2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
benım kızda onceden oyleydı sonra eczaneden infacol dıye bı gaz ılacı aldık bı kac gun duzenlı kullandım artık kullanmıyorum ama kendı basına gazını cıkarmaya basladı
Aslında bebeğim sürekli alttan gazını çıkarıyor ama yeterli olmuyor heralde kolik sonuçta kimyon vercem bugün umarım bişey olmaz

Gunduz kac defa kac dk uyutuyorsunuz. Bizde gunduz uykusu yok. Aksam 7 de tak uyuyor sabah 7 de kalkiyor.
Sabah 7:30 gibi uyanıyor 1 saat uyanık kalıp bi sabah uykusu var,sonra meme emdikçe uyuor saat başı gibi 15 dak öax uyuyor yada yerine yatırınca uyanıyor akşam 8 e kadar böyle 8 de uyanınca bidaha 21:30 gece uykusunu uyuyor ama ay ay degişiyor huyu bebeğin

Umarım tez zamanda geçer canım eve hapis olduk resmen ne yapsam mutsuz bebek bazen çok umutsuzluğa kapiliyorum yetersiz hissediyorum kendimi acaba bu koliklik hamilelik döneminden mi kaynaklanıyor biz bazı sorunlar yaşamıştık epey uzulmustum.
Benim bebegime kolik bende hamileyken çok sorun yaşadım üzüldüm simdi huzursuz bir bebek ayni şeyleri yaşıyoruz

Sabah 7:30 gibi uyanıyor 1 saat uyanık kalıp bi sabah uykusu var,sonra meme emdikçe uyuor saat başı gibi 15 dak öax uyuyor yada yerine yatırınca uyanıyor akşam 8 e kadar böyle 8 de uyanınca bidaha 21:30 gece uykusunu uyuyor ama ay ay degişiyor huyu bebeğin
Benimki de memede uyuyor yatakta uyaniyor. Agzi yirtiliyor esnemektwn ama uyumuyor.Kollarim kopuyor besik sallamaktan ama uyumuyor. Gunduz uyumadigindan aksam erken uyuyo sabah erken kalkiyor. ise baslamadan duzene koymam gerek

Kızlar bugün mahallenin en mutlu bebeği ve bebek bakım sorunlarina mucize çözümler kitaplarını siparis verdim belki farklı bilgiler vardır ve ise yarar

Aynen canım burnumdan getirdiler demedilerki bu kadın hamile uzmeyelim şimdi hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum bir de torunlarıni sevmezler mi sinir oluyorum
Evet torun olunca tatlaniyorsun merak etme hamileyken bir Allahın kulu gelmez cocuk olunca hergün gelirler birde dogdugunda et parcasiymis sevemiyorlar diye gelmediler dogdugunda hicbirseye yardim etmediler cocuk biraz palazlaninca yardimseverlikleri tuttu hamileyken yaptıklarını çabuk unuttular birde kendi mallariymis gibi cocugu sahiplenmezler mi sanki ben annesi degilde bakicisiyim bende artık tavrımı koydum

Ya kızlar benim doğumdan yaklaşık 1 ay sonrasından itibaren sol tarafımda böyle sanki rahmin olduğu yerlerde bi ağrım var. Sızı gibiydi aslında ama bugün arttı. Bebeğim 2.5 aylık oldu. Doktor 2 ay sonra gel seni göreyim demişti ama gidemedim bir türlü. Bugün de ağrım artınca korktum. Yürürken özellikle sol ayağımı atınca ağrıyor. Hatta ağrı bazen yukarılara doğru dalak tarafına çıkıyor. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı? Biraz da bebeğimi ayakta çok kucakta tutmaya bağlıyorum ama bilemiyorum... :KK43:

Bizimkine çok benziyor sizinkide bizimde sabah uykularımız çok kötü sabahları ilk zamanlar 15dk maks 20dk uyuyup küt uyanıyodu biraz kararlılıkla şuan 1saat uyuyo yerine yatırınca dedğin gibi benimkide uyanıyor allahtan gece uykuları düzenlide onu telafi ediyoruz. Ama çok doğru bi tespit ay ay değişiyo düzenleri.

