• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
haha:KK70::KK70:haha :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: biz sana demiştik meltemcim
meltem hatta ben ne diyorum arada oyy kızızmm bokuna kurban olduğum kızm can kızım ne güzel mıçarmış ohhh açtır çatır diye seviyorum :KK70:
işin şakası bir yana hep iyi ve sağlıklı olsunlar meltemcim daha sakin olmana sevindim

Ben de bokunu sewiyim senn falan diyorum da bok elime sürülünce işin rengi değişiyo :))

Ben de bokunu sewiyim senn falan diyorum da bok elime sürülünce işin rengi değişiyo :))
yok ya ben her sabah bulanıyorum meltem 2 günde bir çarşaf değiştiryordum şimdi kare alt açma bezi aldım sadece elim giriyor ayy meltem deselerdiki birinin gazını ve kakasını yapmasını dört gözle bekleyeceksin haha der gülerdim şimdi nasıl bekliyorum dört gözle kaka yapamadığı zaman da eh eh eh diye uykusunda bile sayıklıyor yavrum yaptığında nasıl mutlu oluyorum daha derin ve kaliteli uyuyor diye kızım

Soothie yi çok sevmişti. Sonra istemedi. Nuk denedim almadı.

23 ekim değil 20 kasımda ayrıldım.
Cnm soothie bizimki almıyor kusar gibi oluyor.. Ama zorlayınca alıyor sonra hemen çıkarıyor.. Biz şu an ekteki emziği kullanıyoruz hem kolay alıyor hem de hemen çıkarmıyor. Doğmqdwn önce almıştım..

Eklentiler

• image.png
    image.png
    135 KB · Görüntüleme: 89
Sabah 9 da çıktık evden kahvaltı ya sonra alışveriş e gittik 4 gibi döndük oğlum full uyudu arada emzirdim altını aldım uykuya devam hep böyle devam eder umarım dışarda hiç zararı yok zaten arabada full uyuyo

Selam kizlar. Bebek bakim cantasi almak istiyorum. Kullanip memnun kaldiginiz, tavsiye edebileceginiz bir marka ve model var mi? Aklimdaki marka okiedog sumo ama nike in spor cantasini alip daha sonra da mi kullansam diye kararsiz kaldim. Yardim lutfen:))

Selam kizlar. Bebek bakim cantasi almak istiyorum. Kullanip memnun kaldiginiz, tavsiye edebileceginiz bir marka ve model var mi? Aklimdaki marka okiedog sumo ama nike in spor cantasini alip daha sonra da mi kullansam diye kararsiz kaldim. Yardim lutfen:))
ben n,ke kullanıyorum çok pratik ve iyi eşimde kullanıyor birlikte taşıyoruz

Arkadaşlar uzun sure uyuyan kuzuları uyandırıyor musunuz

ahh denizcim kötü bir şey değilmiş açılma hatta iyi bile sayılırmış bahsedilen terbiye edilmiş memeye doğru giden yolda bunlar olurmuş bu arada benimde bayağı sancılanıyor hatta bazen koltuk altlarımdan kramp sancı tarzında bir şeyler oluyor
bu arada benim iki meme ucumun büyüklük ve şekli farklı senin de öylemi denizcim
Evet cnm biraz fark var. Ayy bi de duru nefes verince meme ucuma resmen havayı hissediyorum hiç oldu mu sana da?

umarım zuhalcim sen yine ev ortamı dışında bir yerlere gitmişsin ben daha aileler ,aşağıdaki market , birde hastane dışında pek bir yere gitmedik yaa zaten gidemem de sürekli emmek isteyen bir bebekle nereye gidebilirim ki zaten
Ya leyloşum sorma 4. Kez kalabalık ortama girdik ve ardından yine ağlamalı uykusuz gün geçirdik. O kdr çok ağladı ki babasıyla sürekli evde dolaştık ayakta:(( içli içli ağladı ya:( dolaşınca susuyo. Gazı yok karnı tok anlamadık gitti. kalabalık ortamdan sonrası 2-3 gün böyle eziyet:( daha şimdi uyudu korkuyorum uyancak diye çok yoruldum. Yorgunluk uykjsuzluk hepsini çekerim de ağlamasına dayanamıyorum:(

meltemcivil meltemcivil hahah yaaa meltem geldin mi lafımıza göZünün içine bakıyoruz resmen bebişin gaz çıkarsın kaka yapsın diye :))) bzimki de bazen kaka yapmamış oluyo ama nasıl bir gaz çıkardıysa resmen bezi b.k kokuyo:KK70:

