2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Saat 8de uyuttugunuzda kacta uyaniyor peki tekrar..gece uykuya devam ediyormu sabah kacta kalkiyor birde...benim bebegim gunduz 4te 5 te uyuyor ancak mecbur aksam 8 gibi uyaniyor..
bizde aksam 10 11 gibi banyo emzirmeyle uykuya gecirmeye calisiyoruz ama gazli bi bebegim var gaz sancisi tuttumu hayatta uykuya dalamiyo saat sabah 5i buluyo uyumasi artik emzikten dolayimi hircinlasiyo dedim emerken deliriyo dedim ama sanirim gazdan dolayi uykuya dalamadigi icin boyle..bugunde ayni seyi yapti cunku ikinip duruyor

Hergün böyle olmaz üzülme. Bazı günler huysuzluklari tutuyor. Bi de emzikten dolayi memeyi birakmazlar heralde, ben de veriyorum emzik...
Evet canim farkindayim bebek sonucta hergun farkli.. sanirim gazdan dolayi boyle huysuzlasiyor yediklerimede cok dikkat ediyorum ama farketmiyor iste..artik bazen oyle geriliyorumki bende emzik yuzundenmi yaptigim yanlis biseyden mi diye takilip kaliyorum sorulara..emzikten degil gazdan dolayi sanirim cildirmasi..

Bizimki de 3 gündür akşam 8 den gece 2 e kadar ağlamaklı huysuz sadece emerken duruyor ama sonra 6 ya kadar falan uyuyor dalıyor

Bizimki de 3 gündür akşam 8 den gece 2 e kadar ağlamaklı huysuz sadece emerken duruyor ama sonra 6 ya kadar falan uyuyor dalıyor
Bi tek kendi çocuğu deli deli oluyor gibi geliyor insana dimi bnm küçük canavarı görseniz şükredersiniz, üç kişiyle ancak zaptoluyor velet, ne uyku kaldı ne muhabbet ne de ağız tadı ama bizim ağzımızın tadı o eşek sıpası

Ayni ikinmalar bizimkinde de var canım 15 dk. Uyuyor ikin arak uyanıyor uykuya daldirmak için saatlerce uğraşıyorum bazı günler 2-3 saat uyuyor çok nadirde olsa

Oyy kiyamam ya Allah sabir versin hepimize zor donemdeyiz bende deliriyorum stres basiyo ama o ellere baktikca pamuk pamuk sakinlesiyorum:)

Ayni ikinmalar bizimkinde de var canım 15 dk. Uyuyor ikin arak uyanıyor uykuya daldirmak için saatlerce uğraşıyorum bazı günler 2-3 saat uyuyor çok nadirde olsa
Bugunde cok agladi emerken yine cildirdi mememde ikinmaktan kendini sıkmaktan dalamadi bi...
rezenem bitmisti bikac gundur icemememistim bugun aldim hemen ictimde emzirdim baya daldi yatagina koydum ciglikla uyandi meme istedi tekrar emzirirken inanirmisiniz arka arkaya 10 kez uzun uzun gaz cikardi ben sok tabi bu kadar gazla nasil uyusun yavrum ya yari dalmis halde rahatladida cikardi hepsini simdide 3 4 saattir uyuyo cok sukur rezenenin etkisi cok bizde canim sende ihmal etme yani o gazlari cikarmadan ne kakasini yapabilio nede uyuyor

Benim bebeğim de sabah 9.30 dan beri uyanık! Ne biçim bebek anlamadim; günde 16 saat falan uyumasi gerekmiyor mu! Gün içerisinde uykuya dalarsa 15-20 dk filan uyuyup uyaniyor. Maximum 45 dk uyuyor.

Benim bebeğim de sabah 9.30 dan beri uyanık! Ne biçim bebek anlamadim; günde 16 saat falan uyumasi gerekmiyor mu! Gün içerisinde uykuya dalarsa 15-20 dk filan uyuyup uyaniyor. Maximum 45 dk uyuyor.
Kucagimda dalarsa baya tutuyorum iyice dalsin diye 1 saat filan dalinca yataga koyuyorum uyanmiyo ama 10 dk sonra koyunca tam dalik olmadigi icin hemen aciyo gozunu ya da ikinmasi gelince uyaniyo hemen..bende diyorum simdi yerinde olsamda saatlerce gozumu acmam:)
Az uyuyunca diyorumki bebek uykuya ihtiyaci var yorulunca uyur illaki diye ama uyumayinca uyumuyo iste bazen kipir kipir bide elleri kollari dans ediyo kucagimda resmen saatlerce uyumasada

Ahh ah bi o kadar da tatlılar bıcırıklar

Ahh canim ahh seni bi ben anlarim ayni benim bebegim .. Ben cok gozlemledim bu huysuzluk uyku tutturamayinca oluyor . Ne emmmek istiyor ne uyanik kalmak . Emzigi agzina ver o kadar akillilar ki eger acsalar onu bile almiyolar . Bana fikrimi sorarsan ki ben her gece bu anlattiklarini yasiyorum . Simsıkı kundak yapiyorum agzina memeyi verip yuksek sesle eee ee eee ee diyip kucagimda poposuna vuruyorum . Biraz sonra oda uykusu oldugunu belli ediyo ve gozleri gidiyo . Ben her yolu denedim ama sadece bunda uyuyo ee ee sozunu duyar duymaz artik sakinlesiyor ama agladimida kimse durduramiyor . Surekli kucagimda kanguru gibi geziyoruz . Sen en iyisi emzirmeden yarim saat oyala altini ac oyle kalsin ciplak biraz muzik dinlet sonr emzir bi yarim saat daha uyutma sonra uyut ama bunu hep yap gece haric oda yorulsun ve uyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…