2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben bugün Dr.sordum dedimki saglikocaklarindan verilen demir surubunu kullanalim mi nedusunuyosunuz diye verilen dozda kullanmalisin tabi dedi ama ne verilecek bilmiyorum parenben içermeyen bi demir ilaci varmis sadece bi tane facedeb aralim annelerinden mi okudum hatirlamiyorum ilaci tekrar bakmam lazim yada araştırmak gerekir[/
Evet iyice araştırmak lazım.Bizim dr.umuz d vitamininin içeriğinde paraben varsa içirmeyin demişti. En iyisi hiç ilaç kullanmamak galiba.

Biz bugün 4. Ay aşımızı olduk vegaferon verdiler ben kullanmayacağım d3 de kullanmadım ilk 6 ay sadece anne sütü bolbol güneşe çıkartın melekleri

Kızlar selam 4 aylık olduk sütüm azaldı 1 haftadır gündüz oğlan uyanıkken hiç emmiyor yıkıyo ortalığı biberon la veriyorum onuda almıyordu şükür içiyo 2 saat arayla 100 CC içiyor yeterli sanırım ama o emmediği için sanırım sütüm azaldı gece emiyor sadece 1 ay sonra işe başlıcam zaten gündüz emmiycek ama en azından Bu ay bolca emsin diyordum olmadı birde herşeyden sıkılıyor oyun halısı Max 20 dk bazen tv ye takılıyo gözü 5 dk sonra hep kucakta gezecek hep oyun hep oyun ananesi bakacak ben isteyken bakalım napıcaklar oyuncaklarla biraz oynasa ama sanırım onada vakit var sizde durumlar nasıl

Kızlar çok oldu girmeyeli ben sezeryan ile dopum yaptım şimdi işe başladım bizim kızlar napıyor dedim oğluşumun adını Pars Kuzey koydum sezeryan ile doğum yaptım muhteşem duygu hepinizin bebişi iyidir inş. oğluşum biraz iri :) 6 aylıklar ile yarışıyor 14 aralıkda doğum yaptım sizler nasılsınız

Kızlar selam 4 aylık olduk sütüm azaldı 1 haftadır gündüz oğlan uyanıkken hiç emmiyor yıkıyo ortalığı biberon la veriyorum onuda almıyordu şükür içiyo 2 saat arayla 100 CC içiyor yeterli sanırım ama o emmediği için sanırım sütüm azaldı gece emiyor sadece 1 ay sonra işe başlıcam zaten gündüz emmiycek ama en azından Bu ay bolca emsin diyordum olmadı birde herşeyden sıkılıyor oyun halısı Max 20 dk bazen tv ye takılıyo gözü 5 dk sonra hep kucakta gezecek hep oyun hep oyun ananesi bakacak ben isteyken bakalım napıcaklar oyuncaklarla biraz oynasa ama sanırım onada vakit var sizde durumlar nasıl
Merhaba ben 4 ocak annesiyim buraya da bakıyorum arada. Televizyona sakin baktirmayin çok kucukler. Tv otizme sebep oluyormuş. Donence alabilirsiniz. Göz doktoruna sordum ben onayladı kullanmamizı. Benim bebegimde sizinki gibi çabuk sıkılıyor. 20 dk oyun halısı 20 dk dönence öyle boyle idare ediyoruz. ben ağustosta ise baslicam kara kara düşünüyorum şimdiden. Endiselerinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Inş kolay adapte olabilirler

Kızlar 4aylık aşı sonrası bebeğim yüksek ateş ve inlemekten sabah 9 dan beri yeni uyuttum fitil verdim çok kötü bir gündü yavrum benim çaresiz olmak nasıl zor bir duygu anlatamam

Kucagina alip ayakta emzireyi dene canim bizede ayni seyler oluyor ara ara sut icinde yesil sogan ye ben bilmeden yedim arttigini fark edince farkli ne yaptim diye baktim onu gordum
Kızlar 4aylık aşı sonrası bebeğim yüksek ateş ve inlemekten sabah 9 dan beri yeni uyuttum fitil verdim çok kötü bir gündü yavrum benim çaresiz olmak nasıl zor bir duygu anlatamam
yaa gecmis olsun canim korktum simdi bizim daha 22 sinde olucak :/

Pek fırsat olmuyor canım yoğun geçiyor günler ondan pek bakamıyorum sen nasılsın
Evet çok yoğun geçiyor. :KK66:
Ben de iyiyim canım.

