Bende bebelac aldim ilk kizimdada onunla ozmustuk kusmayi.. çok zor ilaç tahlil istemiyorum ameliyata kadar yolu oluyo allah korusun. Bu hafta daha cokemzirocem mama almasalar bakalim ne kadar alınacak ilk sağlık ocana gittim bu sefer hastaneye ozel e doktoru mu sectim
Canim evet 2 aya göre iyi ama geçen ay 1 bucuk bu ay 200-300 gr alinca böyle düşündü doktorum ilk ay ölçüm sağlık çağındayız 4940 çıktı kıyafetleri dussek 4800 olur dedi oyle yazdı. Bu sefer ciplakti bezide yoktu5140 cikti 5100 yazdı. Dedi tartışmada olabilir bi hafta deneyelim dedi. Mamayi duymadığı için değil kustugu için vericek canim. Ilk bebegimde 11 ay kustu büyük insan gb oguruyo bazen fiskirip bazen sızıp bazen yoğurt gb çıkar iyi yediğiniz iki üç katı kusuyo bunun için yoksa konusmasa her cocuk tombul olcak diye bisey yok. Ona göre geçen ay bi santim uzatmıştı bu ay 6 cm uzamis boya gitmiştir olabilir ama bu kusmayi yavaslatmamiz lazim yavrumun iyiliği için olmadi mamayi kaşıkla verebilirim bu hafta sunu cam bir iki kez ama daha çok emzircem ve daha çok kasicak bakalim kilosu nasil olucak. Yoksa ilaç vericek tahliller ve bu çok zor onları istemiyorum
Evet canim biliyorum aynı şeyleri yaşıyorum aynı zeynebim gb ama zeynebim hic uyuyamzdi da çok kusuyordu auseye kusuyo ama huzursuz değil daha sakin uykusu iyi sukur olduğu kadar uyuyo uyaniyo ama ağlamayı en zindan bakalim nasip