- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 35
Bende hepsini yapiyorum kuzumda gecti ama tam degil hala var dudaklardaBenimki oldu cok cektik ondan benim mememe sicradi agrisindan oldum nikostatin kullandim gunde bir kac kez ama duzenli olarak memeyi ve agzini karbonatli suyla silerek kurtuldum bir de sutyen kullanmiyorsan kullan bilmiyorum alakasi var mi ama bana oyle geliyo bu dediklerimi duzenli olasada yapiyodum ama sutyen takmaya baslayinca sonuc aldim gecmis olsun canim
Ne dertliyiz anam yaaa biz kadinlarin isi cok zor durumdaBen dogum sonrasi demir hapina devam ettim 2 ay sonra kabizlik yuzunden biraktim biraktiktan sonra dokulme oldu yeniden baslamayi dusunuyorum ben de
5.aya girerken canım yani 4.ayını doldurunca bende daha dün başladımArkadaşlar bu arada 1.5 ay önce biz kızımla esimin yanına geldik suudi arabistana ben ilaclarini damlalarini hep turkiyeden getirdim.
Kırmızı kan ilacina 5. Aya girerkenmi yoksa 5. Ay bitincemi kullanacagiz yani kisaca 150. Gundemi yoksa 180. Gundemi bilgisi olan varsa 4.ay aşıları ni burada vurdurdum 2. Günaateş çıktı huzursuzluk bir kac gun sürdü kendi memleketi olmayınca insan korkuyor vurdurana kadar eşimle geceleri uyuyamadik cok şükür kurtulduk
Bende aynen senin doktor gibi düşünüyorum çay kasiginin ucu ile yoğurt tattık dün sadece o kadar yoksa beslemeye bende karşıyımKuzum bnim dr tattir onda sikinti yok ama besleme dedi gunluk 1 cay kasigi verebilirsin dedi ailir dedi ama ek gidaya haziranda gec bebegin bagiskligi senin sutunle guclensin dedi o yuzden onermiyorjz onceden dedi
Bende oyle yapiyorum tatsin herseyi tadarken surati cok tatli oluyor eksi olanlara tepkileri felan cok sekerBende aynen senin doktor gibi düşünüyorum çay kasiginin ucu ile yoğurt tattık dün sadece o kadar yoksa beslemeye bende karşıyım
Canim, yogurt ev yapimi mi, eger oyleyse inek sutu mu yoksa pastorize sut ile yapildi acaba? Biz de yakinda baslayacagiz da merak ediyorum yogurt isini nasil yapicam diye:/Bende aynen senin doktor gibi düşünüyorum çay kasiginin ucu ile yoğurt tattık dün sadece o kadar yoksa beslemeye bende karşıyım
Ben günlük süt ile de mayalıyorum yogurt yapma makinasında ama maya annemdenCanim, yogurt ev yapimi mi, eger oyleyse inek sutu mu yoksa pastorize sut ile yapildi acaba? Biz de yakinda baslayacagiz da merak ediyorum yogurt isini nasil yapicam diye:/
Cnm ben kasaptan aldigim sutle kendim yogurt yapip yedircem pastorize degil yogurt ve peynirler pastorize oldugu icin sknti olmazmisCanim, yogurt ev yapimi mi, eger oyleyse inek sutu mu yoksa pastorize sut ile yapildi acaba? Biz de yakinda baslayacagiz da merak ediyorum yogurt isini nasil yapicam diye:/
Mayayi nohuttan yapabilirsiniz ilik sutu kavanoza koyup 15 20 adet nohut atin icine agzini iyice kapatip birseyler sarip kaloriferin dibine koyup ertesi gun maya olarak kullanabilir ve ilik sute mayalarsinizBen günlük süt ile de mayalıyorum yogurt yapma makinasında ama maya annemden
Valla ben evde bildiğimiz inek sütünden yapıyorum en sağlikli bu benceCanim, yogurt ev yapimi mi, eger oyleyse inek sutu mu yoksa pastorize sut ile yapildi acaba? Biz de yakinda baslayacagiz da merak ediyorum yogurt isini nasil yapicam diye:/
