• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar biraz moralim bozuk dün kızım 3 aşı birden oldu bir kol iki bacaktan canı çok yandı bir kaç saat sonra da ateslendi büyük insanlar gibi inim inim inledi yavrum kahroldum yaa yarım fitil verdik iyi geldi ama sabah yine aynı şimdi de fitil iyi geldi gibi görünüyor tekrarlarsa doktora gidicez inş gerek kalmaz

Geçmiş olsun canım, inşallah gerek kalmaz.

Kizlar biraz moralim bozuk dün kızım 3 aşı birden oldu bir kol iki bacaktan canı çok yandı bir kaç saat sonra da ateslendi büyük insanlar gibi inim inim inledi yavrum kahroldum yaa yarım fitil verdik iyi geldi ama sabah yine aynı şimdi de fitil iyi geldi gibi görünüyor tekrarlarsa doktora gidicez inş gerek kalmaz
Çok geçmiş olsun kiyamam ya ins atlatır çabucak

Kizlar bebisim zeytinyag ve popoya uyari vermeden kaka yapamiyor. Dun zeytinyagi ile olan yaziyi okudum vermeyecegim. Ama ikiniyor sikiniyor yapamiyor kakisini cok uzuluyorum.cozum onerisi olan var mi

fatmacım gündüz birer saat daha az uyut tabi birkaç gün böyle yap kendisi uyumak ister zatem ama gece uykusuna geçmemek için biraz direniyorlar haberin olsun bende akşam 20:00 başlıyorum en geç 21:30 da gece uykusuna geçiyor bazen 22:30 kadar sarkabiliyor tabi
Peki gunduz nasil az uyutucam. Yani uykusu varsa engel tanimiyo bazen de ugrasmama ragmen duzgun uyumuyor yani her seye sanki kendi karar veriyor. Insallah ben de basaririm. Peki gece uykusu nekadar suruyor?

Geçmiş olsun cnm bizde de oldu malesef bende yarım fitil vermiştim akşamında mecburen ateşi düşsün diye :( inş tekrarlamaz ve gerek kalmaz

Kızlar denediklerinden sonuç alamayanlar için yazayım çok gazdan kıvrandığında duru'ya NEO Baby gripe water iyi geldi. Geceden beri durmadan gaz çıkardı. Öğlen oldu hala gaz çıkarıyo. Dr.unuza da sorun tabi. Yardımı dokunursa siZe de ne mutlu :)) bize dr yazmış ilk reçeteye ben almışım ama doğumun ilk haftaları tabi ruh gibiydim evde böyle bir ilaç olduğunu bile unutmuşum. Gazdan çok kıvranıyodu çığlık çığlığaydı ve uyumuyodu son çare denedim memnun kaldım.

Offf ah canim yaaa kiyamam gecmis olsun,bizim asimiz yarin,insallah fazla etkilemez

Offf ah canim yaaa kiyamam gecmis olsun,bizim asimiz yarin,insallah fazla etkilemez

Sağol pinarcim inş siz kolay atlatirsiniz bir önceki kontrolde doktorumuz bizi uyarmisti aşının yan etkileri için fitil yazdı şimdiden alıp buzdolabında sakla aşı zamanı lazım olucak dedi bende almamistim ama ne olur ne olmaz sakladım receteyi dün akşam nöbetçi eczaneden aldı eşim

Merhaba arkadaşlar ben de aralık annesiyim sizlere bir soru sormak istiyorum hem doğum yaptığım hastane hemde aile sağlığı merkezi ilk 3 ay içinde göz muayenesi yaptırmam gerektiğini söyledi. Sizlerden de istendi mi bu?

Günaydin kizlar bnde uzun zamandir yoktum hepiniI cok ozledim vol sutlu gunleriniz olsun biz bugun 58 gunluk olduk dun doktor kontrolumuz vardi tam 5 kilo olmusuz ortalama gidiyor ve sadece anne sutu aliyoruz

@sedef21 yazdiklarini okuyunca bende soylemek istedm bnmde burda kimsem yok esim ve kardesi ile ayni evde yasiyoruz bebegimin huzursuz olsfu bir gun sutumu sagdim 2 gogusten 60 cc anca.cikti ve toparlanip anneme gitme karari aldim gittigim ertesi gunu tek memeden 150 cc sut cikti bu nasil oluyor bnde anlamadim ama annem bana cok iyi bakiyor yemek temizlik camasir derdi yok paso bebekle ilgileniyrm bu yuzden sutum bollasiyoe herhalde ayda 1 hafta annemde kalma karari aldim imkani olan deneain isi gucu biraksin sadece bebekle ilgilensin farki gorecekler

Bebekte bende duzene girdik esim evde durmk istemiyor bnde gittigm yerde rahat edemiyrm cunku bi odaya ceikilip emzirip geri donuyrm bi bok anlamyrm evde en azindan rahat oluyrm bide milletin cenesi cabasi ac bu cocuk kucaga alma emzik verme diyip emzigi agzindan almalar sanane ya sananeeee bunaltiyolar adami saglikli gazi olmayan uyuyup kalkan normal emen bir bebege sahibim cok sukurr ama millete gore bnm bebegim emzik.emdigi icin ac bide ellerini kesfedip yalamaya basladi onuda.gorduler acliktn oluyomus bnm bebem hasi...... neysee opuyrm.hepinizi :)))

