Çok şükür gece iyi geçti caprol şurup birebirgeçmiş olsun canım nasıl oldu bebiş iyi mi. ayda 500 gr altına düşerse sıkıntı oluyor.. kilo alımı gayet iyi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür gece iyi geçti caprol şurup birebirgeçmiş olsun canım nasıl oldu bebiş iyi mi. ayda 500 gr altına düşerse sıkıntı oluyor.. kilo alımı gayet iyi..
Çok şükür gece iyi geçti caprol şurup birebir
Çok güzel yazmissin sana ve minik yavruna çok geçmiş olsunÖzledim sizi kızlar,
Önemli olan doğurmak gerisi kolay demiştim. Ama olmadı ne yazık ki.. Bebeğim de doğuştan tortikolis (eğri boyun) rahatsızlığı çıktı.. Düzenli egzersizler yapıldı fakat sonrasında devam etmediğim için düzelme yavaşladı.. Sebebi ise gögüsümde ki mastit. Süt düğümlenmesi apse vs.vs. Gögüsüme daldım bebişimin boynunu unuttum. 3 ay dolunca bi baktık kafa yana yatıyor.. Doğru tekrar doktora geç kaldınız düzelmez ameliyat dediler. Tabi o an yıkıldım.. Sol tarafıma felç iniyordu neredeyse..Sol kolumu kullanamıyorum sinir sıkışması olmuş..
İşin profesörünü bulduk sahi geç mi kaldık dedim ?? Bu bizim işimiz dedi.. 6 ay içerisinde tam anlamı ile düzelir dediler.. Egzersizlere yoğunluk verin.. Ve şu an tam 3 hafta oldu ve %70 düzelme var. Dün doktor da ameliyatlık durum kalmadı dedi. O kadar sevindim ki dünyaları verseler o anı anlatamam. Üzerimden büyük bir yük kalktı..
Yani ben hem kendime hem bebişime çook geç kalmıştım. Oysa ki başımda ne kaynana ne başka birisi vardı.. Bi hüzün vardı hep..Gözümün içine bakan o minik yüreğin derdini bile anlayamayacak kadar bi üzüntü vardı içimde...
Şimdi ben yeniden doğdum gelen giden hiç bir konu - acı beni yıkamayacak... Çok zor günler geçirdim. Ama şu an çok mutluyum..
Sizleri de çok seviyorum.Bu forum ( 2015 ARalık anneleri ) açılalı neredeyse 1 yıl olacak ve biz acısı ve tatlısıyla 1 yılı geri de bırakacağız...
100 de 1 görülen Granülamotöz mastit ve tortikolis rabbimin takdiri ile benim başıma geldi.. Buna da şükür tabi. Ben bebeğimin sevincini yaşayamadan böyle bir imtihanla uğraştım. ve de sanırım bu sınavdan hayırlısı ile geçtim..
Her yer yemyeşil cıvıl cıvıl rabbim bana da bu baharı doyasıya yaşamayı nasip etti...
Siz siz olun hiç kimseyi kafanıza takmayın..Hayat çok güzel..
hayat çok kısa canım mutlu ve iyi olmana prensesimizinde iyi olmasına sevindim unutma bunlar bir sınav herkesin sınavı farklıdır bizler yol arkadaşıyız hamişliğin en güzel anlarını birlikte geçirdikve hepinizi seviyoruz özlüyoruzÖzledim sizi kızlar,
Önemli olan doğurmak gerisi kolay demiştim. Ama olmadı ne yazık ki.. Bebeğim de doğuştan tortikolis (eğri boyun) rahatsızlığı çıktı.. Düzenli egzersizler yapıldı fakat sonrasında devam etmediğim için düzelme yavaşladı.. Sebebi ise gögüsümde ki mastit. Süt düğümlenmesi apse vs.vs. Gögüsüme daldım bebişimin boynunu unuttum. 3 ay dolunca bi baktık kafa yana yatıyor.. Doğru tekrar doktora geç kaldınız düzelmez ameliyat dediler. Tabi o an yıkıldım.. Sol tarafıma felç iniyordu neredeyse..Sol kolumu kullanamıyorum sinir sıkışması olmuş..