Makine kullanisli oluyor mu? Bir de ne marka kullaniyorsunuz, memnun musunuz? Tesekkurler simdiden:)Ben günlük süt ile de mayalıyorum yogurt yapma makinasında ama maya annemden
Arzum un makinası 6 küçük kavanozu var bir de büyük kap var esse den aldım , gayet memnunum 6 saat seceneginde mayalıyorum 8 saat ve 10 saat var onlarda biraz ekşi oluyortavsiye ederimMakine kullanisli oluyor mu? Bir de ne marka kullaniyorsunuz, memnun musunuz? Tesekkurler simdiden:)
Canım allah bagıslasın şimdiden hepsi mormal bu belirtilerin tabiiki dr una sor sen yinede . İlk aylar çok heyecanlı her gün bakardım internetten gelişimine , simdi yanımda besikte uyuyor çok güzel bir duygu anne olmakBirde sol alt tarafa vuruyo bazen sadece ora sizliyo agriyo. Sonra komple belimi sariyo daha simdiden egilemiyorum bel agrisindan. Kasik agrisindan kalkamiorm bise yapamiorm ancak yatiyorum. Epey etkiledi beni bu agrilar
su an tutunma asamasinda dikkat et agir hareketler yapma kanama olmadigi surece problem yok ama tabiki doktoruna muayenede soyle bunlari ihmal etme. Simdiden 3lt su icmeyi aliskanlik edinmeye calis ve yuruyus yap bol bol ama 3 ayindan sonra su an dedigim gibi sana tutunmaya calisiyor. Allah zamaninda hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin :)Birde sol alt tarafa vuruyo bazen sadece ora sizliyo agriyo. Sonra komple belimi sariyo daha simdiden egilemiyorum bel agrisindan. Kasik agrisindan kalkamiorm bise yapamiorm ancak yatiyorum. Epey etkiledi beni bu agrilar
Bu arada doktoruna vitamin ve demir takviyesi almali miyim diye sor, bunlar onun gelisimi icin cok onemli ve simdiden mali acidan durumun cok iyi diye degilse egitim arastirma hastanelerinden birine git ve 2li 3lu testler icin randevu al sonra cok ugrasirsin 5. Ayindan oncede cinsiyetini ogrensen bile alis veris yapma bana ilk kiz dediler hemde yuzde doksan ihtimal sonra erkek su an bi oglum var :)Arkadaslar meraba benden 2016 aralik annesi olcm hayirlisiyla. Bise sormak.istiyorum 4+6 hamileyim . Asiri kasik ve bel agrim var. Sabah gozumu aciorum baslio yatana kadr ayni hic hafifleme falan yok. Bi.sorun mu var acaba. Yarin ilk kontrolume gitcem
Valla bizim sipada gunduz cok emmiyir ama gece her kalkmada emiyor doymak icin degil bazem sirf emmek icin emiyor1 ay sonra işe başlıcam onun telaşı var bende sütüm azaldı bugünlerde gündüz hiç emmiyor uyanıkken tek değişmeyen gece uykuları ama çok doymak istiyoruz 9 da 100 CC içiyo 10 da beni emiyor uykudan kalkınca laf atmazsam hemen emiyor 11 de gene 100 CC içiyor sonra gece 4 te bide sabah 7 gibi kalkıp beni emiyor allahtan ama gündüz Max 45 uyuyor ve her iki saatte çok açıkıyor sallamam diyordum ama en rahat öyle uyuyor maalesef emzik almıyor pazartesi aşımız var bakalım
Bende katılıyorum sana cinsiyet için ayrıntılı ultrasonda kesinleşiyor , bana da %70 kızBu arada doktoruna vitamin ve demir takviyesi almali miyim diye sor, bunlar onun gelisimi icin cok onemli ve simdiden mali acidan durumun cok iyi diye degilse egitim arastirma hastanelerinden birine git ve 2li 3lu testler icin randevu al sonra cok ugrasirsin 5. Ayindan oncede cinsiyetini ogrensen bile alis veris yapma bana ilk kiz dediler hemde yuzde doksan ihtimal sonra erkek su an bi oglum var :)
Bebevo canımBebek kamera telsizdeki önerinizi bana da yazar mısın marka model