2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar uyku sorunlarını hergün aynı saatlerde uyutarak aşabilirsiniz. Bebişiniz nasıl uykuya dalıyorsa bırakın istediği gibi yapın yeterki uyusun. Zamanla aynı saat aralığında kendi mızıldanmaya başlayacak. Kararlı olmak çok önemli 2hafta içinde bebeğiniz düzene kendi alışıcak. 15-20dk içinde uyanıyorsa hemen tekrar pışpışlayın uzun uyuması için gerekirse başında sizde onla beraber bekleyin. Herakşamda aynı saatte gece uykusuna yatırın atıyorum 8demi yattı 9da kalkarsa ve emmek isterse sessizce emzirin tekrar uyutun gözlerini faltaşı gibi açsada yılmadan uyutun bilsin gece uykusu olduğunu ve uyuması gerektiğini. Bide gazını çıkarmadan yatağa koymayın bu seferde gazdan küt diye uyanır. İnanın kararlı olursanız zamanla işe yarayacak..

Gece memedeyken uyuyor gazını çıkarsam tekrar uyaniyor yeniden başa sariyoruz zaten geceleri en az 30 defa kalıyoruz abartmiyorum gunduzde çok uyumuyor hep kıpır kıpır gazı var heralde geceleri ayaklarını karnına çekiyor ikiniyor sonra uyaniyor 70 günlük oldu bugün gaz belasindan ne zaman kurtulacaz gece 4- 5 defa kalksin razıyım sabaha kadar hiç uyumuyoruz

Kızlar gece kaç defa altını degistiroyorsunuz bizimkisi zor uyuyor zaten bide degistiriyorum iyce uyku kaçıyor değiştirmesi bez balon gibi şişiyor kiyamiyorum kuzuma

Kızlar gece kaç defa altını degistiroyorsunuz bizimkisi zor uyuyor zaten bide degistiriyorum iyce uyku kaçıyor değiştirmesi bez balon gibi şişiyor kiyamiyorum kuzuma
Ben hiç açmıyorum sabah kalktığında değiştiriyorum. Çünkü bizimkide gece bi uyanırsa bidaha uyutamam diye korkuyorum. En son yatmadan değiştiriyorum pişik kreminide sürdümmü zaten sabaha kadar idare ediyoruz zaten gece sadece çiş yapıo:)

Ayy cnm gaz ilacı kullanıomusun sabsimplex kullanıyorum ben onu kullandıktan sonra rahat ettim bizimkide öyleydi.

He bide şöyle bişey denesen uykun nasıl ağırmı bilmiyorum ama benim ki hafif bizimkide bi ara sabaha karşı çok sık uyanıyordu ben öyle zamanlarda göğsüme koyuyorum sağ kolumun ve sol kolumun altına bi yastık allah korusun sağa sola atmim diye öle uyuyodum böle hafif kıpırdandığında gazdan hemen poposuna pışpışla uyanmadan dalmasını sağlıyodum.

Yok bu kolik bebeklerin sorunu 3 ayda geçmiyor bizim bugün 3 ay hala aynıyiz sıra 4.ayda sağlıklari iyi olsunda napalım bizimki de kolik olsun diyorum :)

Çok şükür canımmm çok sevindim

Yok bu kolik bebeklerin sorunu 3 ayda geçmiyor bizim bugün 3 ay hala aynıyiz sıra 4.ayda sağlıklari iyi olsunda napalım bizimki de kolik olsun diyorum :)
Ya benimkide kolik 2 buçuk aylık oldu 3 ayda bitecek diye sabrediyordum moralim bozuldu valla

benımkıde uykuda cok emıyo canım emzırmeden sonra yavasca yuz ustu yatırıyorum kendı basına gazını cıkarıyo hafıf hareket bıle etse

Ya benimkide kolik 2 buçuk aylık oldu 3 ayda bitecek diye sabrediyordum moralim bozuldu valla
valla canım biz bugün 3 aylık olduk ama malesef yok geçtiği moralini bozmak istemem inşallah sizinki geçer benimki de daha bugün 3 ayı doldurdu belki 3 buçukta geçer 4 te geçer inşallah daha uzun sürmez (

Benimki aynen alıştı gece uykusuna 21:30 uyur :)katılıyorum canım

valla canım biz bugün 3 aylık olduk ama malesef yok geçtiği moralini bozmak istemem inşallah sizinki geçer benimki de daha bugün 3 ayı doldurdu belki 3 buçukta geçer 4 te geçer inşallah daha uzun sürmez (
Umarım tez zamanda geçer canım eve hapis olduk resmen ne yapsam mutsuz bebek bazen çok umutsuzluğa kapiliyorum yetersiz hissediyorum kendimi acaba bu koliklik hamilelik döneminden mi kaynaklanıyor biz bazı sorunlar yaşamıştık epey uzulmustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…