2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Oy masallah tipe bak tam yemelik :)) allah nazarlardan korusun bebişleri

Kızlar göğüs ucu acıyan ve emzirirken inleyen varmı ben lanolin be madessor krem kullanıyorum fayda etmiyor benim gibi olan varmı sıksık sıtma tutuyor
Ayva cekirdeğini suda bekleyip jel halıne getir onu sür bakalim bi de sermncin Bana fayda etmşti

Halimecim bizim badenn kakasi da yesile döndu. Sari idi yesıl oldu, esim bişi yok dio ama ıcıme kurt düstü, foto atayım da kızlar da bi yorum yapsinlar Bu normal mi

Eklentiler

• image.jpeg
    63,9 KB · Görüntüleme: 118

Damadim cok mu yoruyo annesi :))
senn bıdık ilerde kızımı da yormasin cici anne :)

bugün 40 günlük olduk.ama bebeğim kabız oldu. fitille dün akşam yapabildik.ama bugün yine yok.emmidiği mi az geliyor bilmiyorum ki.her seferinde tek meme emziriyorum.doyunca kendi bırakıyor diye düşünüyorum.kusuyor da.annem fazlasını kusar diyor. bir yerde yanlış mı yapıyorum

Merhaba arkadaşlar.. Ben de 2015 aralık annesiyim. 18 Aralık günü oğlum sağlıkla aramıza katıldı. Hamileliğim süresince yazılarınızı takip ettim ancak katılma fırsatı bulamadım. Doğumdan sonra da ancak şimdi bakabildim ve çoğunuzun gaz problemi olduğunu gördüm. Çözüm hindistan cevizinde :) eşim araştırmış. Doktorumuz da onayladı. Hindistan cevizi alıp suyunu çıkarın ve için. Bebeğim büyük adam gibi pırtlatıyor artık:) ne gaz sorunu ne başka bi şey kaldı... İçini de yiyin. Sütünüzün kalitesi artıyor ve çok daha çabuk doyuyorlar... Mamaların da içindekiler bölümüne bakarsanız hurma ve hindistan cevizi olduğunu görebilirsiniz.. Umarım sizde de işe yarar :) boool sütlü günler hepinize...

Canim gogusunden kalanini pompayla sag ve ver icir ne yap et icsin biberonla verince cok cabuk kilo aliyolar

Halimecim bizim badenn kakasi da yesile döndu. Sari idi yesıl oldu, esim bişi yok dio ama ıcıme kurt düstü, foto atayım da kızlar da bi yorum yapsinlar Bu normal mi
Bizimki biraz daha koyu ondan arastiriyorum.yeşil kaka bağırsaklarda işlenmemiş anlamina.geliyomus ama cevrevdekiler annem.babam usutmus.diyo sütünden geçmiştir.diyo anlamadim yari. Dr.randevumuz var sorucam sanada yazarim.meltemcim

hıc korkma kuzum ben normalde üşütmüş bebegın kakasını yesıle dondugunu sanıyodum ama bu veletımde ogrendım benım kızında yesıl olmustu doktora goturdum ıncelendı bıse cıkmadı cok sukur bebeklerde yedıklerını hızlı sındırdıklerı zaman yeşil kaka olurmus kanlı olmadıktan sonra korkma bıde fışkırarak kusma olmadıktan sonra

Tamam tatlm, haberini bekliyoruz Beni etiketlemeyi unutma ltfn

Kusuyo ama fıskirma yok elifcim İyi bari içim rahatladı valla :)

5 gundur kaka yapmiyor kizcem.ikinip duruyor. Zeytinyagi da veremiyorum poposuna uyari veriyorum masaj yapiyoruz baska cozum onerisi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…