- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
Büyüme atağı dönemlerinde doymuyorlar. Ondandır.Kızlar bizim oğlan doymuyor ya 1 saatte arayla 100cc içiyor 4 aylık fazla değilmi
Gözün aydın canım. Çok sevindim.4.ay kontrolumuze gittik kalca cikikligimiz düzelmiş çift.bezi bıraktık şükür. Gelişimimizde iyiymiş. önümüzdeki ay ek gıdaya başlayacakmışız
Şimdi çok küçükler ve emme ihtiyacı hissetmeleri normal. Benim kızım da emzik almadı. Önce yumruğunu emiyordu, şimdi de parmağını emiyor. Fakat büyüdükçe bu alışkanlığını bırakmaları lazım. Kuzenimin ikiz kızları 8 yaşındalar, hala parmak emiyorlar.Kızlar benim kiz emzik tutmadı o kadar ugrasmama rağmen o yüzden eli sürekli ağzında parmak emerek uyuyor sizce bi zararı varmıdır bunun
Çilek, domates alerjik gıdalardan değil mi?bn arada şimdi bile tattırıorum meyvelerden sadece tadını tanısın diye. Elma muz çilek domates falan verdim sadece yalıo zaten. Buyuk oglumda da öyle yapmıstım hatta 4 ten sonra meyve filesiyle direk vermeye basladım elh cok secıcı bi bebek olmadı ve katı gıdayada rahat gecmiştik. İnş bu seferde öyle yapıorum
İyiyiz canım. Biz de seni özledik.Selam kizceler nasilsiniz ben perisanim bayadir giremedim ya ozledim sizi bizinm veledo mahvetti beni uykusuz geceler bide gunduzler derkene anca anca toparli y oruz nasilsiniz bakim anca uyutmaya calistim bizim sipayi bi yazayim dedim
MUTLU mutlu uykularını izle inşallah annesiBüyüme atağı dönemlerinde doymuyorlar. Ondandır.
Bu arada önerdiğin bebek kamera telsizi dün aldım. Çok beğendim. Teşekkürler.
1 ay sonra işe başlıcam onun telaşı var bende sütüm azaldı bugünlerde gündüz hiç emmiyor uyanıkken tek değişmeyen gece uykuları ama çok doymak istiyoruz 9 da 100 CC içiyo 10 da beni emiyor uykudan kalkınca laf atmazsam hemen emiyor 11 de gene 100 CC içiyor sonra gece 4 te bide sabah 7 gibi kalkıp beni emiyor allahtan ama gündüz Max 45 uyuyor ve her iki saatte çok açıkıyor sallamam diyordum ama en rahat öyle uyuyor maalesef emzik almıyor pazartesi aşımız var bakalımSelam kizceler nasilsiniz ben perisanim bayadir giremedim ya ozledim sizi bizinm veledo mahvetti beni uykusuz geceler bide gunduzler derkene anca anca toparli y oruz nasilsiniz bakim anca uyutmaya calistim bizim sipayi bi yazayim dedim
Basedilmiyorki bebeklerle forma girmeye firsat olsun canim ahh ahha benim oglan benim dunyami sasirtti ,))) suan cok sukur biraz toparladikGözün aydın canım. Çok sevindim.
Şimdi çok küçükler ve emme ihtiyacı hissetmeleri normal. Benim kızım da emzik almadı. Önce yumruğunu emiyordu, şimdi de parmağını emiyor. Fakat büyüdükçe bu alışkanlığını bırakmaları lazım. Kuzenimin ikiz kızları 8 yaşındalar, hala parmak emiyorlar.
Çilek, domates alerjik gıdalardan değil mi?
İyiyiz canım. Biz de seni özledik.
Bebekler büyüdükçe foruma girenlerin sayısı azaldı.
