H HASANPINAR prima hep sızdırdı sırtından huggies aldım bu hafta şimdilik memnunum kötü kokusuna yokBen doğduğundan bu yana sleepy kullanıyorum memnunum pişik vs yapmadı hiç yalniz elimde kalmadığı için şu an molfix kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
H HASANPINAR prima hep sızdırdı sırtından huggies aldım bu hafta şimdilik memnunum kötü kokusuna yokBen doğduğundan bu yana sleepy kullanıyorum memnunum pişik vs yapmadı hiç yalniz elimde kalmadığı için şu an molfix kullanıyorum
Gaz ilaçlarını kullanıyor musunuz hala ben 4 gündür vermedim ama geceleri apartman inliyor her uyanışta çok ağlıyor oğlum gazdan mı bilemedim acıkınca da ağlıyor gece güzel uyuyor du oda değişti çok ağlıyor bu araValla bizim sipada gunduz cok emmiyir ama gece her kalkmada emiyor doymak icin degil bazem sirf emmek icin emiyor
Bu arada doktoruna vitamin ve demir takviyesi almali miyim diye sor, bunlar onun gelisimi icin cok onemli ve simdiden mali acidan durumun cok iyi diye degilse egitim arastirma hastanelerinden birine git ve 2li 3lu testler icin randevu al sonra cok ugrasirsin 5. Ayindan oncede cinsiyetini ogrensen bile alis veris yapma bana ilk kiz dediler hemde yuzde doksan ihtimal sonra erkek su an bi oglum var :)
Bu ikili uclu testler 350 den basliyo canim ve bu isin uzmanlari ozelde cok daha fazla istiyo perinatolog olmasi lazim yapanin radyoloji uzmani sadece goruntuluyor ne manaya geldigini bilmiyor ozeldeki perinatologlarda bayagi fahis fiyat istiyor devlete o zaman gitmek istesen randevunu uc ay once almaliydin diyolar ben yasamis biri olarak uyarayim dedim sadece agrilar icin git tabiki ihmal etme ama dedigim gibi bu agrilar genelde normal oluyor ben daha once dusukte yaptigim icin tecrubeliyim onemli olan kanama olmamasi o zaman tedavi gerekiyorAllah bagislasin cevaplariniz icin tesekkur ederim. Dikkat etmeye calisiyorum ama agrilar epey etkiledi beni hele dun aglicaktim artik. Bugun daha hafif ve sag tarafta bi batma var. Emin olamadim bi turlu bugun gitsemmi gitmesemmi beklesemmi anlamadimki napcagimi. 4+6 bugun . Gorur mu gormezmi bilmiyorumki.su icmeye calisiyorum evet.sizce bugun gitmelimiyim. Bu arada durumum iyi ozel hastaneye gitcem. Tahliller devlete
Oyle erken belirti olmuyo canim sonrakibl belirtiler ayristiriyo kiz ve erkekleri ama o zaman zaten ogrenmis oluyosunBirde kiz bebekde en erken belirti nedir . Sizler neler yasadiniz kiz anneleri. Valla benim daha adetten iki hafta oncesinden istahim acildi cok yiodum suan normale dondude. Gogusler epey hassas uclara el degmio. Belim kasigim cok agrio . Bide yuzumdeki degisim inanilmaz yani.hafiften lekeler sivilcelenmeler bu kdr erken donemde beklemiodum. Kotu bi goruntu yok allahtan . Kucuk kucuk bir iki tane. Bide yanaklarim.cok pembelesmisti daha adetten oncesi iki yanagimda kipkirmiziydi :)
Bizimki he uynista agliyor yok gaz ilcini biraktik coktn o konuda sorun yok bizimki aciktikca viyakliyor gece kolik olmus artikGaz ilaçlarını kullanıyor musunuz hala ben 4 gündür vermedim ama geceleri apartman inliyor her uyanışta çok ağlıyor oğlum gazdan mı bilemedim acıkınca da ağlıyor gece güzel uyuyor du oda değişti çok ağlıyor bu ara
biz olduk dr. nikostatin di sanırım bi ilaç verdi işe yaramadı bizde. mürekkep ilacı diye geçen blue... ... diye bi ilaç geçirdi hemen.. aklında bulunsun..Kizlarrr cunyirlarinizda pamukcuk oldumu ya ben ne yaotiysam gecmiyor 10 gun olacak hala dudaklari beyaz bryaz napcam
bende molfiks i kizima bimin bezini oğluma kullaniyordum. simdi primaya gectik. kizim kakasini haftada bir sulu yaptigindan benimkinin de sirtindan siziyordu. bir numara büyüğüne gectim. simdi problem yok. oglumda zaten gunde üç kere degistirdigim icin rahatim. bimin bezi de cok iyiydi ama uzun zaman kullanilamiyordu surekli degistirmem gerekiyordu.huggiesi hic kullanmadim. pisik yaptimi degisiklikte. cunku benim kizda korktum yapar diye cok hassas cok sukur yapmadi.H HASANPINAR prima hep sızdırdı sırtından huggies aldım bu hafta şimdilik memnunum kötü kokusuna yok
Duydum onuda bizim dr vermedi ya niye vermedi acepbiz olduk dr. nikostatin di sanırım bi ilaç verdi işe yaramadı bizde. mürekkep ilacı diye geçen blue... ... diye bi ilaç geçirdi hemen.. aklında bulunsun..