İşin profesörünü bulduk sahi geç mi kaldık dedim ?? Bu bizim işimiz dedi.. 6 ay içerisinde tam anlamı ile düzelir dediler.. Egzersizlere yoğunluk verin.. Ve şu an tam 3 hafta oldu ve %70 düzelme var. Dün doktor da ameliyatlık durum kalmadı dedi. O kadar sevindim ki dünyaları verseler o anı anlatamam. Üzerimden büyük bir yük kalktı..
Yani ben hem kendime hem bebişime çook geç kalmıştım. Oysa ki başımda ne kaynana ne başka birisi vardı.. Bi hüzün vardı hep..Gözümün içine bakan o minik yüreğin derdini bile anlayamayacak kadar bi üzüntü vardı içimde...
Şimdi ben yeniden doğdum gelen giden hiç bir konu - acı beni yıkamayacak... Çok zor günler geçirdim. Ama şu an çok mutluyum..
Sizleri de çok seviyorum.Bu forum ( 2015 ARalık anneleri ) açılalı neredeyse 1 yıl olacak ve biz acısı ve tatlısıyla 1 yılı geri de bırakacağız...
100 de 1 görülen Granülamotöz mastit ve tortikolis rabbimin takdiri ile benim başıma geldi.. Buna da şükür tabi. Ben bebeğimin sevincini yaşayamadan böyle bir imtihanla uğraştım. ve de sanırım bu sınavdan hayırlısı ile geçtim..
Her yer yemyeşil cıvıl cıvıl rabbim bana da bu baharı doyasıya yaşamayı nasip etti...
hayat çok kısa canım mutlu ve iyi olmana prensesimizinde iyi olmasına sevindim unutma bunlar bir sınav herkesin sınavı farklıdır bizler yol arkadaşıyız hamişliğin en güzel anlarını birlikte geçirdikve hepinizi seviyoruz özlüyoruz
cnm hep sakin oturtmayin derler 6 aydan once ama yurtdisindada drlardan hic oyle bisey duymadım ve muayene hem hemşireler hem drlar oturtuodu iki oğlumu da. demekki bisey olmazmis merak etmeBugün 10. Gün kontrolumuze gittik 200gr almış 10 günde doktor iyi dedi konuşmasını sordu hic kimildatmassak evden çıkmaması iyi dedim oyle dedi kucağa almak yok dedi reflu yatağında yatıyor ama büyüyor oynamak istiyo kuzum çok sukur huzurlu bi cocuk oyle yattı yerden oynuyorum kucakta hoplatmak filan yok bizde gaz çıkarırken bile kiyamiyorum hemen çıkınca yatırıyorum. Ilaca ve mamayada devam edicez 22 nisanda 4 ay asisi icin cagirdi. Hayirlisi bakalim rabbim baska dert vermesin. Utrasyonlada bakildi cok sukur bisey cikmadi. Reflu dedi doktor.
Bide kilosunu olcerken artıya oturttu. Bak annesi ilk kez oturuyoruz dedi. Yavrum iki büklüm oldu. Başı ay ana değdi nerdeyse. Ağlamaya başladı. Öyle olcmeyin yatırın dedim. Gözlerim yuvalarından çıkacaktı. Herkes çok methediyor doktoru hatta diğer doktorunkilerde bu doktora kaymış çok yoğun herkes memnun. Tuhaf geldi bana ben kucamda bile oturtmuyorum bilmiyorum allahim yavrularimizi korkusunu
Ten tene teması deniyomusun canim kilik bebeğin tek isteği bence güven sakinlik ama insan cocugu ağlar heriliyo malesef yani ben öyleyim. Onuda soyabilirsin ağlarken tamamen üstünü değiş biraz altı açık kalsın sende aklen veya sade sutyrnle kucağına al saril op oksa... bu kolik anlamaları dis döneminin yanında ınan normal gun gb kalır dis çıkartırken çok daha huysuz oluyorlar yemeyip içmeyin uyumayı boyuna agliyorlar burunagiz akması ateş huysuzluk da çabası. Ve büyük oldukları için heryere saldırıyorlar bu günleri aricak tadını çıkaralım bence :) rabbim rahatlık versin yavrularimiza onlar ne kadar iyiyse bizde o kadar iyi oluruzBiz yarın 4 aylik oluyoruz koligimiz geçmişti 3 4 gündür geri başladık ağlamaya (
