• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Selam kızlar.
Bebegim carsamba gunu kasık fıtığı ameliyatı ve sünnet oldu. Şükür iyiyiz.
İzmire ailemin yanına geldim. Ameliyat burda oldu.
Doktor bebeğin bıngıldağının kapanmaya basladığını söyledi.
Pazartesi günü çocuk nörolojisinde randevumuz var. İnsallah guzel haberler alırız. Hepinizi öpüyoruz..
Insallah onemli bisey degildir canim,haberdar et bizleri

ben karanlıkta uyutuyorum doğduğundan beri ve gündüz ana kucağında gece beşikte bu yüzden gece uykusunu biliyor doğduğundan beri aynı ama uykuya geçene kadar 2 yada 3 defa uyanıp direniyor hatta gözlerini kocaman açıyor uyumamak için ama en sonunda kafa yana düşüp bayılıyor resmen çok şirin oluyor ben en başından böyle yaptım ki uyku eğitimi falan vermeyeyim zaten kendisi nasıl alışırsa öyle yapacak diye ona bunu kendi alışkanlığı gibi öğretmeye çalıştım şimdilik aynı düzen devam ediyoruz ama ileride ne olur bende bilmiyorum
Bende geceleri abajurun isiginda uyutuyorum ve tvyi acmiyorum,gunduzleri tv ve perdeler acik.ilk gunden beri bu sekilde gidiyoruz insallah bozulmaz duzenimiz.bazen tum gun uyuyor bazende hic uyumuyor zorlamiyorum bende bakiniyor cin gibi yerim onu ben:KK72:sabah esim gittikten sonra dayanamiyorum yanima aliyorum brraber tatiyoruz koyniş koyniş:KK37:

Arkadaslar bebeğinizi oyalayici oyuncak filan aldınız mı? Kucakta tasimaktan sırtım, belim, sezaryen yerim ağrıyor... jimnastik merkezi diye bişey var; battaniye gibi bebek üstünde yatıyor ve yukardan oyuncaklar sarkıyor. Acaba ondan alsam faydası olur mu :KK64:

Geçmiş olsun Can'ım. Üzülme herkesin başına farklı şeyler geliyor. Sen iyi ol ki bebişte çabuk toparlansın

Canim cok ama cok tesekkur ederim dediklerini mutlaka uyguliyicam bi gogusumden sadece 30 ml geliyo :( cok uzuluyorum

Gecmis olsun RABBIm korusun bebisleri
Amin canim rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
Çok cok geçmiş olsun canim. Allah şifa versin. Nasıl fark ettiniz yada şikayetiniz neydi.
Canim altini degistirirken tam kasikla pipisi arasindaki o ucgen yerde boyle goz gibi sislik bi anda cikti once hic bisey yoktu . Doktora mesaj attim hemen cerraha gidin kasik fitigi olabilir dedi :( geldi ve gecti rabbim dermansiz dert vermesin

Arkadaslar bebeğinizi oyalayici oyuncak filan aldınız mı? Kucakta tasimaktan sırtım, belim, sezaryen yerim ağrıyor... jimnastik merkezi diye bişey var; battaniye gibi bebek üstünde yatıyor ve yukardan oyuncaklar sarkıyor. Acaba ondan alsam faydası olur mu :KK64:

Canim bende oyun halisi var koydugum anda aglamaya basliyo korkuyo sanirim :(

Selam kızlar.
Pazartesi günü çocuk nörolojisinde randevumuz var. İnsallah guzel haberler alırız. Hepinizi öpüyoruz..

Canim buyuk gecmis olsun benimde bebegim 1 hafta once amelyat oldu kasik fitigindan . Ve ayni kafa bingildak sorunu bizede soylediler. Ama cok sukur oyle bisey cikmadi . Biz beyin cerrahina goturduk. Normal dogum oldugu icin normaldir dedi ama siz 4. Ayda yine gelin dedi. Annesi olarak arada bingildagini kontrol et dedi . Canim insallah seninde hic bisey cikmaz

Ben sarılık tehlikesini atlattıktan sonra uyandirmadim zaten kendi 2 3 saatte bir uyaniyor

Ben de oyle hatta dogdugundan beri gece hic kendim uyandirmadim. Acikinca kendisi uyandi hep.

Ben hiç uyandırmadım, o beni uyandırıyor hep :)

Ben de bu gece kendisinn uyanmasini bekleyeceğim artık.

