• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar bişey sorucam size.
Bugun doktorumuz "artık gece beslenek için uyandrma, 40 ı cıkmaya 1 gün kalmiş, gece acıkınca kendi uyanır zaten, sen uykusunu bölme" dedi, aranzda bebegi gece uyandrmayan var mi?
Bende uyandırıyorum zaten 1 defa 4 saat uyuyor sonra 2 saat arayla kendi uyanıyor

Kızlar ben bugün doktora gittim . Birinci ayımızı doldurduk.

Ama başımızda bir SARILIK belası var maalesef.

Hala düşmemiş gözünde ve vücudun da sarılık var .

Bi sürü kan tahlili ve idrar tahlili yaptılar.

Çok şükür onlar temiz çıktı ama

SARILIK hala 11 ya

Doktor geçer bi aya dedi. Böyle değeri olan var mıydı ilk ay. Ne zaman geçicek beni bi ışıklayın nolur
Ay bizimde öyle canım ya. Bugün 35 günlük olduk. 5 günlükken 1 gece fototerapi gördü. Değer 11e düşmüştü. Geçen hafta kontrole gittiğimizde değeri hala 11de :KK43: kan ve idrar tahlili hepsi yapıldı. 2. 3. ayına kadar geçer 2-3 hafta sonra kontrole gelin dedi

Cnm izne ayrildigin gunden degil dogum yaotigin gunden basliyor rapor ben 9 aralikta yaptim dogumu 14 martta ise basliycakmisim mesela hastanr oyle gun verdi
Canım ben doğum öncesi 8 haftanın 5 haftasını da çalışarak doğum sonrasına aktardım. 14 aralıkta doğum yaptım. 14 martta başlamam lazım. Seninki ile çelişiyor ama :(

Bugun doktorumuz "artık gece beslenek için uyandrma, 40 ı cıkmaya 1 gün kalmiş, gece acıkınca kendi uyanır zaten, sen uykusunu bölme" dedi, aranzda bebegi gece uyandrmayan var mi?
Ben... Hepp o beni uyandırdı. En fazla 4 saatte uyandırdı cnm

Ben sarılık tehlikesini atlattıktan sonra uyandirmadim zaten kendi 2 3 saatte bir uyaniyor

Ay bizimde öyle canım ya. Bugün 35 günlük olduk. 5 günlükken 1 gece fototerapi gördü. Değer 11e düşmüştü. Geçen hafta kontrole gittiğimizde değeri hala 11de :KK43: kan ve idrar tahlili hepsi yapıldı. 2. 3. ayına kadar geçer 2-3 hafta sonra kontrole gelin dedi
Tahlil de bişey cıktı mı ,? Bize kontrole gel dedi mi bilmiyorum. Zaten ufak dogdu 3 kilo . Kilo alımı güzel devam et dedi. Bi daha gel demedi.

Çoğalmasında azalarak geçsin inşallah canım. Size de geçmiş olsun. 2-3 ayı bulabilirmiş . 2 ayda yine götürüm ben

Tahlil de bişey cıktı mı ,? Bize kontrole gel dedi mi bilmiyorum. Zaten ufak dogdu 3 kilo . Kilo alımı güzel devam et dedi. Bi daha gel demedi.

Çoğalmasında azalarak geçsin inşallah canım. Size de geçmiş olsun. 2-3 ayı bulabilirmiş . 2 ayda yine götürüm ben
Yok canım çıkmadı çok şükür. Ay inşallah canım ya geçer bir an önce. Değerin 11 olmasına takılma bir sorun yok dedi çok şükür. Bi de tatlı yiyip içiyor musun (meyve suyu tatlı vs.) dedi, evet dedim, biraz azalt dedi. Ne alaka anlamadım

Ben hiç uyandırmadım, o beni uyandırıyor hep :)

Kızlar hepiniz sağolun, doktorlardan geldik şimdi, kadın doğumcum "kızlık zarı kapali gibi gözükmüyo şimdilik, daha iç kısmına bakmak lazim, şimdi bakarsak cok tahriş olur zorlamayalim" dedi, çocuk doktoru da kılosuna bakti, genel kontrol yapti, 8 gunde 500 gr almiş Gayet iyi yani, iki doktor kontrolunden de mutlu ayrıldık :)
Allahım kimseyi bebişinn sağliği ile sınamasin, tam olarak cözülmedi olay ama yine de omzumdan tonlarca yük kalktı sanki.

@Dekalpy @hedef 2016 @fani2606
Cok aukur cnm gozun aydinn oh bee guzel haber

Canım ben doğum öncesi 8 haftanın 5 haftasını da çalışarak doğum sonrasına aktardım. 14 aralıkta doğum yaptım. 14 martta başlamam lazım. Seninki ile çelişiyor ama :KK43:
Cnm dogum yaotigin degil izne ayrildigin gu onemli sen bizle beraber ekim 23 te ayrilmamismiydin izne o halde seninde 14 mart yapiyor dogru yane ;)

Kizlar merhaba, uyku icin hangi riuelleri yapiyorsunuz? Yani her aksam ayni olsa daha kolay uykuya gecermis ya. Her gun yikamak zor geliyor.
Pijama giydiriyorm uyku tulumu giydiriyorum gaz surubunu veriyorum emziriyorum sonra uyutmaya calisiyorm ama yatmaya ait guzel birsey olsa aklinda ve ya sarki ilahi bisey dinleteyim dedim ama hangi müzigi bilemedim

Kepek dedigin nedir canim anlamadim. Nerde bulunur marketlerde mi?
kepekli un alip kepegi ayirabilirsin cnm.
Kızlar hepiniz sağolun, doktorlardan geldik şimdi, kadın doğumcum "kızlık zarı kapali gibi gözükmüyo şimdilik, daha iç kısmına bakmak lazim, şimdi bakarsak cok tahriş olur zorlamayalim" dedi, çocuk doktoru da kılosuna bakti, genel kontrol yapti, 8 gunde 500 gr almiş Gayet iyi yani, iki doktor kontrolunden de mutlu ayrıldık :)
Allahım kimseyi bebişinn sağliği ile sınamasin, tam olarak cözülmedi olay ama yine de omzumdan tonlarca yük kalktı sanki.

@Dekalpy @hedef 2016 @fani2606
gozun aydin cnm Allah baska sikinti vermesin ins

ben hic uyandirmadim ilk zaman bile. saat basi kalkiyor zaten bzm sipa:(
Ben uyandirmiyorum artik genrlde uyaniyor 2 defa.gecen gun 5 saat uyanmadi bende uyandirmadim
ay masallah kizlar nazar degmesin ins bzmkide uyur o kadar artik. sersem oluyorum saat basi kalkmaktan

Back