2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Neden sutten kesiiceksiniz acaba

Bu arada benim bebegim 3 aylik sutum cok oldugu icin bazen sagip buzluga atip sonrasinda vermek icin biberon aldim ve sagdigim sutu vermeyi denedim biberonu emmek istemedi diliyle ittirdi hep bende almasi icin israrci olmadim cnm biberona hemen alisamayabilir cunku benimki almadi.. Ama seninki almiicak diye biseyde yok tabiki

Ben kronik hepatit b hastasıyım kan degerlerim çok yüksek tedaviye biranonce başlamam gerekiyor o yuzden çok ama çok üzülerek kescm sutten

İdrar Da bişey çıkmadı detaylı sonuç yarın çıkacak bu akşam için caprol verdi boğazda biraz sanki enfeksiyon var gibi ama ilaç şimdilik gerek yok bu geceyi atlat dedi eve geldik kucağıma aldım duşa girdik çok sevdi şimdilik sadece atlet giydirdim öyle yatıyor miniğim

Bizimki başta alıyor du bir ay bıraktı biberon û şimdi gene almaya başladı önce hafif ilk uykuya dalarken ver gözünü açsa bile tadını alınca bırakmıyor birde kendi elleriyle tutsun senle beraber ağzına götürdükleri için herşeyi onuda alıyor

Neden kesiyosun sutten?

Ben kronik hepatit b hastasıyım kan degerlerim çok yüksek tedaviye biranonce başlamam gerekiyor o yuzden çok ama çok üzülerek kescm sutten
Geçmiş olsun zaten 3 ay daha anne sutu vermeye çalış şimdiden mamaya alıştırma zaten 6 aydan sonra ek gidaya gececek, anne sutu eskisi gibi çok verilmiyor sonrasında devam sutu vereceksin emziremedigin icin ama şimdi ne kadar sutunden verirsen bebegin için kardır kilo alimida iyi bu aylardan sonra donmeye baslayip hareketleri arttigi icin kilo alımları eskisi kadar zaten çok olmazmış doktoruna danışarak nasil besleyecegin konusunda bilgi almalisin

Haklısın canım önerilerin için çok teşekkür ederim zaten kiyamiyorum yavruma bol bol emzircem ınş

Haklısın canım önerilerin için çok teşekkür ederim zaten kiyamiyorum yavruma bol bol emzircem ınş
rica ederim bir de emzirirken son sutu vermeye çalış ben ilk emziriyorum doydugunda geride kalan memedeki sutu sagiyorum memeyi bosaltiyorum tamamen o sutlede ogun yapiyorum o arada memede doluyor bu sekilde kilomuzda artti

Bugün 10. Gün kontrolumuze gittik 200gr almış 10 günde doktor iyi dedi konuşmasını sordu hic kimildatmassak evden çıkmaması iyi dedim oyle dedi kucağa almak yok dedi reflu yatağında yatıyor ama büyüyor oynamak istiyo kuzum çok sukur huzurlu bi cocuk oyle yattı yerden oynuyorum kucakta hoplatmak filan yok bizde gaz çıkarırken bile kiyamiyorum hemen çıkınca yatırıyorum. Ilaca ve mamayada devam edicez 22 nisanda 4 ay asisi icin cagirdi. Hayirlisi bakalim rabbim baska dert vermesin. Utrasyonlada bakildi cok sukur bisey cikmadi. Reflu dedi doktor.

Bide kilosunu olcerken artıya oturttu. Bak annesi ilk kez oturuyoruz dedi. Yavrum iki büklüm oldu. Başı ay ana değdi nerdeyse. Ağlamaya başladı. Öyle olcmeyin yatırın dedim. Gözlerim yuvalarından çıkacaktı. Herkes çok methediyor doktoru hatta diğer doktorunkilerde bu doktora kaymış çok yoğun herkes memnun. Tuhaf geldi bana ben kucamda bile oturtmuyorum bilmiyorum allahim yavrularimizi korkusunu

Acaba ne zaman destekli oturtmaya başlayacağız

Çok geçmiş olsun kızlar. Bize de inek sütü alerjisi dedi dr. Kulaklarının arkasında egzama gibi bulgular var ve kakada mukusda bol lökosit çıktı. Sizde başka nasıl belirtiler oldu?
Sağol canım size de çok geçmiş olsun ve hepimizinki bir an önce geçsin inşallah... Bizim ilk olarak mukuslu kanlı kaka oldu. Sonra kan kayboldu ama hala mukuslu kakamız devam ediyor... Bir de bir ara yanaklarda hafif egzama oldu ama bioderma atoderm intensive krem verdi doktor. Geçti sayılır. Siz kaka tahlili mi yaptırdınız? Biz henüz hiçbir tahlil yaptırmadık. Tam olarak neye alerjisi olduğu kan tahliliyle mi belirleniyor, bilginiz var mı? Bir de kaka tahlilini yalnızca alerji tanısı koymak için mi yapıyorlar?
Hiç bilemiyorum böyle giderse herşeyi kesmek zorunda kalcaz
Sorma yaa biz kesince bebişler ne vitamin alacak?? Kahvaltı düzenimizi tamamen değiştirdik peynir yumurta dana eti yasak olunca... Kahvaltıda bol dereotu, nane yiyorum. Aksam da sebze ve kuru gıda ağırlıklı besleniyorum.

Acaba ne zaman destekli oturtmaya başlayacağız
5aylik kuşakta filan başlar 6 aylık oturtulur benim bildiğim otursun die değil zaten neden oyle ölçtü anlamadım çok hareket ediyo olcemiyo kilosunu die galiba

Biz de 1 ay önce hasta oldu yavrum antibytik kullanmk zorunda kaldık ve ishal oldu. İshal ggeçmeyince kaka tahlili yaptırdık. Mukuslu kaka ve lökosit çıktı. Buna bakarak dedi. Ben çok güvenemedim açıkçası. Antibyotik ishali bu. Laktoz intöralansı için damla verdi aile hekimime sordum gerek yok değerler normal dedi. Kan olursa şüphelen dedi. Ben süt ürünü tüketmyrm şimdi düzeldi ishal derken ben idrar yolu enf. Oldum antbytk kullanınca yine yavrum ishal oldu. Mukuslu köpüklü kakaya devam. Kafayı yiyeceğim. Allah annelerin ve bebeklerimizin yanında olsun.

geçmiş olsun canım nasıl oldu bebiş iyi mi. ayda 500 gr altına düşerse sıkıntı oluyor.. kilo alımı gayet iyi..

Çok geçmiş olsun canım.
Amin... Takip et bakalım ya olmazsa başka bir doktora daha götür canım güvenilir doktor bulmak da zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…