2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Burada kimse birbirini kırmak istemiyor ama işte şu an zor zamanlarimiz yanlış anlatabiliyor veya anlaşılabiliyoruz kalp kırmamak lazım sadece bu mama ve anne sutu mevzusu çok zor gerçekten eşin bile anlamıyor bazen benim için çok zordu en azından o yüzden aynı durumda olanlara yaşadıklarımı paylaşmak benim için çok güzel buradaki tüm arkadaşlarım iyiki varlar bende hepsine teşekkür ederim :)

iyi geceler arkadaşlar bisi danismak istiyorumistiyorumyardimci olursanuz sevinirim benim.kiz uykusunda cok korkuyo ic cekiyo az öncede oldu baya baya agladi sanki cani yanmiscasina bu konuda neyapabilirm
Uyuturken oksa sev op birde Ayetel kursi ve Felak Nas oku inşallah düzelir Cuma saati Allah tüm bebeklerin dertlerine derman versin..

Arkadaşlar hamileliğimde içtiğim demir hapını doktor doğumdan sonra da kullanmamı, 2 ay sonra da kontrole gitmemi söylemişti. Demir hapını hiç kullanmadım doğum sonrası... Bunun zararını bedenen hissetmiyorum ama kullanmamamın demir eksikliği dışında vücuduma ne gibi bir zararı olabilir? Bir de normal doğum yaptım. Kontrol zamanım geldi. Sizlerden kontrole giden var mı? Bu alttan dikiş muayenesi şeklinde mi yoksa ultrasonla karın bölgemize mi bakıyorlar?

Benim kansizligim vardi hamileligimdede 2 senede 2 dogum yaptim bide emzirirken hamilelik olunca zaten depoların boştu ben doğumdan sonrada devam ettim kan ilacını bi hafta icerdim elim ayam bosaltiyo zaten başka olaylardan hafıza kaybı gb bisey yaşıyorum unutkanlık var icmessem iyi olmuyo ekstra balık hapıda kullaniyorum sezeryan benim 5. Gün gittim bida kontrole gitmedim.

Demir ilacını kullanmalısın. Demirinin eksik olması tüm metabolizmani etkiler. Saç dökülmesi, çarpıntı, nefes darlığı hatta ilerleyen aşamada kalp yetmezliği bile olabiliyor. Bunlar şimdi yoksa ilerde olabilir. Bi de bazı çalışmalarda demir eksikliği olanların ilerde kalp hastalığı risklerinin daha fazla olduğu görülmüş.

Bende ikisini veriyorum.bezimizde cis var ama gunduzleri.doymuyor gibi agliyo memeden.ayrilinca. Kilosunu olcturucem pazartesi bir hafta sadece emzirecem bakalim ne kadar kilo alacak

Benim doktorum 3 ay kullanmamı söyledi. Aksatmadan içiyorum. Benim sezaryen olmasına rağmen alttan muayene etti.

Hmmm... Midemi rahatsız ettiği için kullanmıyordum. Olmazsa sorayım doktora da değiştirir belki. Decavit kullanıyordum. Teşekkür ederim...

Bende ikisini veriyorum.bezimizde cis var ama gunduzleri.doymuyor gibi agliyo memeden.ayrilinca. Kilosunu olcturucem pazartesi bir hafta sadece emzirecem bakalim ne kadar kilo alacak
Kendisimi ayrılıyor memeden peki ? Gazi oldugu icin olabilir gazinu cikarip yeniden biraktigi memeyi ver almazsa digerini dene yine almazsa bezini kontrol et ve masaj yap pirtlatmak istiyordur muhakkak aglamasinin tek sebebi aclik degil cunki agladiginda kendini kasiyosa gaz sıkıştırıyordur. Once rahatlamasini sağla sonra emmeye devam edersiniz. Bizim ki halinden anlamayip emmeye zorlaninca gazini cikarsa bile emmiyordu bazen ne istedigini anca anca cozuyorum simdi gazi cikip pispislamayla sakinlestikten sonra emmeye devam ediyoruz. Sende denemelisin bunlari

Kızlar ayakta sallamam diyordum kendimi yaparken buldum battaniyede sallamam diyordum eşimle her akşam tutup salliyoruz sizler nasıl uyutuyorsunuz sallıyor musunuz geceleri emip uyuyor sıkıntı yok gündüzleri neden öyle olmuyor

Ben salamiyorum ya kendisi dalip uyuyo yada kucagima aliyorum emziginide veriyorum kafasini koltugumun altina koyup uyuyo

Ben de ayagimda salliyorum. Ama hafif hafif sallamak yetiyor. Geçen gün uzun süre disardaydik. Disardayken öyle kucakta hiçbişey yapmadan uzun uzun uyudu...

Bizimki genelde memede uyumayı seviyor. Ama ayaktayken, yürürken hafif hafif sallayarak emzirince daha cabuk uykuya dalıyor. Bazen de babası kucağına alıyor, iki kaşının ortasına parmağıyla çok hafif masaj yapıyor, onu da çok seviyor bıdık. Öylece uyuyor.

Ben de hem ayakta hem de battaniyede sallamaya karşıyım. Şimdilik hiç yapmadım. Umarım yapmam da.
Benim kızım gündüz memeye yapışık yaşıyor. Ağzından çıkınca uyanıyor.
Önceden gece de öyleydi. 24 saat yapışık yaşıyorduk. Neyse ki artık geceleri emip uyuyor. Acıkınca uyanıp tekrar emerek uykuya dalıyor. Geceleri rahatım.

Sen ikinci mi doğurdun şok oldum şu an

ilk seferde cok sut geliyor ya cektikce azalinca birakiyo.bibereno alisti ya cektikce mama geliyordu memede aynisi olmayinca kiziyor.cis var bezinde gaz sorunumuz yok kimyon sayesinde masallahi var.

Biz de de çok ilginçtir gündüz rahatlikla emerken uyuyan oğlum gece olunaca yine oturma odasında kucağımda emerken uyuyakalıyor ama yatağına gittiģimiz an da gözler fal taşı gibi açılıyor haydeee 1 saat 2 saat tekrar uykuyu getir modu yaşaniyor istisnasız her akşam...yattığı oda da uyutmayı deniyorum yine aynı uyumamakta diretiyor

G Gunduz pusetinde gece yataginda salliyorum. Kv ayakta salladi kizdim zor ayakta sallamak hele buyuyunce daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…