Cok aukur cnm gozun aydinn oh bee guzel haber

Evet nurcom, tamamen kesin bi sonuc olmasa da baya rahatladim.

kepekli un alip kepegi ayirabilirsin cnm.
gozun aydin cnm Allah baska sikinti vermesin ins

ben hic uyandirmadim ilk zaman bile. saat basi kalkiyor zaten bzm sipa:KK43:
ay masallah kizlar nazar degmesin ins bzmkide uyur o kadar artik. sersem oluyorum saat basi kalkmaktan

Saat basi çokmuş tatlim ya, sen cok yorulursun :(

En azindan 2-3 sa uyusa sen de brz dnlenrsn. Anne ya da kv yok mu yannda?

meltemcim sıkma canını ne ise zamanla da kendiliğinden bile geçer belki.
8 günde 500 gr ne yaptın sen yaa badiş bebek tos tos olmuş desene, dr ne dedi bu sefer beğendimi kilosunu ben senin dr çok kızdım meltem cim kusura bakma, sakın yanlış anlama ama keşke değiştirsen o doktoru

İnşallah leylacim ya, inş kendi kendine gecer de hiç operasyona gerek kalmaz.
Yakinda bi dr bulunca değiştiricem ztn tatlm.
Valla ne bileyim sürekli emzirdim, gece uyurken emdikten sonra da sağdiğim sütü verdim biberonla, o baya toparladi heralde badişi.
Niloşun keyfi nasl?

4 yada 5 saatte bir uyandiriyorum yine kiyamiyorum

Bilmyorumki acikinca uyanirkar sanirim denemek lazim bu arada ben sana bida yazmizim şunu cevabi :)))))

Olsun halimecim çift cevap daha sağlam olur :)) he he

ben en fazla 5 saat uykudan sonra uyandırıyorum meltemcim sonuçta sadece süt içiyorlar yetişkinler bile en fazla 4 yada 5 saatte bir acıkıyor kan şekerlerinin düşme olasılığı hala varmış 3 aydan dan sonra bırak dedi benim doktorumda

Bende uyandırmıyorum en fazla uyuduğu 4-5 saat oluyo zaten:KK46:

Kızlar badiş de zaten maksimum 4-5 saate uyanr die düsünüyorum. Daha uzun olmaz, cin yavrusu gibi zaten, gözler kıpır kıpır uyurken bile :))

Selam kızlar.
Geçmiş olsun cnm, yeni pipiniz de hayrli olsun :))

Canim cok ama cok tesekkur ederim dediklerini mutlaka uyguliyicam bi gogusumden sadece 30 ml geliyo :KK43: cok uzuluyorum

Amin canim rabbim kimseyi evladiyla sinamasin

Canim altini degistirirken tam kasikla pipisi arasindaki o ucgen yerde boyle goz gibi sislik bi anda cikti once hic bisey yoktu . Doktora mesaj attim hemen cerraha gidin kasik fitigi olabilir dedi :KK43: geldi ve gecti rabbim dermansiz dert vermesin

Geçmiş olsun minik kuzuşa :(

Kizlar bizim minik yeni bir huy edindi uykusu gelince ağlıyor hele emiyorsa göğsümü cekistiriyor normal mi sizce
Al işte aynısı bende var ben emmek istiyor sanıyordum ama karnı çok tok mümkün değil çözdüm uyku öncesi yapıyor birde söylenip duruyor akşam 11 de başladım 1 de ancak uyudu. Allahtan sonra 4 saat gece uykusu yapıyor

Simdi bu cikan yeni yasa bizi kapsiyormu?6 ay ucretsiz izin kullanabiliyorduk halen gecerlimi benim 15 subatta raporum doluyor ama birakamam en azindan +4 ay daha isteycegim ama yeni yasa kafami karistirdi.bizim patronlar hersey yasal olsun isterler.hazirlikli olarak gitmem lazim konusmaya...
Ne zaman izne ayrılmıştın

Sağol nilaycim ya inş canm :)
Gökoş napıyo annesi, keyfi nasil?

Gökay genel olarak iyi canım dün 1. ay aşımızı da olduk. Bu ara bana fena alıştı sanırım. Genelde acıkınca herkesin kucağında ağlıyordu ama susturulabiliyordu şimdi ağlayınca sadece bende susuyor. Uyku düzeni pek yok ne yazık ki kimi gün çok güzel uyuyor kimi günse doğru düzgün uyumuyor. 1 hafta sonra annemler gidiyor. Onlar gittikten sonra bir rutin oluşturmaya çalışacağım. Yoksa ne ev ile ilgilenebileceğim ne de uyuyabileceğim.

Back