• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
6 günlükken soothie emziği aldı. 1 aylık olana kadar kullandı. 1 aydan sonra almadı. Şimdi 47 günlük oldu. Ara ara deniyorum, kesinlikle almıyor :KK43:
Dün nuk emzik verdim. Onu da almadı :KK43:
Başka önereceğiniz marka var mı?

Doğumdan hemen sonra meme ucum olmadığı için silikon uç kullandım. Onunla canım çok daha fazla acıdı. Bugün yine slikon ucu denedim. Bu sefer kızım emzik sanıp emmedi. :KK43:

Canim sadece jokerde satilan suavinex var ben suan onu kullaniyorum emzik olarak aventi kullaniyodum daha once artik onu almiyor bu hem hafif hem daha kucuk agzinda bi bak istersen

Doktor kontrolde bana da dedi emzik verme diye. 12. günden sonra 17 gün falan vermedim sanırım. Baktım oğlum beni emzik yerine kullanmaya başladı, uykuya da kolay kolay dalmıyor. En sonunda bizde eşimle senin gibi doktor mu susturacak bu bebeği diye yeniden emziği kullanmaya başladık. Memeyi verene kadar susturmak için ya da uykuya dalması için veriyorum. Zaten istemiyorsa ya da uykuya geçtiyse kendisi atıyor.
Aynen oyle canim doktor kendi soyledi bana bi sure sonra seni emzik yerine kullanir hem oyle diyo hem emzik verme diyo cok garipler

Banyo yaptıktan sonra dırek uykuya gecıyolar tatlm
Oglen nasil uyutuyosun yada nasil oyaliyosun meltemcim

Süt için bugday ye cnm, hedik falan yap
Herseyi denedim bide onu deniyim insallah faydasi olur :( bi gogusumden sadece 30 geliyo :(

Evet tatlim rutin cok önemli yoksa cok zorlanrz. Gece banyo yaptir bi süre, yatmadan once yıka emzir uyut, 2 haftaya alişir banyo yapmasa da uyur die düşünüyorum

Geceye halim kalsa bende denemek istiyorum canım ama bakalım hangi yöntem bizim oğlanda işe yarayacak. :)

Kendiliğinden kaybolmayacak büyük ihtimal deryacm ama en azndan cok basit bişi oldugunu oğrendiğim için baya rahatladim, allahm dermansiz dert vermesin.
Aynen ben de boka osuruğa seviniyorum Şimdi deniz @Dekalpy niloş fani2606 fani2606 leyloş leylam355 leylam355 benmle dalga gececekler ama evet ıtıraf ediyorum kızımın bokunu cooooook seviyoruuuuuum :))

İlahi meltem. :KK48:

Az kaldı nilaycım gidiyorlar sabret asıl ben napim annem yavaş emZir çocuğu bogma diyor sanki mememde musluk başlığı var ve bunun gibi bir sürü şey sinirlerim bozulmasın diye gitmiyorum onlara

Bana da eşim seni de göndereyim onlarla birlikte diyor, yok dedim bir süre uzak kalalım. :KK20:

Kafamı dinlemem lazım. :rolleyes:

oyy zuhalcim az kaldı canım 3. aydan sonra düzeliyormuş hadi olmadı 4. ay tamamen geçer diyorlar sen hangi gaz ilacnı kullanıyorsun
İnşallah leyla ya bugün gezmeye gittik avm ye arabasında sallana sallana gezdi 2 kere kaka yaptı akşam 7 gibi eve geldik bir de güzel dolu dolu gaz cıkarttı şimdi tam yatıracam yine tuttu gaz sancısı dört gözle bekliyorum şü 3,4.ayları umarim geçer ya...en son biogai kullaniyordum hatta 2. Sine başlamıştım ama son vermelerimde daha fazla kòvranmaya başladı fayda etmez oldu şimdi sab simplexe geçtik kızımda kullanmışt8m bunu.