Slm kızlar lütfen acil cevap e devlet şifresi olqnlar bakabilirler mi bu doğum parası için sizde de rapor bitim tarihi 31 aralık yazıp para yatmış mı.. Acil cvb verirseniz ona göre muhasebeyi arayacağım.. Acaba yıl bittiği için mi öyle oldu yoksa komple yanlışlıkla izn bitim terihi mi yaptı acil cvb efe keremin annesi efe keremin annesi meltemcivil meltemcivil

ahh denizcim kötü bir şey değilmiş açılma hatta iyi bile sayılırmış bahsedilen terbiye edilmiş memeye doğru giden yolda bunlar olurmuş bu arada benimde bayağı sancılanıyor hatta bazen koltuk altlarımdan kramp sancı tarzında bir şeyler oluyor
bu arada benim iki meme ucumun büyüklük ve şekli farklı senin de öylemi denizcim
Benim son 3-4 gündür memelerimde değişik bir sızlama var. Çok süt dolu olduğu zamanlardaki gibi değil. Artık baya yumuşadı, terbiye olmuş gibi. Fakat özellikle yattığımda sağdan sola dönerken acıyor :KK43:
Sırt üstü yatınca acımıyor. Ama sürekli sırt üstü yatamıyorum.

Arkadaslar ben hala bebekle dışarı çıkamadım ya :/ hava çok soğuk olduğu için açık havaya çıkamam. Avm ye de enfeksiyon kapat diye gidesim gelmiyor. Aslında avm ye gitsem ağlamaz. Evin içinde bile gezdirince susuyor. Ya etrafı izler ya da uyur. Ama ben cesaret edemedim bi türlü işte... siz ne düşünüyorsunuz? Yine de 1-2 saatlik gitsem mi. Eve kapandim resmen...

Evet cnm biraz fark var. Ayy bi de duru nefes verince meme ucuma resmen havayı hissediyorum hiç oldu mu sana da?
yok deniz cim hiç hissetmedim acaba fazlamı hassaslaştı meme uçların denizcim neden olur ki
Ya leyloşum sorma 4. Kez kalabalık ortama girdik ve ardından yine ağlamalı uykusuz gün geçirdik. O kdr çok ağladı ki babasıyla sürekli evde dolaştık ayakta:KK43:( içli içli ağladı ya:KK43: dolaşınca susuyo. Gazı yok karnı tok anlamadık gitti. kalabalık ortamdan sonrası 2-3 gün böyle eziyet:KK43: daha şimdi uyudu korkuyorum uyancak diye çok yoruldum. Yorgunluk uykjsuzluk hepsini çekerim de ağlamasına dayanamıyorum:KK43:
bence duru kalabalığı hiç seven bir bebek değil mevlüt bebeğe travma gibi gelmiş olabilir mi denizicm sonrasında da kalabalıktan korkar oldu sanki canım ya masum yavrum denizicm bence sen bahara kadar sık dişini duruyu kalabalık olayını unuttumu çıkar dışarıya o zaman iyice büyümüş de olur kendisi de dışarı çıkmak ister bir süre sonra
sizde baba dolaştırıyor sürekli bizde azıcık ağladımı bana geri geliyor babasından babamız susturamıyor maalesef

Ya leyloşum sorma 4. Kez kalabalık ortama girdik ve ardından yine ağlamalı uykusuz gün geçirdik. O kdr çok ağladı ki babasıyla sürekli evde dolaştık ayakta:KK43:( içli içli ağladı ya:KK43: dolaşınca susuyo. Gazı yok karnı tok anlamadık gitti. kalabalık ortamdan sonrası 2-3 gün böyle eziyet:KK43: daha şimdi uyudu korkuyorum uyancak diye çok yoruldum. Yorgunluk uykjsuzluk hepsini çekerim de ağlamasına dayanamıyorum:KK43:

yok deniz cim hiç hissetmedim acaba fazlamı hassaslaştı meme uçların denizcim neden olur ki

Back