Ha ha çok tatlısın eseacım :) yazınn sonu süperdi :)

Geçmiş olsun deryacim, şimdi nasıl oldu bebiş

Peki gunduz nasil az uyutucam. Yani uykusu varsa engel tanimiyo bazen de ugrasmama ragmen duzgun uyumuyor yani her seye sanki kendi karar veriyor. Insallah ben de basaririm. Peki gece uykusu nekadar suruyor?
Fatmacim istwmiyosa sen ne yapsan da gündüz uyumaz Bade hanm gündüz uyumuyo coğu zaman, dr dediki, ewde uyumayan kımvar bebek ona cekmiş, ben uyumam bana cekmiş demek ki cnm

Kızlar denediklerinden sonuç alamayanlar için yazayım çok gazdan kıvrandığında duru'ya NEO Baby gripe water iyi geldi. Geceden beri durmadan gaz çıkardı. Öğlen oldu hala gaz çıkarıyo. Dr.unuza da sorun tabi. Yardımı dokunursa siZe de ne mutlu :)) bize dr yazmış ilk reçeteye ben almışım ama doğumun ilk haftaları tabi ruh gibiydim evde böyle bir ilaç olduğunu bile unutmuşum. Gazdan çok kıvranıyodu çığlık çığlığaydı ve uyumuyodu son çare denedim memnun kaldım.

Kimyasal bi damla mi doğal bi su mu denizcm?

Geçmiş olsun deryacim, şimdi nasıl oldu bebiş

Sağol canım şu an atesimiz yok çok şükür ama fitil tesirini tamamen yitirince ateşi tekrar çıkmaz umarım. 6 saattir uyuyor arada emziriyorum uykusunda ağlıyor inliyor kucağıma alınca susuyor sadece inşallah bugün son olur

Arkadaslar ben hala bebekle dışarı çıkamadım ya :/ hava çok soğuk olduğu için açık havaya çıkamam. Avm ye de enfeksiyon kapat diye gidesim gelmiyor. Aslında avm ye gitsem ağlamaz. Evin içinde bile gezdirince susuyor. Ya etrafı izler ya da uyur. Ama ben cesaret edemedim bi türlü işte... siz ne düşünüyorsunuz? Yine de 1-2 saatlik gitsem mi. Eve kapandim resmen...
Ben de sağlık ocağı ve hastane dışında hiçbir yere gitmedim.

Merhaba arkadaşlar ben de aralık annesiyim sizlere bir soru sormak istiyorum hem doğum yaptığım hastane hemde aile sağlığı merkezi ilk 3 ay içinde göz muayenesi yaptırmam gerektiğini söyledi. Sizlerden de istendi mi bu?
Göz muayenesi istenmedi... rutinde öyle bişey yok zaten. Senden böyle bişey istemelerine şaşırdım... prematüre mi bebeğin?

Aynen ssvmiyo kalabalığı :KK43: daha da sokmam uzun bir süre:KK43:
Sağolsun eşim gezdirdi sürekli ben dayanamıyodum ağlamasına :KK43:

Aynen cnm keşke herkes bunu düşünse o bebişler bize muhtaç ordan burdan duyduklarımızla olmaz:/ o paylaşımın altına yorum yazan birçok zeytinyağ verip acillik olan bebek anneleri yazmıştı.

Süpersin leyloşum linke bakmayanlar için harika paylaşım. Bize dr 1. Ay onun beyni elleri olcak keşfetcek artk eldiven takmayın demişti ama annem üşüyo elleri diyip takıyo bende çareyi gece uyurken takıp gündüzleri uyanıkken çıkarmakta buldum:))))

Bende çok sıkılmıştım duru uyurken eşimle kahve içmeye gittik anneme bırakkıp, o kdr garip geldi ki her şey. Kızımı da çok özledim 2 saat zor durdum

Bnde olmadım regl iyi böyle ya :KK70:

Sağmakla bebeğin çekmesi bir değil yani 20 ml diye düşünmücen. Ayrıca pompaya göre değişiyor aldığın verim blki pompadandır. Birde mola vererek sağmak gerekiyomuş.diyelim 20 dk sağdın 10 dk mola
Bu saydıkların süte faydalı ama sütünü asıl artıran EMZİRMEK. Bol bol emzir cnm
ben daha kızım dan 10 dk bile ayrılmadım çok da bunaldım ama bir çare bulmak lazım denizcim bende annelere bırakıcam benim kızım ağlarken çok rezil oluyor ama nasıl sustururlar o kısmı muallak
bende regl olmayı dört gözle bekliyorum off sinir stres basıyor nedense bu konu aklıma gelince bazen geldi diyorum bir kaç sonra herşey aynı olmamışım off diyorum bakalım dört gözle bekliyorum olmayı

Back