Selam kızlar nasilsinz bebisim 65 günlük oldu gaz sancisi için çok biogaia müthiş bi damla çok ikiniyrdu uyuyamiydu ii geldi ama uyku sorunu var özellikle aksamlari uykuya dalamiyr bide sütüm gitti tamamen :KK43: sma mama kullaniyrm
cnm biogaia probiyotik degil mi cnm orda. farklimi acaba burdakinden
biogaia-protectis-drops-1-ea-17.gif

Ah canim benim ya onu devamlı yapiyorum ama iki birt yapıyo sonra yine aynı kaka yapmadan rahatlamiyor günde 2 ila 3 kez yapmak istiyor
cnm bn yapamayinca bir cay kasigi zeytin yagi veriyorum sonra yapiyor

Kendiliğinden kaybolmayacak büyük ihtimal deryacm ama en azndan cok basit bişi oldugunu oğrendiğim için baya rahatladim, allahm dermansiz dert vermesin.
Aynen ben de boka osuruğa seviniyorum Şimdi deniz @Dekalpy niloş fani2606 fani2606 leyloş leylam355 leylam355 benmle dalga gececekler ama evet ıtıraf ediyorum kızımın bokunu cooooook seviyoruuuuuum :))
haha:KK70::KK70:haha :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: biz sana demiştik meltemcim
meltem hatta ben ne diyorum arada oyy kızızmm bokuna kurban olduğum kızm can kızım ne güzel mıçarmış ohhh açtır çatır diye seviyorum :KK70:
işin şakası bir yana hep iyi ve sağlıklı olsunlar meltemcim daha sakin olmana sevindim

İnşallah leyla ya bugün gezmeye gittik avm ye arabasında sallana sallana gezdi 2 kere kaka yaptı akşam 7 gibi eve geldik bir de güzel dolu dolu gaz cıkarttı şimdi tam yatıracam yine tuttu gaz sancısı dört gözle bekliyorum şü 3,4.ayları umarim geçer ya...en son biogai kullaniyordum hatta 2. Sine başlamıştım ama son vermelerimde daha fazla kòvranmaya başladı fayda etmez oldu şimdi sab simplexe geçtik kızımda kullanmışt8m bunu.
umarım zuhalcim sen yine ev ortamı dışında bir yerlere gitmişsin ben daha aileler ,aşağıdaki market , birde hastane dışında pek bir yere gitmedik yaa zaten gidemem de sürekli emmek isteyen bir bebekle nereye gidebilirim ki zaten

cnm biogaia probiyotik degil mi cnm orda. farklimi acaba burdakinden
biogaia-protectis-drops-1-ea-17.gif

cnm bn yapamayinca bir cay kasigi zeytin yagi veriyorum sonra yapiyor
Canım onuda veriyorum sütümle karıştırıp ama tık yok yapıyor yapmasına uzun uģraşlardan sonra öyle kati falanda değil ama sancısı çok oluyor özellikle gece uykusunu tam almiyor o yüzden de gundüz hep yatışta e buda hareketsizlige neden oluyor kısır döngü gibi olduk gece yine aynı oyalayım gündü uyutmayım diyorum bu kez kollarımída uyukluyor:KK43:

umarım zuhalcim sen yine ev ortamı dışında bir yerlere gitmişsin ben daha aileler ,aşağıdaki market , birde hastane dışında pek bir yere gitmedik yaa zaten gidemem de sürekli emmek isteyen bir bebekle nereye gidebilirim ki zaten
Çok bunaldım leyla uykusuzlyk cabasi senin yine aileler var bizde o da yok dağın başındayız :KK61::KK61:kimse de yok arkadaşlar tatil diye memleketlerine gittiler biz de çocuğu hasta etmeyelim diye gitmedik eşimi sıkıştıra sıkıştıra çıktım oglanıda arabasına yatirdım sütümüde sağdım:KK66: hem emzirdim hem biberonla verdim altinıda tenhada arabasında deģıştirdim guvenemiyorum avm lerin odalarına bir de artık herşeyi küćük geliyor alışveriş yapmam lazimdı :KK71:3-6 aylıklara başladık deşarj oldum walla ne kadar gider bu bana bilmem :KK70:inşallah hasta falan olmaz dao_O