Dün is başı yaptım.sabah çocuğu bırakırken ağla ağla içim çıktı. Of kadar çok alışmışım kim cebimde ağız bezi kalmış kokladım.kokladım
Bebeği bırakıp çalışmak çok zor :KK43:
Ben şimdi ücretsiz izindeyim. İznim bitince nasıl işe başlayacağım diye kara kara düşünüyorum. :KK43:

Çoook geçmiş olsun canım... İnsanın başına kötü şeyler gelince kafasına taktıklarının ne kadar basit olduğunu fark ediyor. Benim de her şeyden çok sevdiğim babam dün kalp krizi geçirdi ve kalbi durdu. O kadar zor bir şekilde elektroşokla hayata döndürmüşler ki sonradan öğreniyorum... Bu sırada da kaburgaları kırılmış tabi. Neyse ki şimdi hayatta ve çok iyi. Allah onu bize bağışladı. Hiçbir şey gözümde değil artık. Tek önemsediğim şey sevdiklerim... Kendime çok iyi bakmaya söz verdim artık. Dün benim yaşadıklarımı ilerde oğlum yaşasın istemiyorum. Dua edin lütfen daha iyi olsun babam...

Amin canım...
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Çok haklısın. Bazen o kadar gereksiz şeylere takıyoruz ki! Hayat kısa. En önemli şey sevdiklerimiz ve sağlıkları. Gerisi boş.

Kızlar bebişin yüzü kıpkırmızı oldu cildi pütürlü doktor kuruluktan losyon sür dedi ama sırtında da var alerji falan mı oldu acaba
Geçmiş olsun canım. Doktor birşey demedi mi?

Kızlar çok oldu girmeyeli ben sezeryan ile dopum yaptım şimdi işe başladım bizim kızlar napıyor dedim oğluşumun adını Pars Kuzey koydum sezeryan ile doğum yaptım muhteşem duygu hepinizin bebişi iyidir inş. oğluşum biraz iri :) 6 aylıklar ile yarışıyor 14 aralıkda doğum yaptım sizler nasılsınız
allah bagıslasın bende 17 aralk boyu kılosu kac

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Çok haklısın. Bazen o kadar gereksiz şeylere takıyoruz ki! Hayat kısa. En önemli şey sevdiklerimiz ve sağlıkları. Gerisi boş.

Geçmiş olsun canım. Doktor birşey demedi mi?
Kuruluktan diyor ama sırtında da çıktı bi arkadaş çilek yapar dedi sanırım ondan ilk yedim çünkü

Kızlar bu doğum parası olan 300 tl den başka bir de altın yardımı mı yapılıyo.öyle bişiy duydum

Kızlar havalar ısındı artık biz hergün bebisle dışarı çıkmaya başladık. Sitenin bahçesinde dolasiyoruz çimlerle oturuyoruz. Çok eğlenceli tavsiye ederim. Güneşe çok ihtiyaçları var. Sonrada eve gelip banyo yaptırıp uyutuyorum. Kıştan kurtulduk artık

Kızlar havalar ısındı artık biz hergün bebisle dışarı çıkmaya başladık. Sitenin bahçesinde dolasiyoruz çimlerle oturuyoruz. Çok eğlenceli tavsiye ederim. Güneşe çok ihtiyaçları var. Sonrada eve gelip banyo yaptırıp uyutuyorum. Kıştan kurtulduk artık

Evet ya kıştan kurtulduk sonunda. Bi yerde iyi oldu kışın doğum yapmak yaza büyümüş olduk. Bende bebek arabasıyla çıkarıyorum temiz hava alıyoruz belli bi zaman sonra içinde uyuya kalıyor zaten iyi oluyo..

Çimlere oturuyoruz demissiniz kac aylık oldu ve nasıl oturtuyorsunuz merak ettim bende bir an önce otursun istiyorum

Kizlar benim kizim emzik almamisti. Az once deneyim dedim aldi hatta kendi kendine uyudu emzikle, sasirdim. Baya uykusu geldi ondan mi anlamadim ama alistirsam mi yoksa hic girmesem mi bu saatten sonra bu islere:)

Geçmiş olsun canım. Ben de aşı zamanları çok tedirgin oluyorum.

Kızlar bu doğum parası olan 300 tl den başka bir de altın yardımı mı yapılıyo.öyle bişiy duydum
Altın parası dedikleri 300 TL canım. Yani başka bir para değil.
Fakat süt parası var. Fakat o da herkese değil. :KK43:

Kizlar benim kizim emzik almamisti. Az once deneyim dedim aldi hatta kendi kendine uyudu emzikle, sasirdim. Baya uykusu geldi ondan mi anlamadim ama alistirsam mi yoksa hic girmesem mi bu saatten sonra bu islere:)
Benim kızım da emzik almadı. Arada deniyorum ama bazen de almaması daha iyi diye düşünüyorum.

Ilk gün zor geçiyor ama alışıysun. Komşum foto atıyor. Bazen o kadar yoğunum ki unutuyorum
Ben hiç işe başlamak istemiyorum. :KK43:
Hep kızıma bakmak istiyorum. :KK66:

X