Herelde bizim doktor biraz değişik zaten tecrübeli bilgili bi doktor eğitimi de harika o yuzden tercih ettim her hastasına çok memnun bizde dediklerini mantığının uyduğu kadarını yapiyorum. Konuşması geçsin diye önerilerde bulunmuyor ben kendime uyarıyorum soyleyincede peki diyo. Mesela bi emzir bi mama dedi ben sadece uyurken veriyorum emmesi benim için daha önemli o gelişimini takip ediyo oda haklı ama kuzum emmeyi bırakmasın anne şutu mucize rabbim hergun ihtiyacı olan i koyuyo içine bundan mahrum kalmasın kussada rızkını yesin. Oturtmayada bidahaki aya başlanır artik 4 bi dokusunda zaten cocuklar zamanı gelince herseyi içgüdüsel olarak yapiyolarcnm hep sakin oturtmayin derler 6 aydan once ama yurtdisindada drlardan hic oyle bisey duymadım ve muayene hem hemşireler hem drlar oturtuodu iki oğlumu da. demekki bisey olmazmis merak etme
3 Aralıksevindim canım bizimkinin de çok salya diyorlar dimi akıyor.. önlük dayanmıyor. ay'ın kaçında doğmuştu senin minik
Cansın sen ya derdi veren Allahım tez vakitte dermanını göstermiş çok şükür sana. Sadece şükür et gerisi yalanÖzledim sizi kızlar,
Ben ateşli diye iki gündür kucağıma alıp duşun altına giriyorum allahım o kadar hoşuna gidiyor ki inanılmaz bir bağ buTen tene teması deniyomusun canim kilik bebeğin tek isteği bence güven sakinlik ama insan cocugu ağlar heriliyo malesef yani ben öyleyim. Onuda soyabilirsin ağlarken tamamen üstünü değiş biraz altı açık kalsın sende aklen veya sade sutyrnle kucağına al saril op oksa... bu kolik anlamaları dis döneminin yanında ınan normal gun gb kalır dis çıkartırken çok daha huysuz oluyorlar yemeyip içmeyin uyumayı boyuna agliyorlar burunagiz akması ateş huysuzluk da çabası. Ve büyük oldukları için heryere saldırıyorlar bu günleri aricak tadını çıkaralım bence :) rabbim rahatlık versin yavrularimiza onlar ne kadar iyiyse bizde o kadar iyi oluruz
3 Aralık
Cansın sen ya derdi veren Allahım tez vakitte dermanını göstermiş çok şükür sana. Sadece şükür et gerisi yalan
Ay canım bizimki de geçti 3 bucuk aylık oldu geçti diye seviniyorum başlamaz umarım belki başka bi nedenden aglamistirBiz yarın 4 aylik oluyoruz koligimiz geçmişti 3 4 gündür geri başladık ağlamaya (
Valla çok salya akıtiyor ve dişini parmagimla kasiyinca sakinlesiyor anlamadim ki gaz mi yoksa diş mi ağlarken karnı gazdaki gibi gergin diye gazdir diyorum ama diş belirtileri de var 1-2gun bekleyeceğim pazartesi 4.ay asimız geçsin hala geçmemiş olursa doktora götüreceğim artıkAy canım bizimki de geçti 3 bucuk aylık oldu geçti diye seviniyorum başlamaz umarım belki başka bi nedenden aglamistir
Aynen öyle biricik yavrularımızı emanet ediyoruz ama onlar basit bir pişikte bile kortizonlu krem vermekten çekinmiyorlar. Allah yardımcımız olsun.Çok geçmiş olsun canım.
Amin... Takip et bakalım ya olmazsa başka bir doktora daha götür canım güvenilir doktor bulmak da zor..
Pek fırsat olmuyor canım yoğun geçiyor günler ondan pek bakamıyorum sen nasılsınTekrar geçmiş olsun. İdrar yolları enfeksiyonu da bebeğin gelişimini durduruyormuş. Ona bakıldı mı? Gerçi doktorun şüphelense mutlaka bakardı.
Leyla cığım nerelerdesin? Kaç gündür merak ettim. Gerçi baya kişi ortalıklarda yok. Herkes bebeklerden giremiyor sanırım.
Mama veya ek gıda bebeğin anne sütüne olan ihtiyacını azaltır. Henüz bebeklerimiz ek gıda için çok küçükler. Mecbur kalmadıkça verilmemeli. Bebelerimiz büyüdükleri için çevreye ilgileri artıyor. O yüzden emerken dikkatleri dağılıyor. Benim kızım da öyle. Emerken etrafı izleyip oyun oynamaktan emmeyi bırakıp duruyor.