haha:KK70::KK70:haha :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: biz sana demiştik meltemcim
meltem hatta ben ne diyorum arada oyy kızızmm bokuna kurban olduğum kızm can kızım ne güzel mıçarmış ohhh açtır çatır diye seviyorum :KK70:
işin şakası bir yana hep iyi ve sağlıklı olsunlar meltemcim daha sakin olmana sevindim
Benim oğlan ne yaptı biliyomusunuz kızlar kalça usg si çekilirken bezinin kenar çıtçıtlarını açtırmışlardı sağa sola cevirirken zorlamayla bezi çıkıverdi o esnada bizimki foşş diye oracıkta kakasinı yapıverdi:KK70::KK70::KK70:avucumun içi dahil her yer bok olmuştu:KK68: mis mis o kaka yapinca dünyalar benim oluyor zaman mekan hiç farketmez:KK66:

Çok bunaldım leyla uykusuzlyk cabasi senin yine aileler var bizde o da yok dağın başındayız :KK61::KK61:kimse de yok arkadaşlar tatil diye memleketlerine gittiler biz de çocuğu hasta etmeyelim diye gitmedik eşimi sıkıştıra sıkıştıra çıktım oglanıda arabasına yatirdım sütümüde sağdım:KK66: hem emzirdim hem biberonla verdim altinıda tenhada arabasında deģıştirdim guvenemiyorum avm lerin odalarına bir de artık herşeyi küćük geliyor alışveriş yapmam lazimdı :KK71:3-6 aylıklara başladık deşarj oldum walla ne kadar gider bu bana bilmem :KK70:inşallah hasta falan olmaz dao_O
ayy zuhalcim bende sana çok özendim vallahi keşke bende çıksam millet peşime takılacak dışarı çıksam aman diyorum boş ver bende aileler varda ne işe yarıyorlar daha çok bunaltıyorlar iyiki uzaktasın boşver takma kafana
bu arada bizde kıyafetlere sığmıyoruz ama 3 -6 aylarda büyük oluyor çok ara bir bedende kızım bakalım ne zaman tam sığacak merakla bekliyorum

Benim oğlan ne yaptı biliyomusunuz kızlar kalça usg si çekilirken bezinin kenar çıtçıtlarını açtırmışlardı sağa sola cevirirken zorlamayla bezi çıkıverdi o esnada bizimki foşş diye oracıkta kakasinı yapıverdi:KK70::KK70::KK70:avucumun içi dahil her yer bok olmuştu:KK68: mis mis o kaka yapinca dünyalar benim oluyor zaman mekan hiç farketmez:KK66:
:KK70::KK70::KK70: tam yerinde ve zamanında seni nişan almış zuhalcim yaa süpermiş nasıl mutlu oluyor insan demi yaa bebeğim mıçtı diye :KK48::KK48: :KK73::KK73::KK9::KK9:
benim kızda beni korkuttu birde bizim tam 3 defa çekildi usg hepsinde altını tam soydurdular sadece çişle kurtulduk:KK31:

Canim sadece jokerde satilan suavinex var ben suan onu kullaniyorum emzik olarak aventi kullaniyodum daha once artik onu almiyor bu hem hafif hem daha kucuk agzinda bi bak istersen

Aynen oyle canim doktor kendi soyledi bana bi sure sonra seni emzik yerine kullanir hem oyle diyo hem emzik verme diyo cok garipler

Oglen nasil uyutuyosun yada nasil oyaliyosun meltemcim

Herseyi denedim bide onu deniyim insallah faydasi olur :KK43: bi gogusumden sadece 30 geliyo :KK43:

Öğlenleri benmki de uyumuyo tatlim :( gün içinde cok az uyuyo, genelde ayakta sallanarak uyur ve hep ayak üzerinde kalır uyku boyunca :(

Dene tatlim, baya iyi geliyo inş sanada yarar

Back