Kimyonu nasıl iciyorsunuz kızlar banada anlatin da bende iceyimDenemedm ama çok gazı olursa o aklımda onu deneyeyım
Ben gebzede konak hastanesinde bulent beye gidiyorum bebekler icin ozel var rezene ben icirdim valla baya iyi geldi toauncuk yapiyor kolay kolay biseyde olmadi cok sukur ben kendimede aldim ayriyetten tabi buyukler icin onu iciyorumCnm o hangi hastanede dr? Rezene de sakıncalı diye geçiyormuş emzirren annelerde paylaşım yapıldı bebege direkt verilmesin diye.sadece sen içsen bebege vermesen
Çok yaşlı değildi meltemcim ama bi daha gitmedim zaten minicik bebek asitli şey verilir mi
Kimyonu nasıl iciyorsunuz kızlar banada anlatin da bende iceyim
umarım tamamen kurtulursunuz çok can sıkıcım gerçekteniyi canim teninde kalmadi. yok denebilecdk kadar az da golerinin kenarinda kaldi.. o da gecer ins yakinda... ewet wermemek en iyisi:)
Ahhh ahhhh keşke cnm ne iyi olurdeniz keşke emziren annelerdeki dilek ve özlem burada da yazsa herşey daha güzel olurdu
Canım bende emziren annelerde okudum orda dr olan adminlerde var. bi site adı var yabancı,orda yaZıyosun maddeyi bebekler için zarar sınıfını gösteriyor rezene de çok zararlı sınıfdaymış malesef.Kendin içeblirsin de bebege direkt vermek tehlikeli diyor zaten ilk 6 ay hiçbir şey verilmemeliymiş anne sütü ya da zorunda olanlar için formül mama dışında. Araştıra araştıra görüyoruz bizdeİlk çocuģumu almanyada dünyaya getirdim doğar doğmazda rezene tavsiye etmişlerdi karın ağrısı ićin hem bebeğe hem bana hatta hastanede ufak biberonla kendileri hazirlayıp vermişlerdi ama ben vermemiştim eve gecince başlamıştım vermeye çok fazla gaz sancısi da çekmemişti.
Maşallahhh beyzayaSelam biz de aşımızı olduk.. Ateş vs olmadan atlattık. 5850 gr olmuş bizim minik..
Kızmak değil cnm yaAh o kusma sorunu bizde de var bazen tüm emdiğini kusuyor gibi geliyor doymuyor diye korkuyorum. Ama kilomuz iyi çıktı .. Bizim ki ne zaman isterse o zaman uyuyor. Ben zaten sallamıyorum kendi kendine isterse uyuyor.. Ben az az sık sık emziriyorum. Ama gwceleri aglar gibi olursa kalkıp emziriyorum.. ÖZwllikle kaldırmıyorum.. Aç olup olmadığını da bezinden anlarsın canım çiş vs yapıyorsa doyuyordur.. Memeyi bırakabiliyor bazı bebekler.. Ama sen ısrarla vermeye çalış.. Meme ucuna hafif bal vs sür (arkadaşlar kızacak ama)
41 kere maşallah sizeee güZel annenin güzel kızıKızlar nasılsınız.
En son yazdığımda kızçem hasta oluyordu. Sonrasında bronşit oldu maalesef. 7 gün antibiyotik iğne vuruldu yavrum. Bebek mevlüdünü iptal ettirdim büyüklere zor bela. Kendi aramızda duasını okuduk, elbisesini de giydirdim meleğimin.
Biz kudret internationel de Yunus Emre Bikmaz a baslayacagiz. Hem internette yorumlari cok iyi, hem dr un ozgecmisi. Bir de fiyat cok makul geldi. 48 tl imis fark ucreti.
Kızlar nasılsınız.
En son yazdığımda kızçem hasta oluyordu. Sonrasında bronşit oldu maalesef. 7 gün antibiyotik iğne vuruldu yavrum. Bebek mevlüdünü iptal ettirdim büyüklere zor bela. Kendi aramızda duasını okuduk, elbisesini de giydirdim meleğimin.
Benim de çok canım yandı bu sebepten. Ama şimdi geçti artık, şükürler olsun... Hametan pomad kullanarak geçirdim ben. Diğer kremlerin hiç faydası olmadı.Kızlar göğüs ucu acıyan ve emzirirken inleyen varmı ben lanolin be madessor krem kullanıyorum fayda etmiyor benim gibi olan varmı sıksık sıtma tutuyor
Bir çay bardağı kaynamis suya bi çay kaşığı toz kimyon atıyorum ılıninca içiyorum hergün bende çok ışe yaradı gaz damlasini vermiyorum artıkKimyonu nasıl iciyorsunuz kızlar banada anlatin da bende iceyim
Bence rakı bize lazım uykusuzluktan kafam bi dünya zatenyanı ewet, olmadı uyusunlar dıe 2-3 cay kasıgı sek rakı verelım :)) doğal canım bısı olmaz
Sıtma tutmuyor ama sürekli sızlıyor uçları bazen cekistiriyor bebek o zaman daha fena oluyor bana lanshion iyi geliyor biraz da olsaKızlar göğüs ucu acıyan ve emzirirken inleyen varmı ben lanolin be madessor krem kullanıyorum fayda etmiyor benim gibi olan varmı sıksık sıtma tutuyor
Oyy masallah bidiga cok tatli kuzum benim. Allah saglik sihhat versin...Kızlar nasılsınız.
41 kere maşallah sizeee güZel annenin güzel kızı
Sağol canım, bende bir bakayım yorumlarına, teşekkür ederim.
Geçmiş olsun canım. Maşallah deniz lara'ya.
Çook teşekkürler teyzeleriOyy masallah bidiga cok tatli kuzum benim. Allah saglik sihhat versin...
oyyy maşallah kuzuya yaa arzu bu çok tatlı maşallah umarım hemen iyileşir kuzu aah bu büyükler ikna etsek de inanmazlarKızlar nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?