var tabi ben hatta bu siteden aldım yanlarında 1 tane fermuarlı yeri var bir tanede fermuarsız tam biberon mama kabı koymak için ideal çanta çok da hafif ben siyah olanını aldımModelin adi var mi canim netten bakayim.
bende sırt üstü yatınca acıyor patlayacak gibi bir his oluyor nedense, umarım terbiye olmuşlardırBenim son 3-4 gündür memelerimde değişik bir sızlama var. Çok süt dolu olduğu zamanlardaki gibi değil. Artık baya yumuşadı, terbiye olmuş gibi. Fakat özellikle yattığımda sağdan sola dönerken acıyor
Sırt üstü yatınca acımıyor. Ama sürekli sırt üstü yatamıyorum.
ben su verirken kırk defa düşündüm doktora sordum eşimle konuştuk ayy hepi topu bir çay kaşığıydı ama insan korkuyor birde zeytinyağı nasıl verilir asitli bir yağ hemde asit oranı diğer yağlardan daha fazla bizim bebeklermizin herşeyi pamuk kadar hassas parçalar tabi bebeğin boğazını yazık canım yaa çok üzüldüm annesi nasıl kötüdür şimdi hem içirdiği için hemde bebeği bu hale geldiği içinEki Görüntüle 1760271 Birilerinden duyup ya da burdaki ben verdimcilerden duyup lütfen DOKTORA danışmadan( sağlık ocağındaki hemşire değil Doktora çünkü çok önemli bir konu) bebeginize bir şey VERMEYİN LÜTFEN
Ay canım ya wee baby aldim eczaneden emzik bide onu dene6 günlükken soothie emziği aldı. 1 aylık olana kadar kullandı. 1 aydan sonra almadı. Şimdi 47 günlük oldu. Ara ara deniyorum, kesinlikle almıyor
Dün nuk emzik verdim. Onu da almadı
Başka önereceğiniz marka var mı?
Doğumdan hemen sonra meme ucum olmadığı için silikon uç kullandım. Onunla canım çok daha fazla acıdı. Bugün yine slikon ucu denedim. Bu sefer kızım emzik sanıp emmedi.
süper bir yazı özellikle bu kısma bayıldım paylaşayım eldiven takmayı bırakmıştım şimdi ne kadar doğru yaptığımıdaha iyi anadım
Cnm isyeri her ay rapor yazip sgk ya bildirecekler onlarda ayin 8 i ile 14 arasi yatiriyorlarmis bana oyle demislerdi o tarihlerde alicaksin yani sgk ya bagli firma giris yaptiktan sonra tabiki isyerini ara sor bakim rapor girisi yapmismi olaki yaptiysa sgk yo arayip bir sorSlm kızlar lütfen acil cevap e devlet şifresi olqnlar bakabilirler mi bu doğum parası için sizde de rapor bitim tarihi 31 aralık yazıp para yatmış mı.. Acil cvb verirseniz ona göre muhasebeyi arayacağım.. Acaba yıl bittiği için mi öyle oldu yoksa komple yanlışlıkla izn bitim terihi mi yaptı acil cvbefe keremin annesi meltemcivil
Sadece 1 defa 6 saat uyudu canım.Sağol canm benm inş.
6 sa mi maşallah canm ya Her annenin rüyasi :))
Ben de pek tiksineceğimi düşünmemiştim. Ama hiç tiksinmiyorum.Basit olmasına çok sevindim canım beteeinden korusun allah bebislerimizi Ayy bende çok seviyorum valla hiç tiksinmiyorum hayret ediyorum kendime sende hamileyken çok korkuyodun boka püsüre bulasmaktan :))
yok ya ben her sabah bulanıyorum meltem 2 günde bir çarşaf değiştiryordum şimdi kare alt açma bezi aldım sadece elim giriyor ayy meltem deselerdiki birinin gazını ve kakasını yapmasını dört gözle bekleyeceksin haha der gülerdim şimdi nasıl bekliyorum dört gözle kaka yapamadığı zaman da eh eh eh diye uykusunda bile sayıklıyor yavrum yaptığında nasıl mutlu oluyorum daha derin ve kaliteli uyuyor diye kızım
meltemcivil hahah yaaa meltem geldin mi lafımıza göZünün içine bakıyoruz resmen bebişin gaz çıkarsın kaka yapsın diye :))) bzimki de bazen kaka yapmamış oluyo ama nasıl bir gaz çıkardıysa resmen bezi b.k kokuyo
Zeynepcim bende 112 tl lik emzirme odeneği dısında hiçbişey gözükmüyoSlm kızlar lütfen acil cevap e devlet şifresi olqnlar bakabilirler mi bu doğum parası için sizde de rapor bitim tarihi 31 aralık yazıp para yatmış mı.. Acil cvb verirseniz ona göre muhasebeyi arayacağım.. Acaba yıl bittiği için mi öyle oldu yoksa komple yanlışlıkla izn bitim terihi mi yaptı acil cvbefe keremin annesi meltemcivil
Benim son 3-4 gündür memelerimde değişik bir sızlama var. Çok süt dolu olduğu zamanlardaki gibi değil. Artık baya yumuşadı, terbiye olmuş gibi. Fakat özellikle yattığımda sağdan sola dönerken acıyor
Sırt üstü yatınca acımıyor. Ama sürekli sırt üstü yatamıyorum.
