2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Rica etsem.diyetini paylaşır misin. önceden paylaşmıştın hangi sayfada bilemedim. Egzersiz ne yapıyorsun
Egzersiz yapmıyorum yürüyüş arada . Pasif jimnastik 45 dak yatıyorum aletler kaslarımı çalıştırıyor , 2 saat spor yapmış gibi oluyormuş daha yeni basladım ilk hafta bitti diyeti paylaştım canım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 99
merhaba kizlar benim bebis 3.5 aylik oldu malesef emziremiyorum mamayla besleniyo dogum oncesi kiloma donmeme yarim kilo kaldi platese basladim sarkan gobegimi toparlamak istiyorum

sarkan gobekler en kötü tarafi birde sezeryansaniz daha da kötü. hele de benim gibi ikisinin arasinda iki yil bile yoksa daha da kötü. ama cok şükür emziriyorum hatta artsin diye hepsini sabah bosaltip bol su icip her ikisini de ikide bir veriyorum. erkek annesi olanlar bu konuda daha da sansli. annenin yagini daha cok yerler. altinci aydan sonra bebek annenin artik yediklerini yemeye baslar simdi hamilelikte depoladiklarimizi yiyor. o yuzden uzulmeyin ve bence diyeti altinci aydan sonra yapin. simdi bebislerin süte ihtiyaci var.
mama vermek zorunda kalanlarada tavsiyem boş göğüsleri bebeginize emzirin. cunku emzirmek sadece karninin doymasi degildir. emmiyorsada orda kalsin. cunku artik dis dunyada olduklarini anlamaya başladılar ve güven yasamak istiyorlar. en guvenilir yerde orası. ileride sigara icmek aliskanligini en azindan aza indirin ve bir ortama girdiginde kendini rahatca ifade edebilsin.

Selam kizlar
Ek gıda ile ilgili olarak bende başladım , Dr un tavsiyesi ; 3 sebzeni corba ( kabak havuç patates) , elma ve havuç suyu , muz armut Pure mamaya rendeliyorum ceviz büyüklüğünde , aptamil pirinci sütlü mama veriyorum kasıkla 4. Aydan itibaren 36 aya kadar yazıyor kutuda . meme emıyor son damlasına kadar :) yogurt veriyorum arzum un yogurt yapma makinasını aldım esse den cok rahat . Bizden haberler boyle 6350 kilo , 63 cm bebis son kontrolde 25. Kasım doğumlu
Sevgiler herkese
cnm bebişin kız mı erkek mi benimki 27 kasım doğumlu 7550 ama 3800 doğdu dr normal dedi

Kizlarrr cunyirlarinizda pamukcuk oldumu ya ben ne yaotiysam gecmiyor 10 gun olacak hala dudaklari beyaz bryaz napcam

Kızlar naptın ız nasılsınız ya benim saçım deli gibi dökülüyor emzirme yle ne biliym alakalı mı acaba?

saçlar benimde felaket dökülüyor her yer saç :KK43:kızlar bugün 4 ay 10 günlük olduk ek gıdaya başlayan var mı 4 ay olup daha doğrusu tattıran ben yavaştan tattırmayı düşünüyorum sadece anne sütü alıyor minik kuş ama 6. ayı tam olarak beklemeyeceğim ek gıdaya geçiş değil ama mesela her gün bir çay kaşığı yoğurt gibi başlayacağım çünkü çevremde 6 ayı bekleyen ne kadar büyük çocuk varsa (kendim öğretmenim ve o kadar çok çocuk varki)hepsinin şuan beslenme problemi var tattırmak mantıklı geliyor bana tabi sadece tattırmak ek gıdayla doyurmak değil

saçlar benimde felaket dökülüyor her yer saç :KK43:kızlar bugün 4 ay 10 günlük olduk ek gıdaya başlayan var mı 4 ay olup daha doğrusu tattıran ben yavaştan tattırmayı düşünüyorum sadece anne sütü alıyor minik kuş ama 6. ayı tam olarak beklemeyeceğim ek gıdaya geçiş değil ama mesela her gün bir çay kaşığı yoğurt gibi başlayacağım çünkü çevremde 6 ayı bekleyen ne kadar büyük çocuk varsa (kendim öğretmenim ve o kadar çok çocuk varki)hepsinin şuan beslenme problemi var tattırmak mantıklı geliyor bana tabi sadece tattırmak ek gıdayla doyurmak değil
Kuzum bnim dr tattir onda sikinti yok ama besleme dedi gunluk 1 cay kasigi verebilirsin dedi ailir dedi ama ek gidaya haziranda gec bebegin bagiskligi senin sutunle guclensin dedi o yuzden onermiyorjz onceden dedi

Kizlarrr cunyirlarinizda pamukcuk oldumu ya ben ne yaotiysam gecmiyor 10 gun olacak hala dudaklari beyaz bryaz napcam
Benimki oldu cok cektik ondan benim mememe sicradi agrisindan oldum nikostatin kullandim gunde bir kac kez ama duzenli olarak memeyi ve agzini karbonatli suyla silerek kurtuldum bir de sutyen kullanmiyorsan kullan bilmiyorum alakasi var mi ama bana oyle geliyo bu dediklerimi duzenli olasada yapiyodum ama sutyen takmaya baslayinca sonuc aldim gecmis olsun canim

X