2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende hepsini yapiyorum kuzumda gecti ama tam degil hala var dudaklarda

5.aya girerken canım yani 4.ayını doldurunca bende daha dün başladım

Kuzum bnim dr tattir onda sikinti yok ama besleme dedi gunluk 1 cay kasigi verebilirsin dedi ailir dedi ama ek gidaya haziranda gec bebegin bagiskligi senin sutunle guclensin dedi o yuzden onermiyorjz onceden dedi
Bende aynen senin doktor gibi düşünüyorum çay kasiginin ucu ile yoğurt tattık dün sadece o kadar yoksa beslemeye bende karşıyım

Bende aynen senin doktor gibi düşünüyorum çay kasiginin ucu ile yoğurt tattık dün sadece o kadar yoksa beslemeye bende karşıyım
Bende oyle yapiyorum tatsin herseyi tadarken surati cok tatli oluyor eksi olanlara tepkileri felan cok seker

Canim, yogurt ev yapimi mi, eger oyleyse inek sutu mu yoksa pastorize sut ile yapildi acaba? Biz de yakinda baslayacagiz da merak ediyorum yogurt isini nasil yapicam diye:/

Canim, yogurt ev yapimi mi, eger oyleyse inek sutu mu yoksa pastorize sut ile yapildi acaba? Biz de yakinda baslayacagiz da merak ediyorum yogurt isini nasil yapicam diye:/
Cnm ben kasaptan aldigim sutle kendim yogurt yapip yedircem pastorize degil yogurt ve peynirler pastorize oldugu icin sknti olmazmis

Ben günlük süt ile de mayalıyorum yogurt yapma makinasında ama maya annemden
Mayayi nohuttan yapabilirsiniz ilik sutu kavanoza koyup 15 20 adet nohut atin icine agzini iyice kapatip birseyler sarip kaloriferin dibine koyup ertesi gun maya olarak kullanabilir ve ilik sute mayalarsiniz

Valla ben evde bildiğimiz inek sütünden yapıyorum en sağlikli bu bence

Arkadaslar meraba benden 2016 aralik annesi olcm hayirlisiyla. Bise sormak.istiyorum 4+6 hamileyim . Asiri kasik ve bel agrim var. Sabah gozumu aciorum baslio yatana kadr ayni hic hafifleme falan yok. Bi.sorun mu var acaba. Yarin ilk kontrolume gitcem

Birde sol alt tarafa vuruyo bazen sadece ora sizliyo agriyo. Sonra komple belimi sariyo daha simdiden egilemiyorum bel agrisindan. Kasik agrisindan kalkamiorm bise yapamiorm ancak yatiyorum. Epey etkiledi beni bu agrilar

Birde sol alt tarafa vuruyo bazen sadece ora sizliyo agriyo. Sonra komple belimi sariyo daha simdiden egilemiyorum bel agrisindan. Kasik agrisindan kalkamiorm bise yapamiorm ancak yatiyorum. Epey etkiledi beni bu agrilar
Canım allah bagıslasın şimdiden hepsi mormal bu belirtilerin tabiiki dr una sor sen yinede . İlk aylar çok heyecanlı her gün bakardım internetten gelişimine , simdi yanımda besikte uyuyor çok güzel bir duygu anne olmak

su an tutunma asamasinda dikkat et agir hareketler yapma kanama olmadigi surece problem yok ama tabiki doktoruna muayenede soyle bunlari ihmal etme. Simdiden 3lt su icmeyi aliskanlik edinmeye calis ve yuruyus yap bol bol ama 3 ayindan sonra su an dedigim gibi sana tutunmaya calisiyor. Allah zamaninda hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin :)

Bu arada doktoruna vitamin ve demir takviyesi almali miyim diye sor, bunlar onun gelisimi icin cok onemli ve simdiden mali acidan durumun cok iyi diye degilse egitim arastirma hastanelerinden birine git ve 2li 3lu testler icin randevu al sonra cok ugrasirsin 5. Ayindan oncede cinsiyetini ogrensen bile alis veris yapma bana ilk kiz dediler hemde yuzde doksan ihtimal sonra erkek su an bi oglum var :)

Valla bizim sipada gunduz cok emmiyir ama gece her kalkmada emiyor doymak icin degil bazem sirf emmek icin emiyor

Bende katılıyorum sana cinsiyet için ayrıntılı ultrasonda kesinleşiyor , bana da %70 kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…