2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Modelin adi var mi canim netten bakayim.
var tabi ben hatta bu siteden aldım yanlarında 1 tane fermuarlı yeri var bir tanede fermuarsız tam biberon mama kabı koymak için ideal çanta çok da hafif ben siyah olanını aldım
http://www.sporjinal.com/nike-all-access-fullfare-erkek-kirmizi-sirt-cantasi-ba4855-611.html
bende sırt üstü yatınca acıyor patlayacak gibi bir his oluyor nedense, umarım terbiye olmuşlardır

ben su verirken kırk defa düşündüm doktora sordum eşimle konuştuk ayy hepi topu bir çay kaşığıydı ama insan korkuyor birde zeytinyağı nasıl verilir asitli bir yağ hemde asit oranı diğer yağlardan daha fazla bizim bebeklermizin herşeyi pamuk kadar hassas parçalar tabi bebeğin boğazını yazık canım yaa çok üzüldüm annesi nasıl kötüdür şimdi hem içirdiği için hemde bebeği bu hale geldiği için

Ay canım ya wee baby aldim eczaneden emzik bide onu dene

süper bir yazı özellikle bu kısma bayıldım paylaşayım eldiven takmayı bırakmıştım şimdi ne kadar doğru yaptığımıdaha iyi anadım
BEBEĞİNİZ AŞIRI AĞLIYOR MU? HUZURSUZ MU?
* Sütünüz yetersiz DEĞİL. Ek besin vermeyin, mama-inek sütü vermeyin !
* Sağlıklı bebekler ilk 2 haftadan sonra 3 aya kadar GAZ sancısı çeker. GAZ özellikle erken doğan bebeklerde daha sıktır. Evinizdeki gerginliği, kalabalığı, gürültüyü azaltın. Her emzirmede bir memenin tamamını bitirsin, kucağınızda gezdirin, sırıtına masaj yapın, karnına sıcak havlu koyun, uzakta bir yerde fön makinesi-elektrik süpürgesi sesini dinletin, arabanızda turlayın, Siz ; turp-soğan-turunçgiller-sigara-kahveyi azaltın. Bu durum bebeğin gelişimini bozmaz, normaldir, bebeklerin yarısında görülür, geçicidir.
* Aşırı sıcakta-soğukta bebek ağlayabilir
* Kalın ve dar giysiler bebeği huzursuzlandırır
* Tırnakları yüzünü çizmesin diye giydirdiğiniz eldivenler nedeni ile elini ememeyen-izleyemeyen bebek huzursuzlanabilir
* Doğumdan sonra 3-6-8. haftalarda büyüme hızlanır bebek daha çok acıkır bunu ağlayarak belli eder. Bu dönemlerde anne iyi beslenir, bol su içer ve daha sık emzirirse süt yapımı 3 günde artar, bebek sakinleşir.
* Ağzında pamukçuk olan bebeğin canı yanar.
* Fazla çay kahve içen anne de emzirdiği bebeğide uyarılır, heycanlıdır, huzursuzdur.
* Tanısı koyulmayan bir hastalığı olabilir, bu nedenle ağlıyor olabilir.

Arkadaşlar benim bebisim elektrik Süpürge sesiyle resmen uyuşuyor... Bu kadar mı fark eder huysuzlaniyor, internetten açıyorum Süpürge sesini; anında susuyor, hareketler yavaşlıyor, gözler yavaş yavaş gidiyor... sanki anestezi vermişim ve uyurken de sesi açık bırakıyorum, bir süre sonra kapatıyorum. Kapatinca yine kipirdanip uyaniyor... tabi her uykusunu o sesle yapmıyorum da, sesi açınca uyuyor cidden...

Cnm isyeri her ay rapor yazip sgk ya bildirecekler onlarda ayin 8 i ile 14 arasi yatiriyorlarmis bana oyle demislerdi o tarihlerde alicaksin yani sgk ya bagli firma giris yaptiktan sonra tabiki isyerini ara sor bakim rapor girisi yapmismi olaki yaptiysa sgk yo arayip bir sor

Sağol canm benm inş.

6 sa mi maşallah canm ya Her annenin rüyasi :))
Sadece 1 defa 6 saat uyudu canım.

Basit olmasına çok sevindim canım beteeinden korusun allah bebislerimizi Ayy bende çok seviyorum valla hiç tiksinmiyorum hayret ediyorum kendime sende hamileyken çok korkuyodun boka püsüre bulasmaktan :))
Ben de pek tiksineceğimi düşünmemiştim. Ama hiç tiksinmiyorum.

Gazı olduğunda cok kıvranıyolar, gaza nasil sewınmeyelim.
Gazlari olmasin kuzucuklarin ben boka bulanmaya raziyim walla

Zeynepcim bende 112 tl lik emzirme odeneği dısında hiçbişey gözükmüyo

Bende de yumusakken bile bi sızı var ama nedendir anlamadm

Ben de hıc cıkmadm canm, sadece hastane (
Dr kontrolu de ayda bire düştü, iyice evdeyim yani

Teşekkürler canım. Bir de suavinexi deneyeyim. İnşallah işe yarar. İnternetten şimdi baktım. Birkaç model var. Sen hangisini kullanıyorsun?

Ben sadece hastane ve sağlık ocağına gittim.

Teşekkürler canım. Evet artık soothie yi verince midesi bulanıyor gibi oluyor. Önerin için teşekkürler. Onu da deneyeyim.

Okiedogu ben de incelemiştim. Çok güzel. Ama spor çantası daha kullanışlı olur bence. Okiedog alacaktım, vazgeçtim. Sırt çantası şeklinde olan spor çantası kullanacağım.

Benim de uçları çok hassas. Azıcık bir serinlikte sızlama gibi birşey oluyor.

Kizlar bebeklerinize zeka gelişimi için bi oyun yapiyor musunuz yada herhangi hi oyuncak
ben yaşına uygun oyuncak aldım ve sürekli konuşuyorum birde kısa hecelerler çıkarıyprum taklit etmeye çalışıyor aa aa , hu hu, gibi birde an ne an ne diyorum ilk kelimesi anne olsun diye

aslında çıkmak lazım ama çok salgın var dışarıda ve ben de sıkıldım artık

aynı şey bizde de oluyor yanılıp altını açıyorum ee aynı bezi bağlamaya içim elvermiyor yeni bez bağlıyorum haımın poposuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…