Evet torun olunca tatlaniyorsun merak etme hamileyken bir Allahın kulu gelmez cocuk olunca hergün gelirler birde dogdugunda et parcasiymis sevemiyorlar diye gelmediler dogdugunda hicbirseye yardim etmediler cocuk biraz palazlaninca yardimseverlikleri tuttu hamileyken yaptıklarını çabuk unuttular birde kendi mallariymis gibi cocugu sahiplenmezler mi sanki ben annesi degilde bakicisiyim bende artık tavrımı koydum
Ah evet canım tıpkı bizimkileri anlatmissin çocuk ele avuç gelince akıl verecekleri tuttu sanki ben bakiciymisim gibi davranıyorlar sen nasılsın toparlandı mi ağrı sızın varmı diye hiç sormuyor eşim isteyken arıyorlar dolduruyorlar biz isim konusunda da çok tartıştık kayinvalidem ismini istedi ben istemedim sonra iyce koptuk bebegimin kakasini bile karisiyorlar çok biliyorlarya Allahın yobazi bide bana değil oğullarının diyorlar nurtopu gibi kızım var kendi ailem şöyle güzel böyle güzel diye sever bunlar yok sütün mu yetmiyor yok şurası çirkin mi yok gözü küçük mü saçma sapan şeyler söylerler offf çok doluyum valla

B
Ah evet canım tıpkı bizimkileri anlatmissin çocuk ele avuç gelince akıl verecekleri tuttu sanki ben bakiciymisim gibi davranıyorlar sen nasılsın toparlandı mi ağrı sızın varmı diye hiç sormuyor eşim isteyken arıyorlar dolduruyorlar biz isim konusunda da çok tartıştık kayinvalidem ismini istedi ben istemedim sonra iyce koptuk bebegimin kakasini bile karisiyorlar çok biliyorlarya Allahın yobazi bide bana değil oğullarının diyorlar nurtopu gibi kızım var kendi ailem şöyle güzel böyle güzel diye sever bunlar yok sütün mu yetmiyor yok şurası çirkin mi yok gözü küçük mü saçma sapan şeyler söylerler offf çok doluyum valla
Bu kadar olur bizimde kayinpeder in ismi olacak tantanasi oldu bende koydurtmadim tabi Allah yardımcımız olsun ne diyeyim sen sikma canını sonuçta bizim evlatlarımız biz dogurduk onları bizim canımız kanımız tavrını koy sen ben öyle yapiyorum artık suratli oluyorlar bana karşı ama yapacak birşey yok biraz sinirini bilecekler sen esinle iyi olda önemli olan o

Umarım tez zamanda geçer canım eve hapis olduk resmen ne yapsam mutsuz bebek bazen çok umutsuzluğa kapiliyorum yetersiz hissediyorum kendimi acaba bu koliklik hamilelik döneminden mi kaynaklanıyor biz bazı sorunlar yaşamıştık epey uzulmustum.
Sanmıyorum canım beni hamileligim ilk 4 ay hariç keyifliydi 4 ay bulantılar mahvetti ama ondan değildir bence nasılsa geçecek sabır sabır sabir

Bu arada kolik bebek kesinlikle senin yetersizliğinle falan ilgili değil içini rahat tut 3 olmaz 5 olur ama illa geçecek allah başka sağlık sorunu vermesin de

B

Bu kadar olur bizimde kayinpeder in ismi olacak tantanasi oldu bende koydurtmadim tabi Allah yardımcımız olsun ne diyeyim sen sikma canını sonuçta bizim evlatlarımız biz dogurduk onları bizim canımız kanımız tavrını koy sen ben öyle yapiyorum artık suratli oluyorlar bana karşı ama yapacak birşey yok biraz sinirini bilecekler sen esinle iyi olda önemli olan o
Aynen bende mesafeli davraniyorum canım aramiyorum bile allahtan eşimle sorunumuz yok bende koydurmadim ismini tabi Allahtan başka şehirde oturuyolar ilk görmeye geldiklerinde emzirirken odada yanıma geldi göğüs ucumu görmüş de 2. Oğlan olurmuş öyle geri kafa işte torununa aldıklarının fiyatını söylüyor aman boşver dediğin gibi ben neredeysem yavrum orada Allah sağlık versin

Sanmıyorum canım beni hamileligim ilk 4 ay hariç keyifliydi 4 ay bulantılar mahvetti ama ondan değildir bence nasılsa geçecek sabır sabır sabir
Evet canım içim rahatladı biraz sabretmek lazım gerçekten çok yorucu ama hayatımızın anlamı onlar

Kızlar bugün birdenbire sütüm kesildi sanırım bebeğim emiyor ama gelmiyor ağlamaktan simsiyah oluyor bende çok üzüldüm yetiyordu emmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım

Kızlar bugün birdenbire sütüm kesildi sanırım bebeğim emiyor ama gelmiyor ağlamaktan simsiyah oluyor bende çok üzüldüm yetiyordu emmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım
Sagip vermeyi denesen çünkü zaman zaman banada olur sagip veriyorum yok dedigim memeden sut geliyor sut az geldiği içinde bazen yapıyor bebekler

X