2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Kızlar bugün 2. Ay aşılarıni yaptirdik şimdi mışıl mışıl uyuyor kuzucuk aksama inşallah ateslenmez kilosu 4700g olmuş 2950 doğmuştu iyi mi sizce
Bizde bugun yaptirdik aksine benimkide uyumuyor hic ,arada huysuzluk yapiyor .insallah ateslenmezler .bencede kilosu iyi

Kızlar benim kuzum yıkanırken çok keyifli sudan alıp havluya koyuyorum çığlık çığlığa gözyaşı ile ağlıyo . Bu durum Hakkında fikri olan var mı ? 2 seferdir yapıyor ama uykulu duş aldı ilgisi olabilir mi ? Tekrar su dökünce susuyor ??

2 aralıkta 3 aylık olacağız ama bizim gaz sancılarımız halen devam ediyor sürekli ağlamasına dayanamıyorum artık yavrum kurtulsun bu dertten ne zaman geçecek bitecek bu çile

Merhabalar

Aranıza bu gün katıldım. Fakat bir senedir sizin tecrübelerinizle eksik kaldığım yerleri tamamladım oğlumu büyütürken. Oğluşum artık 14 aylık fakat hala parmağını emdiği için emzik almamızı söyledi bu gün doktorumuz. Chicco marka aldım oyun oynuyor şimdilik ısırıyor vs. 14 Aydan sonra yalancı memeye başlamak saçma ama hem parmağını emmesi hem de hala geceleri sabaha kadar beni emzik niyetine kullanması cidden canımı yakmaya başladı. Ağlamak istiyorum. Anneler yardımınıza ihtiyacım var

2 aralıkta 3 aylık olacağız ama bizim gaz sancılarımız halen devam ediyor sürekli ağlamasına dayanamıyorum artık yavrum kurtulsun bu dertten ne zaman geçecek bitecek bu çile
3,5 da Allah'ın izniyle biter bira daha sabır. Ben kimyon ve rezene içtim devamlı birde saf zeytinyağı ile karnına masaj yaptım.

Dekalpy saçmaladigın icin cevap vereyim daha yeni gördüm
Senin başka sorunların var sanırım
Her anne kendine gore yetiştiriyor bebeğini
Doğru yada yanlış burada paylaşıyoruz bana gore benimki doğru sana gore seninki
Bebeğimde Allah'a şükür daha hiç sorun olmadı , uyku öğünü olarak mama verilebilir ayrıca 4. Ay bitiminde ek gıda başlayabilir.
Anne sütü tamam ama açlıktan ağlatmayın bebeklerinizi.
Hayat senin hayatin 15 saat memede duran bebek ile sinirlerin bayağı gevşemiş

Canim diyetini paylasir misin. sut olsun diye ne varsa goturdum simdi de durduramiyorum kendimi surekli yeme istiyorum
Sabah omlet yada hasılama yumurta , Roka maydanoz peynir Yeşilçay 2 dlm kepekl ekmek kızarmış
ara Oğün 2 fincan beyaz leblebi
Hergün 2 Ltd su
Öğlen 2 kepçe sebze yemeği yoğurt 2 köfte yada tavuk but göğüs
Ara 1 portakal 1 kivi ve karalahana katı meyve presinde suyunu iciyorum
Aksam yine protein ağırlıklı et sebze yemeği salata
21:30 gibi son oğun
O da tarcınlî balli süt 1 brdk
Sitenin icinde spor salonu var haftada 3 gun 20 dk yürüse bandı o kadar
Haftada 800 gr veriyorum ama veriyorum iste :)
Bir de her hafta listemi guncelliyor ama hemen hemen aynı seyler mantık aynı
Sınırsız turk kahvesi var :)
93 ile doguma girdim su an 76 yim bebek 3 ay bitti
İlk Hedef 68
:)

Sutunde azalma var mi. Kalorisi dusuk bir diyet degil gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…