- 25 Şubat 2015
- 1.177
- 752
- 208
- 33
6 günlükken soothie emziği aldı. 1 aylık olana kadar kullandı. 1 aydan sonra almadı. Şimdi 47 günlük oldu. Ara ara deniyorum, kesinlikle almıyor
Dün nuk emzik verdim. Onu da almadı
Başka önereceğiniz marka var mı?
Doğumdan hemen sonra meme ucum olmadığı için silikon uç kullandım. Onunla canım çok daha fazla acıdı. Bugün yine slikon ucu denedim. Bu sefer kızım emzik sanıp emmedi.
Canim sadece jokerde satilan suavinex var ben suan onu kullaniyorum emzik olarak aventi kullaniyodum daha once artik onu almiyor bu hem hafif hem daha kucuk agzinda bi bak istersen
Aynen oyle canim doktor kendi soyledi bana bi sure sonra seni emzik yerine kullanir hem oyle diyo hem emzik verme diyo cok gariplerDoktor kontrolde bana da dedi emzik verme diye. 12. günden sonra 17 gün falan vermedim sanırım. Baktım oğlum beni emzik yerine kullanmaya başladı, uykuya da kolay kolay dalmıyor. En sonunda bizde eşimle senin gibi doktor mu susturacak bu bebeği diye yeniden emziği kullanmaya başladık. Memeyi verene kadar susturmak için ya da uykuya dalması için veriyorum. Zaten istemiyorsa ya da uykuya geçtiyse kendisi atıyor.
Oglen nasil uyutuyosun yada nasil oyaliyosun meltemcimBanyo yaptıktan sonra dırek uykuya gecıyolar tatlm
Herseyi denedim bide onu deniyim insallah faydasi olur bi gogusumden sadece 30 geliyoSüt için bugday ye cnm, hedik falan yap