tekrar yaptirin dedi dr.

canim o kadar acikmasini beklemeden emzirsen olmaz mi cok hizli emdiginde de memeyi skip ( kahverengi kismini )sutun akisini yavaslatabilirsin boylece tikanmaz emerken ama bence o kadar acikmasina izin vermemelisin bizimkide oyle cok aciktimi birden asiliyor sonra basliyo oksurmeye keyfi kaciyor emmek istemiyor bu sefer ayakta emziriyorum filan bazen ama ac birakmamaya calisiyorum genelde
Aksam 8-12 arası uyuyor. Sonra uyanıyor 2 aaat ayakta.. Gece 2-3 gibi yine uyuyor. Sonra da uyandırmıyorum. Gündüzleri sık sık emziriyorum ama geceleri uyandırmaya kıyamam. 4 saat uyuyup uyanıyor ilk olarak. Tabi sonra memeye saldırıyor. Sonra 3 saat daha uyuyor. Yine emiyor. Sonra da artık ya hiç uyumuyor ya da 1-2 saat daha... Doktorumuz da uyandırmayın dedi. Özellikle evde yalnızken emzirme fobisi oldu resmen bende.

Aksam 8-12 arası uyuyor. Sonra uyanıyor 2 aaat ayakta.. Gece 2-3 gibi yine uyuyor. Sonra da uyandırmıyorum. Gündüzleri sık sık emziriyorum ama geceleri uyandırmaya kıyamam. 4 saat uyuyup uyanıyor ilk olarak. Tabi sonra memeye saldırıyor. Sonra 3 saat daha uyuyor. Yine emiyor. Sonra da artık ya hiç uyumuyor ya da 1-2 saat daha... Doktorumuz da uyandırmayın dedi. Özellikle evde yalnızken emzirme fobisi oldu resmen bende.
Uyandirmana gerek yok ki bende uyanmadan veriyorum uykusunda mirildanmalar hafif tepinmeler emme hareket filan yapiyor aliyorum uykusuda emziriyorum bizim ki 3 saat arayla emiyor gece gunduz her istediginde veriyorum

Bugun 4 aylik olduk asimizi yaptirdik. 600 gram almis sadece. Uzun zmndir cok fazla kaka yapiyordu kilo alimi iyi diye normal dedi iki farkli dr. Kaka tahlili yaptirmistim iki hafta once bisey yok dedi dr. Bugun kilo az aldi diye tekrar goturdum kaka tahlili yaptilar parazit varmis. onceki neden normsl cikmisti bilmiorum10 gun kullanicaz artik ilaci sonra tahlili tekrar yaptirin dedi dr.
Benim kizim da bgn 4 aylik oldu, asisini yaptirdik. Kilosu yaklasik 8 kg. Boyu 164,5. Son 2 ayda 650 ser gram filan aliyor. Ilk 2 ay 1 kilodan fazla aliyordu. Bana da artik az aliyor gibi geliyor ama kilosu normalin uzerinde oldugu icin dr normal diyor. Bikac kez kanli mukuslu kaka yapmisti. Parazit olunca kilo alimi disinda baska belirtisi oluyor mu acaba?

Kızlar bebeklerinin kaç kilo oldu. Benim kızım 4. Ayı bitirdi ama kilo alması yavaşladı şu an 6 kilo . Sütüm de var ama sanki az emiyor memeyi tamamen bosaltmayinca da sütun yağlı kısmını alamiyor . Ne önerirsiniz acaba
Bizimki 7 buçuk kilo ama gündüz hiç emmiyor maalesef 2 saat arayla 100 CC içiyor gece uykuda emiyor sadece pompa yap emzirdikten sonra uykuda onu ver

Ben 60 cc iciremiyorum anmadan nefret ediyo bivoron ve emziktende... 22 sinde kontrolumuz aşkımız var kesinekgidaya başlatır. Bu kaşık cocugu diyo doktorumuz zaten bakalim ek gidaya sevicek mi

Ben tahlil icin devlete gittim bugun dun ilk muayenemi olmustum keseyi gorduk sukur.. bugunde tam kan ve idrar verdim. Bana devletteki dr elisa ve ikiliyi ozelde yaptircaksin burda yok dedi ben kartalda yasiyorum dr lutfi kirdar egitim arastirmaya gittim. . Onlar icin ozel gitcekmisiz.
bende pendikteyim canim. doktor tavsiyesi istersen ersoyun kurtköy subesinde ayşegül hanim var tavsiye edebilirim.muayene ucteti altmis lira. ama cok iyu bir doktor. herseyi dusunuyor.dogumuda orda yaptim. beş yildizli oteldeydim sanki.