Arkadaslar ben hala bebekle dışarı çıkamadım ya :/ hava çok soğuk olduğu için açık havaya çıkamam. Avm ye de enfeksiyon kapat diye gidesim gelmiyor. Aslında avm ye gitsem ağlamaz. Evin içinde bile gezdirince susuyor. Ya etrafı izler ya da uyur. Ama ben cesaret edemedim bi türlü işte... siz ne düşünüyorsunuz? Yine de 1-2 saatlik gitsem mi. Eve kapandim resmen...
Teşekkürler canım. Bir de suavinexi deneyeyim. İnşallah işe yarar. İnternetten şimdi baktım. Birkaç model var. Sen hangisini kullanıyorsun?Canim sadece jokerde satilan suavinex var ben suan onu kullaniyorum emzik olarak aventi kullaniyodum daha once artik onu almiyor bu hem hafif hem daha kucuk agzinda bi bak istersen
Aynen oyle canim doktor kendi soyledi bana bi sure sonra seni emzik yerine kullanir hem oyle diyo hem emzik verme diyo cok garipler
Oglen nasil uyutuyosun yada nasil oyaliyosun meltemcim
Herseyi denedim bide onu deniyim insallah faydasi olurbi gogusumden sadece 30 geliyo
Ben sadece hastane ve sağlık ocağına gittim.umarım zuhalcim sen yine ev ortamı dışında bir yerlere gitmişsin ben daha aileler ,aşağıdaki market , birde hastane dışında pek bir yere gitmedik yaa zaten gidemem de sürekli emmek isteyen bir bebekle nereye gidebilirim ki zaten
Teşekkürler canım. Evet artık soothie yi verince midesi bulanıyor gibi oluyor. Önerin için teşekkürler. Onu da deneyeyim.Cnm soothie bizimki almıyor kusar gibi oluyor.. Ama zorlayınca alıyor sonra hemen çıkarıyor.. Biz şu an ekteki emziği kullanıyoruz hem kolay alıyor hem de hemen çıkarmıyor. Doğmqdwn önce almıştım..
Okiedogu ben de incelemiştim. Çok güzel. Ama spor çantası daha kullanışlı olur bence. Okiedog alacaktım, vazgeçtim. Sırt çantası şeklinde olan spor çantası kullanacağım.Selam kizlar. Bebek bakim cantasi almak istiyorum. Kullanip memnun kaldiginiz, tavsiye edebileceginiz bir marka ve model var mi? Aklimdaki marka okiedog sumo ama nike in spor cantasini alip daha sonra da mi kullansam diye kararsiz kaldim. Yardim lutfen:))
Benim de uçları çok hassas. Azıcık bir serinlikte sızlama gibi birşey oluyor.Evet cnm biraz fark var. Ayy bi de duru nefes verince meme ucuma resmen havayı hissediyorum hiç oldu mu sana da?
Ya leyloşum sorma 4. Kez kalabalık ortama girdik ve ardından yine ağlamalı uykusuz gün geçirdik. O kdr çok ağladı ki babasıyla sürekli evde dolaştık ayakta( içli içli ağladı ya dolaşınca susuyo. Gazı yok karnı tok anlamadık gitti. kalabalık ortamdan sonrası 2-3 gün böyle eziyet daha şimdi uyudu korkuyorum uyancak diye çok yoruldum. Yorgunluk uykjsuzluk hepsini çekerim de ağlamasına dayanamıyorum
haha ben her seferinde ayrıntılı inceliyorum neden yaptığımı bende bilmiyorum ama yapıyorumSadece 1 defa 6 saat uyudu canım.
Ben de pek tiksineceğimi düşünmemiştim. Ama hiç tiksinmiyorum.
ben yaşına uygun oyuncak aldım ve sürekli konuşuyorum birde kısa hecelerler çıkarıyprum taklit etmeye çalışıyor aa aa , hu hu, gibi birde an ne an ne diyorum ilk kelimesi anne olsun diyeKizlar bebeklerinize zeka gelişimi için bi oyun yapiyor musunuz yada herhangi hi oyuncak
aslında çıkmak lazım ama çok salgın var dışarıda ve ben de sıkıldım artıkBen sadece hastane ve sağlık ocağına gittim.
Teşekkürler canım. Evet artık soothie yi verince midesi bulanıyor gibi oluyor. Önerin için teşekkürler. Onu da deneyeyim.
Okiedogu ben de incelemiştim. Çok güzel. Ama spor çantası daha kullanışlı olur bence. Okiedog alacaktım, vazgeçtim. Sırt çantası şeklinde olan spor çantası kullanacağım.
Benim de uçları çok hassas. Azıcık bir serinlikte sızlama gibi birşey oluyor.
he he meltem boka bulandık ama mutluyuz deme yaaGazı olduğunda cok kıvranıyolar, gaza nasil sewınmeyelim.
Gazlari olmasin kuzucuklarin ben boka bulanmaya raziyim walla
aynı şey bizde de oluyor yanılıp altını açıyorum ee aynı bezi bağlamaya içim elvermiyor yeni bez bağlıyorum haımın poposunameltemcivil hahah yaaa meltem geldin mi lafımıza göZünün içine bakıyoruz resmen bebişin gaz çıkarsın kaka yapsın diye :))) bzimki de bazen kaka yapmamış oluyo ama nasıl bir gaz çıkardıysa resmen bezi b.k kokuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?