5. Ayinda vericekler canim her ay gidiyoruz zaten degil mi? Bazi bebekler az gelistigi icin daha erken basliyor sanirim.Kan damlasimi veriyirlar buze vermedilerki
Acaba diyorum bir whatsapp hatti mi kursak ben cok merak ediyorum sizleri arada bakip yazmadan giden kacaklar var farkindayim askolsun yani hani birlikte buyutecektik minisleri?Yoklama aliyorum hanimlar neredesiniz siz? ( ismini unuttuklarim gucenmesinler lutfen )
folik
elifeva
cakil45
nicki nick
Melodram_Punisher
meltemcivil
D Dekalpy
Yasmengo41
suul
N nefesim-35
leylam355
Aylık kilo almasını az bulduDr un ne sebeple baslatti ek gidaya peki
Duzelir insallahAylık kilo almasını az buldu
Alla alla bizim mayista knt yok ama haziranda 6 ya girecekler ozaman vercek demekki5. Ayinda vericekler canim her ay gidiyoruz zaten degil mi? Bazi bebekler az gelistigi icin daha erken basliyor sanirim.
Bu ikili uclu testler 350 den basliyo canim ve bu isin uzmanlari ozelde cok daha fazla istiyo perinatolog olmasi lazim yapanin radyoloji uzmani sadece goruntuluyor ne manaya geldigini bilmiyor ozeldeki perinatologlarda bayagi fahis fiyat istiyor devlete o zaman gitmek istesen randevunu uc ay once almaliydin diyolar ben yasamis biri olarak uyarayim dedim sadece agrilar icin git tabiki ihmal etme ama dedigim gibi bu agrilar genelde normal oluyor ben daha once dusukte yaptigim icin tecrubeliyim onemli olan kanama olmamasi o zaman tedavi gerekiyor
Yok yapmadı pişik bizimkide çok hassas aslında yüzü falan hemen kızarıyor doktor bioderma nemlendirici falan verdi hatta mustela pişik için kullanıyorum oda güzelbende molfiks i kizima bimin bezini oğluma kullaniyordum. simdi primaya gectik. kizim kakasini haftada bir sulu yaptigindan benimkinin de sirtindan siziyordu. bir numara büyüğüne gectim. simdi problem yok. oglumda zaten gunde üç kere degistirdigim icin rahatim. bimin bezi de cok iyiydi ama uzun zaman kullanilamiyordu surekli degistirmem gerekiyordu.huggiesi hic kullanmadim. pisik yaptimi degisiklikte. cunku benim kizda korktum yapar diye cok hassas cok sukur yapmadi.
Sanırım bizimki de ek gıdaya geçince belki daha çok tok olup uyurlar geceBizimki he uynista agliyor yok gaz ilcini biraktik coktn o konuda sorun yok bizimki aciktikca viyakliyor gece kolik olmus artik
Bizde 3 Aralık doğumluyuz gündüz hiç emmiyor pompa ile sağıp veriyorum 2 saatte bir 120 cc içiyor ama akşam saat başı 100 CC içip ancak geçiyor gece uykusuna çok doymak istiyorKizlar nasilsiniz ? Bebisler nasil ?
Bizi sorarsaniz 4.5 aylik olduk ama kilomuz normalden altta persentilin en alt seviyesindeyiz . O yuzden dr.muz pirinc unlu muhallebi yedirmemi soyledi bir haftadir yediriyorum yarin yine kilo almismi diye goturucem . Sutum yok denecek kadar az . O yuzden sadece formul sut gunde 1 kere anne sutu ve muhallebiyle gidiyoruz . Sizin melekleriniz bi ogunda kac cc iciyor ?
Ya bizim veledi 24 saat emzirsem birakmiySanırım bizimki de ek gıdaya geçince belki daha çok tok olup uyurlar gece
Çok teşekkür ederim :)Canım benim oğlum 25 kasım dogumlu , saglık ocagına aşıya götürünce türkiyede saglık bakanlıgı vermemizi söyledi dediker kan damlası verdiler , kendi doktorumuz 6. AYDAN ÖNCE BAŞLAMA BEKLE DEDİ .
Canim sana bi arkadas cevap vermisti sanki besinci aya baslarken diye
Ar
Canim sana bi arkadas cevap vermisti sanki besinci aya baslarken diye
Ar
adaslarima coook tesekkur ederimÇok teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederim :)
Devletlerde yok zaten egitim arastirmalarda onlarinda hepsinde yok umraniyede zeynep kamilde bi yer daha vardi ama unuttum zeynep kamil internetten aliniyor zaten ama gece 12 dedigi anda almalisin cok zor almasi ufak bi arastirma yaparsan bulursun canimBen tahlil icin devlete gittim bugun dun ilk muayenemi olmustum keseyi gorduk sukur.. bugunde tam kan ve idrar verdim. Bana devletteki dr elisa ve ikiliyi ozelde yaptircaksin burda yok dedi ben kartalda yasiyorum dr lutfi kirdar egitim arastirmaya gittim. . Onlar icin ozel gitcekmisiz.
Doktora git benceBu kaka problemi bi geçmedi bizde. Sabahtan beri bu 3. Kaka ve oldukça köpüklü. Normalde günde 2 kez yapıyordu.
Her ay boy kilo kontrolune gitmiyor musun canim sen ?Alla alla bizim mayista knt yok ama haziranda 6 ya girecekler ozaman vercek demekki
Slm ben suan suudi arabistanda olduğum için istediğim zaman gidemiyorum çünkü çok kalabalık turkiyedeki doktorum 8 damlayla başla sonra kilosuna göre devam et demisti ama iste kilo kontrolü için ne yapacam bilmiyorum surekli gitmek zor burdaHer ay boy kilo kontrolune gitmiyor musun canim sen ?