2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
maalesef yoklar ama şimdi daha çok istedim dilek ve özlemi

Merhaba sevgili aralık anneleri ben ocak anneleri grubundaydim 28 aralıkta doğum yaptım size iki sorum olacak tecrübeleriniz ile cevap verirseniz çok memnun olurum. Lohusalik kanamaniz kaç gün sürdü ve bebeğim bu aksam bolca sarı köpüklü kaka yaptı çok korktuk eşimle ön süt çok alınca oluyor diyorlar. Benim bugün 40 çıktı lekelenme kanamalarim var aslında 30 gün az kanamam oldu sonra adet gibi oldu şimdi de lekelenme şeklinde. .yardımcı olur musunuz benim gibi olan var mı

benim 50 küsür gün sürdü kanamam bence bu durum kişiden kişiye değişir tedirgin olma yavaş yavaş azalır sonrada sarı akıntı geliyor oda kesilir zamanla
benimde bebeğimde köpüklü kaka çok geldi ilk başlarda oluyor sanırım ama tedirgin olduysan dr danışmakta fayda var

Yesil kaka hastalik diil
Ogutmeden cikan.kaka dedi doktorumuz

Benim tam anlamiyla bitmesi 45gun falan surdu

3 gündür bi haller oldu akşama 5 ten beri mız mız şimdi uyudu daha biraz gaz var sanırım ama bu kadar uzun süre ayakta kalması normal değil

aylacım nerelerdesin kardeşin ve bebeği nasıl oldu siz nasılsınız

Kizlar bu saat oldu ancak uyudu oglusum o da gozum besikte simdi tam dalmadi gibi.. en son 9da uyandi oynadik derken 11 gibi uykusu geldi gozler gidiyodu emzirdim dalamadi kucagimda emzik verdim yine dalamadi normalde emzikle uyutuyorum arada keyfi yerindeyse..dalamadikca sinirlendi iyice..emzigide sothie emzik..onu tuttu bi tek onuda zarzor keyfi yerindeyse tutuyorda uyuyor..
ama tutamayinca dahada sinirleniyor hic almiyor..
e saatler gectikce acikiyor bu sefer emziriyorum ama emzik verdigim icin mi gazli oldugu icinmi bilmiyorum emerken dahada sinirleniyor cildiriyor mememde resmen kendini atiyor cekiyorum bu sefer uyumak icin mecbur birisi alcak kucagina hickimsede durmuyor eli kolu cok harektli tam dalacak birde baktim altini bir pisletmis gobegine kadar cikmis heralde ondan emmedi dedim ama yok yine cildirdi mememde.. bu saat oldu zarzor hoplaya ziplaya sallayarak emerek uyuttum yoruldugu icin sersemledi o da kapandi gozleri..emzik yuzunden kafasimi karisiyor anlamiyorum hic vermesem mi bilemiyorumki..lutfen bi akil verin..
hic istemedigim seyleri yapiyorum caresiz kaldim nasil uyuycak bu cocuk boylemi surcek hep..gunduz uyaninca gece sersemlettim sallayip diye kiyamiyorum cok uzuluyorum..
bugunden beri boyle sinirlerim bozuldu aglayip duruyorum..bi dusa gircem uyusunda dedim inadina uyumadi o da bu saatte dus alcam simdi..neyi yanlis yapiyorum hep boylemi uyuycak cildira cildira ne zamana kadar..kendimi cok caresiz hissediyorum (

Kimyon icen arkadaslar icine azicik.seker atarsaniz o kotu tadi kiriyor

Cnm doktor bana toz kimyonu kesinlikle icme dedi onun yerine tane kimyon ve tane rezene alip demleyip icmemi soyledi bende sabah kahvaltidan sonra birde aksam yemekten sonra yarim tatli kasigi kimyon ve yarim tatli kasigi rezeneyi bir bardak suyla demleyip iciyorum birde gaz yapan seyleri yememeye dikkat ediyorum bebegim cok rahat uyuyo tavsiye ederim

2a tanenin cekilmis hali ne farki var ki merak ettim.

artık bebeklerimiz fazla uyku istemiyor oyun istiyorlar bende akşam uykusuna saat 20:00 yatıryorum ama ben saat 17:00 sonra kesinlikle uyutmuyorum hatta çok oyun oynatıp yoruyorum ters yatırıyorum ama başında duruyorum ters yatınca çok yoruluyor kasları acayip güçleniyor sonrasında uykuya dalmaya başlıyor taa acıkıncaya kadar acıkınca a gözleri kapalı emip yatıyor ama bazen saat 20:00 den 22:00 kadar sarkabiliyor uyuması

Hergün böyle olmaz üzülme. Bazı günler huysuzluklari tutuyor. Bi de emzikten dolayi memeyi birakmazlar heralde, ben de veriyorum emzik...

Benim lekelenmeler de 50.gun filan kesildi. Dr da uzun sureblr diye belirtmisti zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…