Bizimki 7 buçuk kilo ama gündüz hiç emmiyor maalesef 2 saat arayla 100 CC içiyor gece uykuda emiyor sadece pompa yap emzirdikten sonra uykuda onu ver
canim bizimkide emmedi bir ara yalanci emzigi verdim o yalanci emzigi emerken yavasca cikarip memeyi verdim birde baktim parmagini emiyor araya memeyi sokusturdum bir iki derken memeyi kendi aldi. grevide boylelikle atlattik.

bende pendikteyim canim. doktor tavsiyesi istersen ersoyun kurtköy subesinde ayşegül hanim var tavsiye edebilirim.muayene ucteti altmis lira. ama cok iyu bir doktor. herseyi dusunuyor.dogumuda orda yaptim. beş yildizli oteldeydim sanki.
Ben ozelde baslamadim canim bilerek cunku bosu bosuna muayene ucreti vercektim beni ikide bi su test bu test die yollickti. O yuzden dedim ki 10 haftaya kadar devlete gider ilk tahlilleri yaptiririm. Ikili testide yaptirir sonucu alir ozele baslarim diodum. Obur hafta son kez kalp atislarini duymak icin gitcem 7 hafta olmus olck zaten. . Siradaki 2 li testimiz olck. Onuda zeynep kamilde yaptirip kartal atalarda vera hastanesi var yeliz hanima baslicam referansliyiz zaten bi yakinimiz yapti onda cok memnundu. Nettede arastirdim bu formda yapanlar var kendisinden memnunmus herkes

Gunaydin kizlar . :KK43: gune benim gibi kusarak uyananlarr ???? .? Allahim yok yok care yok . Gece bile aciyorum gozlerimi midem agzimda sanki cok zor durumdayim ya. Tiroid ilacim var sabah hic bise yemeden onu icmem gerekiyo 45 dkka sonrada bise yiyebilirim 6 da kalkip ictim ama ole bi bulanti artti ki kusmamak icin tuttum kendimi yarim saat sonra zeytin falan yedim tuzlu . On dkka durdum durmadim hooop geri disari... nasi engelliosunuz bunu kizlar yatiyorum yok kalkiyorum yok. Yiyorum yok yemiyorum yok. Cok zor durumdayim ;(

Benim kizim da bgn 4 aylik oldu, asisini yaptirdik. Kilosu yaklasik 8 kg. Boyu 164,5. Son 2 ayda 650 ser gram filan aliyor. Ilk 2 ay 1 kilodan fazla aliyordu. Bana da artik az aliyor gibi geliyor ama kilosu normalin uzerinde oldugu icin dr normal diyor. Bikac kez kanli mukuslu kaka yapmisti. Parazit olunca kilo alimi disinda baska belirtisi oluyor mu acaba?
cok fazla kaka yapıordu oglum dr arayıp sordugumuzda kilosunu sordular kilo ii olunca da kilosu iyiyse önemli değil dediler. Bagırsaklar ii calısıodur dediler. Kaka tahlili yaptılar ama bişey cıkmamıstı. Pazartesi gittiğimizde dr iki farklı tahlil istemiş biri parazit incrleme diğeri mikrobiyolojik. İşte o zmn cıktı sonuc. Bu arada iki defa oglumda kanlı ve mukuslu kaka yapmıstı

Gunaydin kizlar . :KK43: gune benim gibi kusarak uyananlarr ???? .? Allahim yok yok care yok . Gece bile aciyorum gozlerimi midem agzimda sanki cok zor durumdayim ya. Tiroid ilacim var sabah hic bise yemeden onu icmem gerekiyo 45 dkka sonrada bise yiyebilirim 6 da kalkip ictim ama ole bi bulanti artti ki kusmamak icin tuttum kendimi yarim saat sonra zeytin falan yedim tuzlu . On dkka durdum durmadim hooop geri disari... nasi engelliosunuz bunu kizlar yatiyorum yok kalkiyorum yok. Yiyorum yok yemiyorum yok. Cok zor durumdayim ;(
Canim burasi gecen senenin sayfasi gune senin gibi baslamiyoruz biz :) kusma isteginede bi care yok malesef 4 ayina kadar surebilir bu durum cok kafana takarsan ilerler var olani kabullen bebegin icin beslenmeye gayret et

Uyandirmana gerek yok ki bende uyanmadan veriyorum uykusunda mirildanmalar hafif tepinmeler emme hareket filan yapiyor aliyorum uykusuda emziriyorum bizim ki 3 saat arayla emiyor gece gunduz her istediginde veriyorum
Canım tavsiyen için çok teşekkür ederim. 2 gecedir öyle yapıyorum. Çok rahatladım. Akşam 10da yatıyor iki gündür. Gece 1 gibi uyandırmadan emziriyorum. Sonra ben de yatıyorum. Sabahı buluyoruz böylelikle.

Arkadaslar kizimi dun doktora goturdum yuzunde 've sirtinda kizariklar var hep atopik dermatit dedi ayni durumda olan varmi

X