2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
4.ay kontrolumuze gittik kalca cikikligimiz düzelmiş çift.bezi bıraktık şükür. Gelişimimizde iyiymiş. önümüzdeki ay ek gıdaya başlayacakmışız
Gözün aydın canım. Çok sevindim.

Kızlar benim kiz emzik tutmadı o kadar ugrasmama rağmen o yüzden eli sürekli ağzında parmak emerek uyuyor sizce bi zararı varmıdır bunun
Şimdi çok küçükler ve emme ihtiyacı hissetmeleri normal. Benim kızım da emzik almadı. Önce yumruğunu emiyordu, şimdi de parmağını emiyor. Fakat büyüdükçe bu alışkanlığını bırakmaları lazım. Kuzenimin ikiz kızları 8 yaşındalar, hala parmak emiyorlar.

Çilek, domates alerjik gıdalardan değil mi?

Selam kizceler nasilsiniz ben perisanim bayadir giremedim ya ozledim sizi bizinm veledo mahvetti beni uykusuz geceler bide gunduzler derkene anca anca toparli y oruz nasilsiniz bakim anca uyutmaya calistim bizim sipayi bi yazayim dedim
İyiyiz canım. Biz de seni özledik.
Bebekler büyüdükçe foruma girenlerin sayısı azaldı.

Selam kizceler nasilsiniz ben perisanim bayadir giremedim ya ozledim sizi bizinm veledo mahvetti beni uykusuz geceler bide gunduzler derkene anca anca toparli y oruz nasilsiniz bakim anca uyutmaya calistim bizim sipayi bi yazayim dedim
1 ay sonra işe başlıcam onun telaşı var bende sütüm azaldı bugünlerde gündüz hiç emmiyor uyanıkken tek değişmeyen gece uykuları ama çok doymak istiyoruz 9 da 100 CC içiyo 10 da beni emiyor uykudan kalkınca laf atmazsam hemen emiyor 11 de gene 100 CC içiyor sonra gece 4 te bide sabah 7 gibi kalkıp beni emiyor allahtan ama gündüz Max 45 uyuyor ve her iki saatte çok açıkıyor sallamam diyordum ama en rahat öyle uyuyor maalesef emzik almıyor pazartesi aşımız var bakalım

Basedilmiyorki bebeklerle forma girmeye firsat olsun canim ahh ahha benim oglan benim dunyami sasirtti ,))) suan cok sukur biraz toparladik

Bizim sipada gunduz max 1 saat uyuyor gecede 2 saatte bir uyaniyir emiyor gece nekadar sk emilirse okadar sutun artar canim bide stres sutun kesilmesine sebep oluyor haberin olsun bizimkode gunduz cok emmiuor gece emiyir bende zombi gibiyim valla uyku felan kalmadii ne gece ne gunduz nevrim dondu saskin ordek gibiyim ama yavas yavas toparlanicaz

Kızlar diyet yapan bir arkadaşımız vardı nickini hatırlayamadım ne.durumda acaba zayıflayabildii mı. Ise başladım ve kıyafetlerim olmuyor sinir oluyor um

QUOTE="efe keremin annesi, post: 45994778, member: 687761gerh aynen valla.aynen bizimkiler basimin etini yediler yedir yemek hatta ben yokkene yedirmeye bile.kalktilar kizdim bagirdim inatla 6. Ay vericem diye uzatmayin dedim.tadimlik veririz ama ek gida yom diye inatlastim bakalim hazirana kadar papaz olmassak guzel bazen dr yedirme
dedi diye kandiriyorum mileti napim yaa ugrasamiyorum artik[/QUOTE]
es
Aynen doktor yedirme dedi diyorum:) kafa rahat oluyor gerci

Aynen benim prensesimde böyle geven uykusunda tutturdum videoya cektim turkiyedekilere gönderdim sevincimden simdi eskiye döndük tutmuyor eli hep ağzında:)

Arkadaşlar bu arada 1.5 ay önce biz kızımla esimin yanına geldik suudi arabistana ben ilaclarini damlalarini hep turkiyeden getirdim.
Kırmızı kan ilacina 5. Aya girerkenmi yoksa 5. Ay bitincemi kullanacagiz yani kisaca 150. Gundemi yoksa 180. Gundemi bilgisi olan varsa 4.ay aşıları ni burada vurdurdum 2. Günaateş çıktı huzursuzluk bir kac gun sürdü kendi memleketi olmayınca insan korkuyor vurdurana kadar eşimle geceleri uyuyamadik cok şükür kurtulduk

Kızlar diyet yapan bir arkadaşımız vardı nickini hatırlayamadım ne.durumda acaba zayıflayabildii mı. Ise başladım ve kıyafetlerim olmuyor sinir oluyor um
Bendim sanırım hamile kaldıgım kiloya 5 kg kaldı ama artık zor veriliyor protin agırlıklı beslenmeye basladım bir de pasif jimnastiğe basladım bakalım alet baglıyorlar yatıyorsun 45 dakika . Sezeryan olmuştum

Ayy diyetmi beni gorsen soka girersin uykusuzluk ve acliktan kg verdim bide sk sk emzirmek yuzunden bi 6 kg kaldi eski halim icin gerci vermesem daha iyi cunki cirpi olcam yoksa

Ya o degde benm minnacik bir gobusum kaldi zayifken o gobek.benden bagimsiz gibi duruyor pelvis kemiklerim disarda karnimda bir minic top var sanki ) onu nasil eritcem

es
Aynen doktor yedirme dedi diyorum:) kafa rahat oluyor gerci[/QUOTE]
Artik birilerine bisi anlatmaktan midem bulandi sen ne biliyon demezlermi bide biz kac cocuk buyuttyk diye yav arkadas firsat verinde bende buyuteyim diyesum geliyor ama sonra diyorum neyae he de gec aonra kendi dedihini yap ,))

Kötü birşey yoksa sorun yok :) saol canım

Rica etsem.diyetini paylaşır misin. önceden paylaşmıştın hangi sayfada bilemedim. Egzersiz ne yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…