• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cnm o hangi hastanede dr? Rezene de sakıncalı diye geçiyormuş emzirren annelerde paylaşım yapıldı bebege direkt verilmesin diye.sadece sen içsen bebege vermesen
Ben gebzede konak hastanesinde bulent beye gidiyorum bebekler icin ozel var rezene ben icirdim valla baya iyi geldi toauncuk yapiyor kolay kolay biseyde olmadi cok sukur ben kendimede aldim ayriyetten tabi buyukler icin onu iciyorum

Kızlar nasılsınız.
En son yazdığımda kızçem hasta oluyordu. Sonrasında bronşit oldu maalesef. 7 gün antibiyotik iğne vuruldu yavrum. Bebek mevlüdünü iptal ettirdim büyüklere zor bela. Kendi aramızda duasını okuduk, elbisesini de giydirdim meleğimin.

Eklentiler

• 12647900_10153888139324719_1119015128_n.jpg
    12647900_10153888139324719_1119015128_n.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 146
  • 12650643_10153888139244719_560880528_n.jpg
    12650643_10153888139244719_560880528_n.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 137
  • 12647959_10153888142344719_1762986934_n.jpg
    12647959_10153888142344719_1762986934_n.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 132
  • 12650731_10153888142499719_1372889512_n.jpg
    12650731_10153888142499719_1372889512_n.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 137
deniz keşke emziren annelerdeki dilek ve özlem burada da yazsa herşey daha güzel olurdu
Ahhh ahhhh keşke cnm ne iyi olur :KK43:

İlk çocuģumu almanyada dünyaya getirdim doğar doğmazda rezene tavsiye etmişlerdi karın ağrısı ićin hem bebeğe hem bana hatta hastanede ufak biberonla kendileri hazirlayıp vermişlerdi ama ben vermemiştim eve gecince başlamıştım vermeye çok fazla gaz sancısi da çekmemişti.
Canım bende emziren annelerde okudum orda dr olan adminlerde var. bi site adı var yabancı,orda yaZıyosun maddeyi bebekler için zarar sınıfını gösteriyor rezene de çok zararlı sınıfdaymış malesef.Kendin içeblirsin de bebege direkt vermek tehlikeli diyor zaten ilk 6 ay hiçbir şey verilmemeliymiş anne sütü ya da zorunda olanlar için formül mama dışında. Araştıra araştıra görüyoruz bizde :((

Selam biz de aşımızı olduk.. Ateş vs olmadan atlattık. 5850 gr olmuş bizim minik..
Maşallahhh beyzaya:nazar:

Ah o kusma sorunu bizde de var bazen tüm emdiğini kusuyor gibi geliyor doymuyor diye korkuyorum. Ama kilomuz iyi çıktı .. Bizim ki ne zaman isterse o zaman uyuyor. Ben zaten sallamıyorum kendi kendine isterse uyuyor.. Ben az az sık sık emziriyorum. Ama gwceleri aglar gibi olursa kalkıp emziriyorum.. ÖZwllikle kaldırmıyorum.. Aç olup olmadığını da bezinden anlarsın canım çiş vs yapıyorsa doyuyordur.. Memeyi bırakabiliyor bazı bebekler.. Ama sen ısrarla vermeye çalış.. Meme ucuna hafif bal vs sür (arkadaşlar kızacak ama)
Kızmak değil cnm ya :KK43: ama bal kesinlikle verilmemeli ya:KK43:( nedeni ,
Bal, son derece doğal ve besleyici bir besin olmasına rağmen bebeğiniz 12 aylık olanak kadar ona bal vermemenizde fayda var. Balın içinde Clostridium botulinum adlı bir tür spor var. Bu da küçük yaştaki bebeklerde botülizm adlı bir tür gıda zehirlenmesine neden olabiliyor. Hatta bu zehirlenme kimi zamanlarda öldürücü boyutlara uzanabiliyor.
Bal: Bal fruktoz (%41), glukoz (%41) ve suyun (%18) bileşiminden oluşmaktadır. Arılar bal yapmakta kullanmak üzere çiçeklerden nektar toplarken Clostridium botulinum adı verilen bir bakterinin sporlarını da toplarlar. Erişkinlerde bu bakteri sporları hem mide asidinde eritilebilir hem de vücudun savunma mekanizmaları tarafından etkisizleştirilir. Süt çocuklarının mide asidi düzeyi düşük olduğundan bu sporları öldüremez, Clostridium botulinum bakterisi, ishal, kusma solunum felci ve ölümle sonuçlanabilen, botulizm denilen bir hastalık tablosuna yol açabilir. İşte bu yüzden bal, bir yaşından küçük bebeklere yasak yiyecekler arasındadır.

Kızlar nasılsınız.
En son yazdığımda kızçem hasta oluyordu. Sonrasında bronşit oldu maalesef. 7 gün antibiyotik iğne vuruldu yavrum. Bebek mevlüdünü iptal ettirdim büyüklere zor bela. Kendi aramızda duasını okuduk, elbisesini de giydirdim meleğimin.
41 kere maşallah sizeee güZel annenin güzel kızı:nazar:

Kızlar göğüs ucu acıyan ve emzirirken inleyen varmı ben lanolin be madessor krem kullanıyorum fayda etmiyor benim gibi olan varmı sıksık sıtma tutuyor

Biz kudret internationel de Yunus Emre Bikmaz a baslayacagiz. Hem internette yorumlari cok iyi, hem dr un ozgecmisi. Bir de fiyat cok makul geldi. 48 tl imis fark ucreti.

Sağol canım, bende bir bakayım yorumlarına, teşekkür ederim.

Kızlar nasılsınız.

Geçmiş olsun canım. Maşallah deniz lara'ya. :nazar:

Kızlar göğüs ucu acıyan ve emzirirken inleyen varmı ben lanolin be madessor krem kullanıyorum fayda etmiyor benim gibi olan varmı sıksık sıtma tutuyor
Benim de çok canım yandı bu sebepten. Ama şimdi geçti artık, şükürler olsun... Hametan pomad kullanarak geçirdim ben. Diğer kremlerin hiç faydası olmadı.

Sıtma tutmuyor ama sürekli sızlıyor uçları bazen cekistiriyor bebek o zaman daha fena oluyor bana lanshion iyi geliyor biraz da olsa

Kızlar nasılsınız.
Oyy masallah bidiga cok tatli kuzum benim. Allah saglik sihhat versin...

Kizlar ben kahvaltıdan sonra 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı rezene demleyip iciyorum. Öğle yemeğinden sonra 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı tane kimyon ve 1 tatlı kaşığı kuru nane demleyip iciyorum. Akşam yemeğinden sonra da 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı rezene ve 1 çay kaşığı anason demleyip iciyorum. yemeklere de azar azar toz kimyon atiyorum. Hem sutum arttı hem de bebeğim gazını çok rahat çıkarıyor. Önceden sancıdan duramazdı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Benim de sag gogsum hep yara catlak oluyor cok canim aciyor emzirirken. Lanolin bi ise yaramıyor hangi krem iyi gelir acaba

Kizlar hastaliktab bilmiyorum ama kizim bi sari bi yeşil.kaka yapiyo anlamadim bide hasta olunca kucaktan indirince agliyodu hic indoremiyodum bisi yapamiyodum agliyodu şimdide korkuyorum kucagami alisti diye koyunca koltukta duran çocuk mizmizlaniyo ya off :( :'(

Kızlar nasılsınız.
oyyy maşallah kuzuya yaa arzu bu çok tatlı maşallah umarım hemen iyileşir kuzu aah bu büyükler ikna etsek de inanmazlar

Back