- 15 Kasım 2014
- 1.698
- 1.541
- 83
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy masallah tipe bak tam yemelik :)) allah nazarlardan korusun bebişleriKızlar nasılsınız.
En son yazdığımda kızçem hasta oluyordu. Sonrasında bronşit oldu maalesef. 7 gün antibiyotik iğne vuruldu yavrum. Bebek mevlüdünü iptal ettirdim büyüklere zor bela. Kendi aramızda duasını okuduk, elbisesini de giydirdim meleğimin.
Ayva cekirdeğini suda bekleyip jel halıne getir onu sür bakalim bi de sermncin Bana fayda etmştiKızlar göğüs ucu acıyan ve emzirirken inleyen varmı ben lanolin be madessor krem kullanıyorum fayda etmiyor benim gibi olan varmı sıksık sıtma tutuyor
Sütüme gecmiycegini bilsem annemle eşim evdeyken badeyi onlara teslim ederim iki tek atarm walla, söyle 10-12 sa uyurum deliksiz :))Bence rakı bize lazım uykusuzluktan kafam bi dünya zaten
Halimecim bizim badenn kakasi da yesile döndu. Sari idi yesıl oldu, esim bişi yok dio ama ıcıme kurt düstü, foto atayım da kızlar da bi yorum yapsinlar Bu normal miKizlar hastaliktab bilmiyorum ama kizim bi sari bi yeşil.kaka yapiyo anlamadim bide hasta olunca kucaktan indirince agliyodu hic indoremiyodum bisi yapamiyodum agliyodu şimdide korkuyorum kucagami alisti diye koyunca koltukta duran çocuk mizmizlaniyo ya off :'(
Bi tek kendi çocuğu deli deli oluyor gibi geliyor insana dimi bnm küçük canavarı görseniz şükredersiniz, üç kişiyle ancak zaptoluyor velet, ne uyku kaldı ne muhabbet ne de ağız tadı ama bizim ağzımızın tadı o eşek sıpası
Onu bi bilsek.... Yahu bi cocuk sabak 7 den aksam 22 ye kadar uyumuz mı,10 dk bile uyumuyoAnalar bu çocuk niye uyumaz yahu (
Gecmiş olsun kuzusaSu hastaligimiz geçsin artık ya bitsin su huysuzluk mizmizlik
Halimecim bizim badenn kakasi da yesile döndu. Sari idi yesıl oldu, esim bişi yok dio ama ıcıme kurt düstü, foto atayım da kızlar da bi yorum yapsinlar Bu normal mi
Canim gogusunden kalanini pompayla sag ve ver icir ne yap et icsin biberonla verince cok cabuk kilo aliyolarbugün 40 günlük olduk.ama bebeğim kabız oldu. fitille
dün akşam yapabildik.ama bugün yine yok.emmidiği mi az geliyor bilmiyorum ki.her seferinde tek meme emziriyorum.doyunca kendi bırakıyor diye düşünüyorum.kusuyor da.annem fazlasını kusar diyor. bir yerde yanlış mı yapıyorum
Bizimki biraz daha koyu ondan arastiriyorum.yeşil kaka bağırsaklarda işlenmemiş anlamina.geliyomus ama cevrevdekiler annem.babam usutmus.diyo sütünden geçmiştir.diyo anlamadim yari. Dr.randevumuz var sorucam sanada yazarim.meltemcimHalimecim bizim badenn kakasi da yesile döndu. Sari idi yesıl oldu, esim bişi yok dio ama ıcıme kurt düstü, foto atayım da kızlar da bi yorum yapsinlar Bu normal mi
Sağol cnm nasil hasta olduk bilmiyorum.ya geçsin gitsin biran onceGecmiş olsun kuzusa
hıc korkma kuzum ben normalde üşütmüş bebegın kakasını yesıle dondugunu sanıyodum ama bu veletımde ogrendım benım kızında yesıl olmustu doktora goturdum ıncelendı bıse cıkmadı cok sukur bebeklerde yedıklerını hızlı sındırdıklerı zaman yeşil kaka olurmus kanlı olmadıktan sonra korkma bıde fışkırarak kusma olmadıktan sonraHalimecim bizim badenn kakasi da yesile döndu. Sari idi yesıl oldu, esim bişi yok dio ama ıcıme kurt düstü, foto atayım da kızlar da bi yorum yapsinlar Bu normal mi
Evimiz merkezi sistem tatlim ya, sicaktan bayılır da üşümesi imkansız bilemedm ki neden oldu? Yeni vitamine basladik acaba o mu neddn oldu?Meltemcim Acaba usuttu mu badecik bu kadar yesil normal degil
Bizimki biraz daha koyu ondan arastiriyorum.yeşil kaka bağırsaklarda işlenmemiş anlamina.geliyomus ama cevrevdekiler annem.babam usutmus.diyo sütünden geçmiştir.diyo anlamadim yari. Dr.randevumuz var sorucam sanada yazarim.meltemcim
Bebişler cok hassaslar ya Hiç düşünmediğimz şeyden etkileniyolar cok mınıkler ya onlar hasta olmAsınlarSağol cnm nasil hasta olduk bilmiyorum.ya geçsin gitsin biran once
hıc korkma kuzum ben normalde üşütmüş bebegın kakasını yesıle dondugunu sanıyodum ama bu veletımde ogrendım benım kızında yesıl olmustu doktora goturdum ıncelendı bıse cıkmadı cok sukur bebeklerde yedıklerını hızlı sındırdıklerı zaman yeşil kaka olurmus kanlı olmadıktan sonra korkma bıde fışkırarak kusma olmadıktan sonra