2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Zeynep hem çok üzüldüm hem çok sevindim çokkk çokkk geçmiş olsun ana kız ikinizede

Merhaba kızlar. Doğum izni bitti ne yazikki. Heyet raporu almam lazım. İstanbul da bildiginiz bir hastane var mı

Istanbulda beyet raporu nerden alabiliriz arkadaslar?? Dogum iznim bitti yardim... 3 bucuk aylik kizimi birakacak kimsen yok cok caresizim ((
ben sağlık raporu almıştım Beşiktaş sait çiftçiden 1 günde. heyet toplanıyordu. o işine yarar mı bilmem.ama istanbulda en hızlı rapor veren hastanelerden biri diye biliyorum

Herşeyin düzelmesine çok sevindim. 1 yılı nerdeyse geride bırakacağız. Çok güzel paylaşımlar yaptık. Ben de senin mesajın bahanesiyle hepinize teşekkür ederim.

Çoook geçmiş olsun canım... İnsanın başına kötü şeyler gelince kafasına taktıklarının ne kadar basit olduğunu fark ediyor. Benim de her şeyden çok sevdiğim babam dün kalp krizi geçirdi ve kalbi durdu. O kadar zor bir şekilde elektroşokla hayata döndürmüşler ki sonradan öğreniyorum... Bu sırada da kaburgaları kırılmış tabi. Neyse ki şimdi hayatta ve çok iyi. Allah onu bize bağışladı. Hiçbir şey gözümde değil artık. Tek önemsediğim şey sevdiklerim... Kendime çok iyi bakmaya söz verdim artık. Dün benim yaşadıklarımı ilerde oğlum yaşasın istemiyorum. Dua edin lütfen daha iyi olsun babam...
Aynen öyle biricik yavrularımızı emanet ediyoruz ama onlar basit bir pişikte bile kortizonlu krem vermekten çekinmiyorlar. Allah yardımcımız olsun.
Amin canım...

Kızlar bebişin yüzü kıpkırmızı oldu cildi pütürlü doktor kuruluktan losyon sür dedi ama sırtında da var alerji falan mı oldu acaba

Kızlar bebişin yüzü kıpkırmızı oldu cildi pütürlü doktor kuruluktan losyon sür dedi ama sırtında da var alerji falan mı oldu acaba
Canım ben geçen hafta çilek Yemistim hemen kızardı yüzü kızımın bikaç gün sonra geçti ılık suyla sildim ve nemlendirici sürüm bikaç gün Yedigin birşeyden olabilir ılık su ve nemlendirici yarıyor ise

Ay bende yedim olabilir valla çok sağol

Baska nedeni var midir bilmiyorum ama benim kizimin cildi de oyleydi kirmizi ve zimpara gibi. Dr atopik bir cildi oldugunu soyledi ve coresatin pembe krem yazdi. Vucudunde olursa oralara da surebilirisn dedi. Cok iyi geldi cok puruzsuz simdi cildi. Ama biraz surmesek yine kizarmaya basliyor. Ozellikle disari cikarken suruyorum.

Benim kızımın da cildi çok kuruydu,yüzünde ve vücudunda kırmızı döküntüler vardı.Bize de atopik dermatit dedi doktor.Linola'nın kremini,losyonunu ve şampuanını önerdi.Dediğiniz gibi kremi sürünce sönüyor,sürmeyince tekrar beliriyor.

Merhaba arkadaşlar. Biz bugün 4. ay aşımızı olduk. Sağlık ocağında vegaferon diye bir demir şurubu verdiler. İçeriğini bir okudum alt üst oldum. İçinde iki çeşit paraben var! Şimdi bir de bu mevzuyla kafayı bozucaz ! Bakalım dr.umuza da sorucam. Eminim tatmin edici cvplar alamicam

Kızlar istanbul da heyet raporu veren bir yer biliyor musunuz. Off bitti iznim Mayıs ayını komple kapatmam lazım. Bazı hastaneler parayla veriyormus. Yardım lütfen

bizde 2 aralık doğumluyuz 4.ay aşımız bugün dü aynen bizede sağlık ocağı vegaferon verdi napacağımı şaşırdım versem mi vermesem mi bilemedim karın ağrısı yapabilir ve kaka rengi değişir dedi zaten biz koliği yeni yeni atlattık üstelik bu ilacı sağlık bakanlığı daha önce toplattırmış piyasadan doktorunuzun söylediklerini bzimle depaylaşır mısınız?

Ben bugün Dr.sordum dedimki saglikocaklarindan verilen demir surubunu kullanalim mi nedusunuyosunuz diye verilen dozda kullanmalisin tabi dedi ama ne verilecek bilmiyorum parenben içermeyen bi demir ilaci varmis sadece bi tane facedeb aralim annelerinden mi okudum hatirlamiyorum ilaci tekrar bakmam lazim yada araştırmak gerekir

Yani parabenli şampuan bile kullanmazken ilacını asla içiremem. Yan etkileri de cabası Dr.umun söylediklerini tabi ki de paylaşırım ama büyük ihtimalle, yurt dışındaki doğal içerikli ilaçları getirtebiliyorsak onları kullanmamızı önericek. Keşke bu ilaçlara ulaşmak daha kolay olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…