2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Ben tahlil icin devlete gittim bugun dun ilk muayenemi olmustum keseyi gorduk sukur.. bugunde tam kan ve idrar verdim. Bana devletteki dr elisa ve ikiliyi ozelde yaptircaksin burda yok dedi ben kartalda yasiyorum dr lutfi kirdar egitim arastirmaya gittim. . Onlar icin ozel gitcekmisiz.

Yok yapmadı pişik bizimkide çok hassas aslında yüzü falan hemen kızarıyor doktor bioderma nemlendirici falan verdi hatta mustela pişik için kullanıyorum oda güzel

Bizde 3 Aralık doğumluyuz gündüz hiç emmiyor pompa ile sağıp veriyorum 2 saatte bir 120 cc içiyor ama akşam saat başı 100 CC içip ancak geçiyor gece uykusuna çok doymak istiyor

Bu kaka problemi bi geçmedi bizde. Sabahtan beri bu 3. Kaka ve oldukça köpüklü. Normalde günde 2 kez yapıyordu.

Çok teşekkür ederim :)

Çok teşekkür ederim :)
Canim sana bi arkadas cevap vermisti sanki besinci aya baslarken diye

Ar
Canim sana bi arkadas cevap vermisti sanki besinci aya baslarken diye

Ar

Kızlar motilium.adlı.bi ilaç.duydum antiemetik olmasına rağmen süt arttrma varmış. Kullanan var mı aranızda yada duyan

Devletlerde yok zaten egitim arastirmalarda onlarinda hepsinde yok umraniyede zeynep kamilde bi yer daha vardi ama unuttum zeynep kamil internetten aliniyor zaten ama gece 12 dedigi anda almalisin cok zor almasi ufak bi arastirma yaparsan bulursun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…