2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Çimlere oturuyoruz demissiniz kac aylık oldu ve nasıl oturtuyorsunuz merak ettim bende bir an önce otursun istiyorum
Canım disari çıkarken yanıma küçük pike alıyorum cimlere seriyorum ben oturuyorum o kucağımda veya minderde yatıyor daha oturmuyor 3 bucuk aylik:)) gunesleniyoruz çok hoşuna gidiyor

Evet canım Mayısa hazirana kadar iyce büyürler sitede havuz var havalar iyce isininca da öğleleri havuz temizken gireceğiz havuza haftada bir kaçgun banyo yapmayı seviyor zaten umarım oda hoşuna gider :))))

Bende istemiyordum.ama başlamak zorunda kaldım.ama.zor oluyor. Sabahın 6 sında uyanıyor uyumuyor bende zombi gibiyim

Kızlar benim kiz emzik tutmadı o kadar ugrasmama rağmen o yüzden eli sürekli ağzında parmak emerek uyuyor sizce bi zararı varmıdır bunun

Kızlar benim kiz emzik tutmadı o kadar ugrasmama rağmen o yüzden eli sürekli ağzında parmak emerek uyuyor sizce bi zararı varmıdır bunun
Zarari olacagini sanmiyorum. Benimki de emiyor parmagini uyuyakaliyor bazen de cok hosuma gidiyor. Ablamin 2 cocugu da bir sure emip birakti

4.ay kontrolumuze gittik kalca cikikligimiz düzelmiş çift.bezi bıraktık şükür. Gelişimimizde iyiymiş. önümüzdeki ay ek gıdaya başlayacakmışız
Bizim dr da 4.ay kontrolunden sonra baslayacagini soyledi ama tam olarak degil ufak ufak. Internette 6.aydan once kesinlikle baslanmamasi gerektigine dair yazilar okudum ama tam olarak baslamayacagi icin yapacagim dedigini. Cok iddiali konustu cunku; " benim cocuklarim 6.ayda puturlu gidalari yiyebilip 1 yasinda da masaya oturup tum yiyeceklerden yerler"dedi:) Cocuklari yemek yeme problemi yasayan cok kisi var etrafimda onlar da cok gec kalmadan basla dediler, belki dogrusu bu sekildedir.

çalışıyorum sütüm yeterli değil mama da veriyoruz.o yüzden başlayacağız. Geç başlanınca yemeği reddeden çok çocuk var. Bakalım ne tavsiye edecek 6.ayında blw tadım günlerine başlayacağım. Umarım izlediğim bebisler gibi oluruz

bn arada şimdi bile tattırıorum meyvelerden sadece tadını tanısın diye. Elma muz çilek domates falan verdim sadece yalıo zaten. Buyuk oglumda da öyle yapmıstım hatta 4 ten sonra meyve filesiyle direk vermeye basladım elh cok secıcı bi bebek olmadı ve katı gıdayada rahat gecmiştik. İnş bu seferde öyle yapıorum

Selam kizlar
Ek gıda ile ilgili olarak bende başladım , Dr un tavsiyesi ; 3 sebzeni corba ( kabak havuç patates) , elma ve havuç suyu , muz armut Pure mamaya rendeliyorum ceviz büyüklüğünde , aptamil pirinci sütlü mama veriyorum kasıkla 4. Aydan itibaren 36 aya kadar yazıyor kutuda . meme emıyor son damlasına kadar :) yogurt veriyorum arzum un yogurt yapma makinasını aldım esse den cok rahat . Bizden haberler boyle 6350 kilo , 63 cm bebis son kontrolde 25. Kasım doğumlu
Sevgiler herkese

Simdirim sistemleri gelismis olmadigi icin onerilmiyor 6.aydan once. Benim endisem bu yonde, sadece tatlara alismasi icin vericem 4. aydan itibaren. Bir de alerjik gidalar var bildigim kadariyla cilek domates gibi, 1 yasindan once verilmemesi gerektigini duymustum.

Selam kizceler nasilsiniz ben perisanim bayadir giremedim ya ozledim sizi bizinm veledo mahvetti beni uykusuz geceler bide gunduzler derkene anca anca toparli y oruz nasilsiniz bakim anca uyutmaya calistim bizim sipayi bi yazayim dedim

Selam kizceler nasilsiniz ben perisanim bayadir giremedim ya ozledim sizi bizinm veledo mahvetti beni uykusuz geceler bide gunduzler derkene anca anca toparli y oruz nasilsiniz bakim anca uyutmaya calistim bizim sipayi bi yazayim dedim

Bizde ilk 2 ay çok gaz sancısı çektik ne o uyuyordu ne de ben doğru düzgün uyuya biliyordum. Ustune birde akıl hocalarimiz coktu. Şimdi de var da cok takmiyorum artık. Çok şükür 2 aydır iyiyiz ama uykularımız yavaş yavaş düzene girdi. Ama ben ve babasi disinda kimsede durmuyor biraz huysuz bi oğlum var.

Ayni dert bizdede varr valla kimsede cok durmuyor ben ve baba akil hocasi bizde doluu herkez bisi diyor yok soyle buyut yok boyle yedir icir hastanedeki insanlar bile karisir oldu dusunn artik ne diyi. ,)) sallamiyom artok

Ayni dert bizdede varr valla kimsede cok durmuyor ben ve baba akil hocasi bizde doluu herkez bisi diyor yok soyle buyut yok boyle yedir icir hastanedeki insanlar bile karisir oldu dusunn artik ne diyi. ,)) sallamiyom artok

Hiç tanımadığın insanlar bile akıl veriyor ya sinir oluyorum. 4.ayimiz bitti simdiden başladılar ek gıdaya başlarsın artık herşeyin tadını bilsin öğrensin yarın hiç birşeyi beğenmez yemez demelere. Annelik zaten zor zanaat birde bunlarla uğraşıyoruz

cilek ve domates mi tattirdiniz. onlar bir yasina kadarki yasakli yiyecekler degil mi

cilek ve domates mi tattirdiniz. onlar bir yasina kadarki yasakli yiyecekler degil mi
evt biliorum alerjik gıdalar verilmior bir yasına kadar. Bn agzına suruorum o sadece diliyle yalıyor direk yemek değil demek istediğm. Zaten alerji olup olmadıgını anlamak için zamanı geldiğinde de bu gıdalar tek tek verilio gözlemleniyor alerji olusucak mı die.bnm Maksadım tanını tanımış olsun. Büyük oglumda da öyle yapmıstım ama direk ek gıda 6 aydan sonra verdim.

Ahh ahh aynen valla.aynen bizimkiler basimin etini yediler yedir yemek hatta ben yokkene yedirmeye bile.kalktilar kizdim bagirdim inatla 6. Ay vericem diye uzatmayin dedim.tadimlik veririz ama ek gida yom diye inatlastim bakalim hazirana kadar papaz olmassak guzel bazen dr yedirme dedi diye kandiriyorum mileti napim yaa ugrasamiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…