- 28 Ağustos 2015
- 477
- 477
- 46
günde 8 den fazla yaptıysa ishal sayılırmışKızlar bebeğim 55 günlük bugün çok kaka yaptı acaba ishal mi
Evet kesinlikle öyle. Bebekler tercih ediyor.
Dogum sonrasinda cok garip bi agri oldu bende. Sag kaburgalarim dayanilmayacak derecede uzun sure agridi. Bel agrisi daha sonra basladi. Dogum esnasinda dr um tum yapilan islemleri hissedeceksin ama aci hissetmeyeceksin dedi oyle de oldu. Kestiklerini diktiklerini vs anliyordum ama aci yoktu.
Canım bel ağrın doğumdan beri var mı? Bir de spinal anestezi ile sezaryen esnasında ağrı, acı hissettin mi?
7.30Kızlar Bebekleriniz sabah kaçta uyanıyor
Yaa benimki 11 de uyanıyor ama gece de 11 12 yi buluyor iyimi bilemedim
Bizde 11- 1 i buluyor uyumamizYaa benimki 11 de uyanıyor ama gece de 11 12 yi buluyor iyimi bilemedim
Bizimki de fece 11-12 gibi uyuyor gece 4-5 defa kalkıyor sabahtan 7 gibi uyaniyor sonra 10 gibi tekrar uyuyorBizde 11- 1 i buluyor uyumamiz
Geçmiş olsun. Bizim de perşembe günü. İnşallah ateş olmaz. Kilosu da gayet iyi. Maşallah.Kızlar bugün 2. Ay aşılarıni yaptirdik şimdi mışıl mışıl uyuyor kuzucuk aksama inşallah ateslenmez kilosu 4700g olmuş 2950 doğmuştu iyi mi sizce
Bizde bugun yaptirdik aksine benimkide uyumuyor hic ,arada huysuzluk yapiyor .insallah ateslenmezler .bencede kilosu iyiKızlar bugün 2. Ay aşılarıni yaptirdik şimdi mışıl mışıl uyuyor kuzucuk aksama inşallah ateslenmez kilosu 4700g olmuş 2950 doğmuştu iyi mi sizce
3,5 da Allah'ın izniyle biter bira daha sabır. Ben kimyon ve rezene içtim devamlı birde saf zeytinyağı ile karnına masaj yaptım.2 aralıkta 3 aylık olacağız ama bizim gaz sancılarımız halen devam ediyor sürekli ağlamasına dayanamıyorum artık yavrum kurtulsun bu dertten ne zaman geçecek bitecek bu çile
Canim kimyon demle ic. Icen arkadaslar cok rahatladi2 aralıkta 3 aylık olacağız ama bizim gaz sancılarımız halen devam ediyor sürekli ağlamasına dayanamıyorum artık yavrum kurtulsun bu dertten ne zaman geçecek bitecek bu çile
Dekalpy saçmaladigın icin cevap vereyim daha yeni gördümÇişli bez sayısı önemli canım kaka bnm kızımda da günde 1 e düştü sorun yok
6 aydan sonra oturma diye biliyorum
Ahahhahahaahah hadi yaaaa öyle miymişbunu kim söylüyor? Gece anasına bebegi verip mama verip uyuyan kadın mı? Emzirirken kocası dedi diye diyet yapan kadın mı? Burda emzirdiği halde mama ver rahatlasın diye milleti yanlış yönlendiren kadın mı?
Sen mama vermiyorsun sen mama DAYIYORSUN, ikisi farklı şeyler. Mama vermek zorunluluktandır seninki dayamak.
Büyüme atağında ister 12 saat durur istetr 15 saat feda olsun kızıma ohhhh iyi yapıyorum
Bebekler sadece süt için değil, anne sıcaklığı için ilgi için kalp atışımızla rahatlamak kokumuzu almak içinde emer. Sen kendi yolunda devam et ama burdakilere yanlış akıl vermene izin vermeyiz rahat ol
Sevgili annişler, 3 aylık olcaz nerdeyse sadece anne sütü devam ediyoruz. Arada büyüme atakları oluyor uyumuyor hep meme istiyor çok normal.
Kızlar sütünüz varsa pes etmeyinuyusun diye emen bebegi mamayla şişirenlerden olmayın
@nilbebekveannesi sana helal olsun leylacım baştan beri yaşadığın olumsuzluklar erken doğum her şeye rağmen yılmadın uğraştın uyumadın ve şu an sadece emziriyorsun senin gibi güçlü anneler örnek olabilir ancakyalancı emzik de oluruz ohhh sefamız olsun
Sabah omlet yada hasılama yumurta , Roka maydanoz peynir Yeşilçay 2 dlm kepekl ekmek kızarmışCanim diyetini paylasir misin. sut olsun diye ne varsa goturdum simdi de durduramiyorum kendimi surekli yeme istiyorum
Sutunde azalma var mi. Kalorisi dusuk bir diyet degil gibi.Sabah omlet yada hasılama yumurta , Roka maydanoz peynir Yeşilçay 2 dlm kepekl ekmek kızarmış
ara Oğün 2 fincan beyaz leblebi
Hergün 2 Ltd su
Öğlen 2 kepçe sebze yemeği yoğurt 2 köfte yada tavuk but göğüs
Ara 1 portakal 1 kivi ve karalahana katı meyve presinde suyunu iciyorum
Aksam yine protein ağırlıklı et sebze yemeği salata
21:30 gibi son oğun
O da tarcınlî balli süt 1 brdk
Sitenin icinde spor salonu var haftada 3 gun 20 dk yürüse bandı o kadar
Haftada 800 gr veriyorum ama veriyorum iste :)
Bir de her hafta listemi guncelliyor ama hemen hemen aynı seyler mantık aynı
Sınırsız turk kahvesi var :)
93 ile doguma girdim su an 76 yim bebek 3 ay bitti
İlk Hedef 68
:)