• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gunaydin kizlar. Bebislerinizi nasil uyutuyorsunuz? Bizimki kolumuzda yuruyerek uyumaya alisti kendi kendine uyumuyor ama o da artik cok yormaya basladi agirlastigi icin. Ayakta da sallamak istemiyorum baska nasil uyur?

Günaydın kızlar, Ankara'da yaşayanlar için bir iki sorum var.

Çocuk doktoru ve sünnet için tavsiyeniz var mıdır?

Günaydın kızlar, Ankara'da yaşayanlar için bir iki sorum var.

Çocuk doktoru ve sünnet için tavsiyeniz var mıdır?
Biz kudret internationel de Yunus Emre Bikmaz a baslayacagiz. Hem internette yorumlari cok iyi, hem dr un ozgecmisi. Bir de fiyat cok makul geldi. 48 tl imis fark ucreti.

Hayır ben önce vermedim bence sizde vermeyin belki hiç ateşi çıkmayacak o zaman boşuna vermiş olacaksınız hem aşı olduktan 8 saat sonra bizim ateşimiz çıkmıştı eğer aşıdan önce verseydim hićbir anlamı olmayacakti tekrar vermek zorunda kalacaktım
Anladim tamam bende vermeyi düşünmüyorum da gene bi ogreniyim dedim

Kızlar bizim kız Kakasini da yapmıyor bugün 3. Gün Allahım delirecem yavrum benim yüzüne baktıkça ağlayan im geliyor hem kolik hem kaka offf
Bizde de aynısı var 3. Günün akşamı bir yaptı kafasına kadar çıkmıştı şimdi yine gün sayıyorum:-(

Ben rotayı da yaptırdım bu aşı ile birlikte .. Umarım sorun olmaz 3 ayda olması lazımmış
Hayır 3 . Ayda zorunlu degil ilk dozun 14.haftadan önce yapılması gerekliymiş her doktor farklı öneriyor ya 2,4 ya da 3,5 oluyormuş dozların arasında 4 hafta olmalıymış 3.doz yaptıranlar 6 ve 7.aylarda 3.dozları yaptırıyorlar diye biliyorum

Kızlar benim bebegim gaz sancısı çektigi zaman çevreden zeytinyagi ver diyenler olmuştu vermemiştim
Doktora gittigimizde doktor hakiki zeytin yagi ver dedi bende bir iki sefer vermiştim
Buradaki yazıydı okuyunca çok kötü oldum
Şükürki bebegime bişey olmadı
Hangi dr inanacagimizi da şaşırdık walla bana da hickirinca limon ver dedi hi daha gitmedim o doktora

Kızlar benim bebegim gaz sancısı çektigi zaman çevreden zeytinyagi ver diyenler olmuştu vermemiştim
Doktora gittigimizde doktor hakiki zeytin yagi ver dedi bende bir iki sefer vermiştim
Buradaki yazıydı okuyunca çok kötü oldum
Şükürki bebegime bişey olmadı
Hangi dr inanacagimizi da şaşırdık walla bana da hickirinca limon ver dedi hi daha gitmedim o doktora

Elhamdülillah iyiyiz canım lakin biz de koligiz akşam namazıyla başlıyoruz. Su üç ay biranevvel geçse keske mutlu huzurlu olsak çok güzel olcak. Sizde durumlar nedir ?
Walla günü gününe uymuyo ayşem Bazen cok iyi uyuyo huzurlu, bazen de 10 dk bile uyumuyo, kuş gibi gözler kıpır kıpır. Gazı da varsa bı de agliyo duramıyo cocuk durdugu yerde :(

Bizde de aynısı var 3. Günün akşamı bir yaptı kafasına kadar çıkmıştı şimdi yine gün sayıyorum:-(
Bizimki de 4. Günün sabahi yani bu sabah yaptı bezinin açar açmaz pirt diye hepsini çıkarttı aynen canım bende gün sayıyorum kabiz da değildi rengi falan hepsi normaldi bakalım birdahaki ne zaman olacak

Back