Bizim sipada gunduz max 1 saat uyuyor gecede 2 saatte bir uyaniyir emiyor gece nekadar sk emilirse okadar sutun artar canim bide stres sutun kesilmesine sebep oluyor haberin olsun bizimkode gunduz cok emmiuor gece emiyir bende zombi gibiyim valla uyku felan kalmadii ne gece ne gunduz nevrim dondu saskin ordek gibiyim ama yavas yavas toparlanicaz1 ay sonra işe başlıcam onun telaşı var bende sütüm azaldı bugünlerde gündüz hiç emmiyor uyanıkken tek değişmeyen gece uykuları ama çok doymak istiyoruz 9 da 100 CC içiyo 10 da beni emiyor uykudan kalkınca laf atmazsam hemen emiyor 11 de gene 100 CC içiyor sonra gece 4 te bide sabah 7 gibi kalkıp beni emiyor allahtan ama gündüz Max 45 uyuyor ve her iki saatte çok açıkıyor sallamam diyordum ama en rahat öyle uyuyor maalesef emzik almıyor pazartesi aşımız var bakalım
Bendim sanırım hamile kaldıgım kiloya 5 kg kaldı ama artık zor veriliyor protin agırlıklı beslenmeye basladım bir de pasif jimnastiğe basladım bakalım alet baglıyorlar yatıyorsun 45 dakika . Sezeryan olmuştumKızlar diyet yapan bir arkadaşımız vardı nickini hatırlayamadım ne.durumda acaba zayıflayabildii mı. Ise başladım ve kıyafetlerim olmuyor sinir oluyor um
Benimde hala pantolonlarım olmuyor canım gecende ilk defa ipekyoldan güzel bir pantolon aldım kalıpları büyü sanırım 38 beden aldımKızlar diyet yapan bir arkadaşımız vardı nickini hatırlayamadım ne.durumda acaba zayıflayabildii mı. Ise başladım ve kıyafetlerim olmuyor sinir oluyor um
Ayy diyetmi beni gorsen soka girersin uykusuzluk ve acliktan kg verdim bide sk sk emzirmek yuzundenKızlar diyet yapan bir arkadaşımız vardı nickini hatırlayamadım ne.durumda acaba zayıflayabildii mı. Ise başladım ve kıyafetlerim olmuyor sinir oluyor um
Ya o degde benm minnacik bir gobusum kaldi zayifken o gobek.benden bagimsiz gibi duruyor pelvis kemiklerim disarda karnimda bir minic top var sankiBendim sanırım hamile kaldıgım kiloya 5 kg kaldı ama artık zor veriliyor protin agırlıklı beslenmeye basladım bir de pasif jimnastiğe basladım bakalım alet baglıyorlar yatıyorsun 45 dakika . Sezeryan olmuştum
esQUOTE="efe keremin annesi, post: 45994778, member: 687761gerh aynen valla.aynen bizimkiler basimin etini yediler yedir yemek hatta ben yokkene yedirmeye bile.kalktilar kizdim bagirdim inatla 6. Ay vericem diye uzatmayin dedim.tadimlik veririz ama ek gida yom diye inatlastim bakalim hazirana kadar papaz olmassak guzelbazen dr yedirme
dedi diye kandiriyorum mileti napim yaa ugrasamiyorum artik
Ne güzel çalışan bir metabolizma , ben ugrasıyorumAyy diyetmi beni gorsen soka girersin uykusuzluk ve acliktan kg verdim bide sk sk emzirmek yuzundenbi 6 kg kaldi eski halim icin gerci vermesem daha iyi cunki cirpi olcam yoksa
ne güzel diyet yapmadan hersey yolundaYa o degde benm minnacik bir gobusum kaldi zayifken o gobek.benden bagimsiz gibi duruyor pelvis kemiklerim disarda karnimda bir minic top var sanki) onu nasil eritcem
Kötü birşey yoksa sorun yok :) saol canımAlerjinin belirtileri bebekten bebeğe değişiyor. Benim bildiklerim kanlı mukuslu kaka, kaka yapmada zorlanma, yanaklarda egzama, deride döküntü... Daha başka farklı belirtiler de oluyormuş ama şimdi aklımda değil. Bu belirtilerin hepsi birden olacak diye bir şart yok. Bir iki tanesi yetiyor. Ama en yaygın belirti kanlı mukuslu kaka...
Ben de hastalanmadım canım. 16 martta kadın doğumcuma muayeneye gittiğimde sordum. Emzirdiğin süre boyunca olmayabilirsin, ancak doğumdan sonra yumurtlama başlar dedi. O yüzden şimdilik eşin korunsun, emzirmen bittiğide doğum kontrol hapına başlayabilirsin dedi. Emzirirken alınabilen haplar da varmış ama yine de gerek yok dedi... İnşallah yazı da olmadan geçiririz :)
Calismayi biraj ben tukendim bacim halsuzlik uykusuzluk hastalik kg olaydi bunlar olmasaydi dusun yaniNe güzel çalışan bir metabolizma , ben ugrasıyorum
Rica etsem.diyetini paylaşır misin. önceden paylaşmıştın hangi sayfada bilemedim. Egzersiz ne yapıyorsunBendim sanırım hamile kaldıgım kiloya 5 kg kaldı ama artık zor veriliyor protin agırlıklı beslenmeye basladım bir de pasif jimnastiğe basladım bakalım alet baglıyorlar yatıyorsun 45 dakika . Sezeryan olmuştum