2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benzer şeyleri yaşıyormuşuz. Benim kızımda bazen coşuyor. Uykuya dalmakta zorlandığını düşünüyorum. Hep memede uyurken uykusu olduğu halde memeyi almıyor, memeyle kavga ediyor. Kendini arkaya atıyor. Kıyameti koparıyor. Eşim koluna yatırıp gezdirince sakinleşiyor. Geceleri gözleri kapalı emip uyumaya devam ederdi. Cuma günü gece 3 de uyanıp emdi, fakat uyumayıp ağladı. Gezdirdim ama illa babasını istedi sıpa. Eşim alınca uyudu.

Bı akşam banyo çıkışı havlusunun üzerine kendi havlumu da sardım kocaman. İlk kez ağlamadı. Gerçekten üşüyüp ağlıyomuş garibim. Tavsiyeyi veren arladaşa çokk teşekkürler

Geçmiş olsun canım. Ne zaman doğum yapmıştın? Diş için biraz erken gibi
Her bebeğin farklı oluyormuş gerçi.

Sağol canım 25 Kasım da doğum yapmıştım dün devlete gittik orada da bir sorun goremediler başka bir dr disle alakası yok dedi bugün biraz daha iyi çok şükür yeni bir formül buldum mememi çıkarıp kucagimda gezdiriyorum konuşuyorum kizimla o zaman alıyor memeyi

cnm bzmki de en fazla 5 dk. Gerci cıkarmıo agzından bzmki bn zorla alıom agzından:)

Ne hale sokuyor bu minikler bizi yaa

Kizlar bu ayin.4 unde 5600cikmisti bugun.gittik 5950 cikti. 25gunde 450 gr.Devamli emziriyorum cisli bezlerimiz.eskiden.mamayla haftada bir kaka yapardi simdi gunluk yapiyor. Kilosu az giden var mi

Kizlar bu ayin.4 unde 5600cikmisti bugun.gittik 5950 cikti. 25gunde 450 gr.Devamli emziriyorum cisli bezlerimiz.eskiden.mamayla haftada bir kaka yapardi simdi gunluk yapiyor. Kilosu az giden var mi
Benimki ilk ay bi bucuk kilo aldi ikinci ay 300 gr. Ilki sağlık ocağı ikinci ozel E götürdüm onun ölçümü. Doktor çok az deyip bi hafta sonra kilo kontrolüne çağırdı 1 haftada 200gr almış. Günde bi kere gece uykusunda mama verdim. Doktor bi emzir bi mama ve dedi ben vermedim o kadar kontrolde doktor iyi dedi böyle devam et dedi. Ama benim bebeğim kusuyo o yüzden böyle. Ve mamada kusma önleyici mama ilaç tansa mama veriyorum. Ar mamalar ilaç b sadece eczanelerde satiliyo bu yüzden. doktor olcumlerin yanlis olabilcegini soyledi. Saglik ocanda nitekim bi ayda 4 cm kafa olcusu buyumus yazmis o olcumde imkansiz dedi doktorum o yuzden saglik ocaginin olcumlerine guvenme istersen cogu tarti bile yanlis malesef. Dogum kilosu ne kadar? Benim 3350 dogdu suan 2 bucuk aylik gecen hafta 5300 cikti. Sagligi yerinde olsun cok sukur. Hem bu ay cok hareketlendi ilk aya benzemiyo tabiki ilk ay surekli uyuyolardi simdi gunduz nerdeyse hep oyun sekerleme yapiyo o yuzden daha az kilo alicaklae herelde

bazen cok yorgun dusuyorum kuzum ya bak dun geceden berı ayaktayım bırazdan hatunu emzırerek uyucam uyuyabılırsem aynı karnımdakı gıbı gunduz uyuyo gece ayakta
Cnm benm ya, allahım kokaylık versin çok tatlılar annesı, herseye değer bu bıdıklar:) gercı sende ıkı de oğlan var, sana ekstrA kolaylık lazım:))

Bunlar bır donem dıe düşünüyorum tatlım, inş bunlar da gecer tez zamanda, bi düzene oturur emmeleri uyumaları

3750 dogdu.ilk zamanlar emziremediğim için 400gr vermişti.bizimde kusmamız var 1. ay 900gr almıstı 2. ay 1200civarı almıştı mama destekliydi. 25 gundur mamayı baya kestık. ar mamayı ne kadar veriyorsun kusma kesiliyır mu

İnşallah canım

Benmkı de uykuda uyurken sıçrayıp uyanıyo cnm, bişeyden korkar gibi
Dün akşam 6 dan sabah 8 e kadar uyudu meleğim karanlık odada sadece emmeye kalktı ama ağlamasını beklemeden biraz kıpırdqnınca aldım emzirdim hemen pek laf atmadım 2 defa altını değiştirdim biraz uyanır gibi oldu ama laf atmayınca uyudu bir kaç gündür hep ağlayarak uyuyordu çok şükür sakin bir gece geçirdik

10 15 dk canım benimkide memeyi istemediği zaman biraz ana kucaginda sallayıp sakinleşiyor sonra emiyor yada ayakta gezerken memeyi vermeyi dene

Kızlar çok şükür neredeyse 1 aydır mamayı bıraktık biz. Zaten inek sütü alerjisi de olunca mecbur kalırsanız neocate mama verin dedi doktorumuz. Soyalıymış.. Ama henüz gerek duymadık. Bu sefer de şöyle bir sorun var, sol memeyi sevmiyor sanki bıdık. 3-5 dk emip geri atıyor kendisini. Sağ memeye geçince keyfi yerine gelip cuk cuk emiyor valla. Sol memeden durduk yerde hep sütüm akardı zaten. Sanırım ucu biraz geniş. Benim miniğin sol meme fobisi bundan olabilir mi? Bir de sağda hep daha çok sütüm oluyor. Sağarken de fark ederdim. Ama uykuluyken sağ sol fark etmiyor götürüyor sütleri valla.

Sutun artsin diye ne kullandin. Birden mi kestin mamadan azaltarak mi

Sutun artsin diye ne kullandin. Birden mi kestin mamadan azaltarak mi
Canım çok çabaladım çok.. Birden kesmedim. Önce günde 2'ye, sonra günde 1'e düşürdüm mamayı. Sık sık emzirdim, emzirdikten sonra da hep sağdım. Sağdığım sütü de 1 mama öğünü yerine kullanmış oldum böylece. En sonunda da mamayı bıraktık. Humana still tee'nin sütümü çok artırdığını düşünüyorum. Bi ara kesmiştim içmeyi hemen azalmış gibiydi çünkü.. Tekrar başladım. Ama en önemlisi de çookk su içmek. Sürekli elimde su şişesiyle geziyorum. 1.5 litrelik sulardan alıyoruz. Onlardan günde 2 tane kesin bitiriyorum da 3.ye de başlıyorum hatta. Bir de geceleri emzirmeye kalktığımda da çok su içiyorum. Yani kısaca, günde 3 litre su, 3 su bardağı humana ve her emzirmeden sonra sağmak sütümü çok artırdı... Sağmayı bıraktım şimdi. Su ve humanaya devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…