molfiksi bende kullandim. küçükken cok tatliydu da benimki haftada bir kaka yapiyor. molfiksin arkadan onden aralardan hep taşması oldu. primaya gectim. oda sadece arkadan tasirdi. üst numaraya gectim. rahat ettim.Ben doğduğundan bu yana sleepy kullanıyorum memnunum pişik vs yapmadı hiç yalniz elimde kalmadığı için şu an molfix kullanıyorum
Canım benim oğlum 25 kasım dogumlu , saglık ocagına aşıya götürünce türkiyede saglık bakanlıgı vermemizi söyledi dediker kan damlası verdiler , kendi doktorumuz 6. AYDAN ÖNCE BAŞLAMA BEKLE DEDİ .IYI AKŞAMLAR ARKADAŞLAR SIZE BIR SORUM OLACAKTI DAHA ÖNCE BIRKAC KERE SORDUM FAKAT CEVAP VEREN OLMADI KIZIMLA SUUDI ARABISTAN A ESIMIN YANINA GELDIM TURKIYEDEN DOKTORUM FERRUM HAUSMAN YAZMISTI GETIRDIM KANDAMLASINA BASLADINIZMI 5. AYA GIRERKENMI BITINCEMI BASLAYACAGIZ UNUTTUM LLÜTFEN BILGISI OLAN VARSA 8 DAMLA VER DEMISTI 2 AY ÖNCE GELDIM SUAN KIZIM 27 NISANDA 5. AYA GIRECEK
Bende veriyorum , günde 3 kere bazen 4 defa , 120 cc kadar her seferinde (4,5 aylık olduk)yoğurt veriyorum arada ve 3 sebzeli püre gibi çorba (kabak havuc patates ) bende basladımKizlar nasilsiniz ? Bebisler nasil ?
Bizi sorarsaniz 4.5 aylik olduk ama kilomuz normalden altta persentilin en alt seviyesindeyiz . O yuzden dr.muz pirinc unlu muhallebi yedirmemi soyledi bir haftadir yediriyorum yarin yine kilo almismi diye goturucem . Sutum yok denecek kadar az . O yuzden sadece formul sut gunde 1 kere anne sutu ve muhallebiyle gidiyoruz . Sizin melekleriniz bi ogunda kac cc iciyor ?
ArIYI AKŞAMLAR ARKADAŞLAR SIZE BIR SORUM OLACAKTI DAHA ÖNCE BIRKAC KERE SORDUM FAKAT CEVAP VEREN OLMADI KIZIMLA SUUDI ARABISTAN A ESIMIN YANINA GELDIM TURKIYEDEN DOKTORUM FERRUM HAUSMAN YAZMISTI GETIRDIM KANDAMLASINA BASLADINIZMI 5. AYA GIRERKENMI BITINCEMI BASLAYACAGIZ UNUTTUM LLÜTFEN BILGISI OLAN VARSA 8 DAMLA VER DEMISTI 2 AY ÖNCE GELDIM SUAN KIZIM 27 NISANDA 5. AYA GIRECEK
Hayirdir bol bol akan sutun vardi kardes senin niye bu kadar erken basladin ?Bende veriyorum , günde 3 kere bazen 4 defa , 120 cc kadar her seferinde (4,5 aylık olduk)yoğurt veriyorum arada ve 3 sebzeli püre gibi çorba (kabak havuc patates ) bende basladım
Dr umuz söyledi basladık süt hala bol emiyor son damlasına kadar , sanırım doymuyor , besleyici degeri nasıl bilmiyorum , mamasını yedikten sonra 1 saat içinde uykuya geciyor gündüzleri emiyor uyuyor. Gaz ve boşaltım sorunu yok . Dr aynen devam dediHayirdir bol bol akan sutun vardi kardes senin niye bu kadar erken basladin ?
Kan damlasimi veriyirlar buze vermedilerkiIYI AKŞAMLAR ARKADAŞLAR SIZE BIR SORUM OLACAKTI DAHA ÖNCE BIRKAC KERE SORDUM FAKAT CEVAP VEREN OLMADI KIZIMLA SUUDI ARABISTAN A ESIMIN YANINA GELDIM TURKIYEDEN DOKTORUM FERRUM HAUSMAN YAZMISTI GETIRDIM KANDAMLASINA BASLADINIZMI 5. AYA GIRERKENMI BITINCEMI BASLAYACAGIZ UNUTTUM LLÜTFEN BILGISI OLAN VARSA 8 DAMLA VER DEMISTI 2 AY ÖNCE GELDIM SUAN KIZIM 27 NISANDA 5. AYA GIRECEK
Dr un ne sebeple baslatti ek gidaya pekiDr umuz söyledi basladık süt hala bol emiyor son damlasına kadar , sanırım doymuyor , besleyici degeri nasıl bilmiyorum , mamasını yedikten sonra 1 saat içinde uykuya geciyor gündüzleri emiyor uyuyor. Gaz ve boşaltım sorunu yok . Dr aynen devam dedi