Bende uyandırıyorum zaten 1 defa 4 saat uyuyor sonra 2 saat arayla kendi uyanıyorKızlar bişey sorucam size.
Bugun doktorumuz "artık gece beslenek için uyandrma, 40 ı cıkmaya 1 gün kalmiş, gece acıkınca kendi uyanır zaten, sen uykusunu bölme" dedi, aranzda bebegi gece uyandrmayan var mi?
Ay bizimde öyle canım ya. Bugün 35 günlük olduk. 5 günlükken 1 gece fototerapi gördü. Değer 11e düşmüştü. Geçen hafta kontrole gittiğimizde değeri hala 11deKızlar ben bugün doktora gittim . Birinci ayımızı doldurduk.
Ama başımızda bir SARILIK belası var maalesef.
Hala düşmemiş gözünde ve vücudun da sarılık var .
Bi sürü kan tahlili ve idrar tahlili yaptılar.
Çok şükür onlar temiz çıktı ama
SARILIK hala 11 ya
Doktor geçer bi aya dedi. Böyle değeri olan var mıydı ilk ay. Ne zaman geçicek beni bi ışıklayın nolur
Sağol nilaycim ya inş canm :)Maşallah canım badeye. :)
Haberleriniz de güzel. İnşallah herşey böyle güzel devam eder.
İyiyiz teyzesi bi sorunumuz yok çok şukür rutin gaz sanciları dışında 2.ay aşılarımızı da olduk atlattık darısı bade bebeğeSağol zuhalcim inş, hiç müdaheleye gerek kalmaz.
Senn bebiş nsl oldu kuzum?
Bende uyandırıyorum zaten 1 defa 4 saat uyuyor sonra 2 saat arayla kendi uyanıyor
Canım ben doğum öncesi 8 haftanın 5 haftasını da çalışarak doğum sonrasına aktardım. 14 aralıkta doğum yaptım. 14 martta başlamam lazım. Seninki ile çelişiyor amaCnm izne ayrildigin gunden degil dogum yaotigin gunden basliyor rapor ben 9 aralikta yaptim dogumu 14 martta ise basliycakmisim mesela hastanr oyle gun verdi
Uyandrmasak sabaha kadar uyurlar mi acaba halimecm?Bazen kendisi uyaniyo benin kez genelde uyuyo bende 4 yada 5 saatte bir kalsiriyorum iyidir heralde dimi
Oyy yerim ben onu, pırtları cok olsun kuzunun :)İyiyiz teyzesi bi sorunumuz yok çok şukür rutin gaz sanciları dışında 2.ay aşılarımızı da olduk atlattık darısı bade bebeğe
Ben... Hepp o beni uyandırdı. En fazla 4 saatte uyandırdı cnmKızlar bişey sorucam size.
Bugun doktorumuz "artık gece beslenek için uyandrma, 40 ı cıkmaya 1 gün kalmiş, gece acıkınca kendi uyanır zaten, sen uykusunu bölme" dedi, aranzda bebegi gece uyandrmayan var mi?
Sap.sap agiz.sesine uyaniyorum ben. 2.5 saate alarmi kuruyorum ama o kaldirmis oluyo beniKızlar bişey sorucam size.
Ben sarılık tehlikesini atlattıktan sonra uyandirmadim zaten kendi 2 3 saatte bir uyaniyorKızlar bişey sorucam size.
Tahlil de bişey cıktı mı ,? Bize kontrole gel dedi mi bilmiyorum. Zaten ufak dogdu 3 kilo . Kilo alımı güzel devam et dedi. Bi daha gel demedi.Ay bizimde öyle canım ya. Bugün 35 günlük olduk. 5 günlükken 1 gece fototerapi gördü. Değer 11e düşmüştü. Geçen hafta kontrole gittiğimizde değeri hala 11dekan ve idrar tahlili hepsi yapıldı. 2. 3. ayına kadar geçer 2-3 hafta sonra kontrole gelin dedi
Yok canım çıkmadı çok şükür. Ay inşallah canım ya geçer bir an önce. Değerin 11 olmasına takılma bir sorun yok dedi çok şükür. Bi de tatlı yiyip içiyor musun (meyve suyu tatlı vs.) dedi, evet dedim, biraz azalt dedi. Ne alaka anlamadımTahlil de bişey cıktı mı ,? Bize kontrole gel dedi mi bilmiyorum. Zaten ufak dogdu 3 kilo . Kilo alımı güzel devam et dedi. Bi daha gel demedi.
Çoğalmasında azalarak geçsin inşallah canım. Size de geçmiş olsun. 2-3 ayı bulabilirmiş . 2 ayda yine götürüm ben
Ben de oyle hatta dogdugundan beri gece hic kendim uyandirmadim. Acikinca kendisi uyandi hep.Ben sarılık tehlikesini atlattıktan sonra uyandirmadim zaten kendi 2 3 saatte bir uyaniyor
Ben hiç uyandırmadım, o beni uyandırıyor hep :)Kızlar bişey sorucam size.
Cok aukur cnm gozun aydinn oh bee guzel haberKızlar hepiniz sağolun, doktorlardan geldik şimdi, kadın doğumcum "kızlık zarı kapali gibi gözükmüyo şimdilik, daha iç kısmına bakmak lazim, şimdi bakarsak cok tahriş olur zorlamayalim" dedi, çocuk doktoru da kılosuna bakti, genel kontrol yapti, 8 gunde 500 gr almiş Gayet iyi yani, iki doktor kontrolunden de mutlu ayrıldık :)
Allahım kimseyi bebişinn sağliği ile sınamasin, tam olarak cözülmedi olay ama yine de omzumdan tonlarca yük kalktı sanki.
@Dekalpy @hedef 2016 @fani2606
Cnm dogum yaotigin degil izne ayrildigin gu onemli sen bizle beraber ekim 23 te ayrilmamismiydin izne o halde seninde 14 mart yapiyor dogru yaneCanım ben doğum öncesi 8 haftanın 5 haftasını da çalışarak doğum sonrasına aktardım. 14 aralıkta doğum yaptım. 14 martta başlamam lazım. Seninki ile çelişiyor ama
kepekli un alip kepegi ayirabilirsin cnm.Kepek dedigin nedir canim anlamadim. Nerde bulunur marketlerde mi?
gozun aydin cnm Allah baska sikinti vermesin insKızlar hepiniz sağolun, doktorlardan geldik şimdi, kadın doğumcum "kızlık zarı kapali gibi gözükmüyo şimdilik, daha iç kısmına bakmak lazim, şimdi bakarsak cok tahriş olur zorlamayalim" dedi, çocuk doktoru da kılosuna bakti, genel kontrol yapti, 8 gunde 500 gr almiş Gayet iyi yani, iki doktor kontrolunden de mutlu ayrıldık :)
Allahım kimseyi bebişinn sağliği ile sınamasin, tam olarak cözülmedi olay ama yine de omzumdan tonlarca yük kalktı sanki.
@Dekalpy @hedef 2016 @fani2606
ben hic uyandirmadim ilk zaman bile. saat basi kalkiyor zaten bzm sipaKızlar bişey sorucam size.
ay masallah kizlar nazar degmesin ins bzmkide uyur o kadar artik. sersem oluyorum saat basi kalkmaktanBen uyandirmiyorum artik genrlde uyaniyor 2 defa.gecen gun 5 saat uyanmadi bende uyandirmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?