• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar hepiniz sağolun, doktorlardan geldik şimdi, kadın doğumcum "kızlık zarı kapali gibi gözükmüyo şimdilik, daha iç kısmına bakmak lazim, şimdi bakarsak cok tahriş olur zorlamayalim" dedi, çocuk doktoru da kılosuna bakti, genel kontrol yapti, 8 gunde 500 gr almiş Gayet iyi yani, iki doktor kontrolunden de mutlu ayrıldık :)
Allahım kimseyi bebişinn sağliği ile sınamasin, tam olarak cözülmedi olay ama yine de omzumdan tonlarca yük kalktı sanki.

D Dekalpy @hedef 2016 @fani2606
meltemcim sıkma canını ne ise zamanla da kendiliğinden bile geçer belki.
8 günde 500 gr ne yaptın sen yaa badiş bebek tos tos olmuş desene, dr ne dedi bu sefer beğendimi kilosunu ben senin dr çok kızdım meltem cim kusura bakma, sakın yanlış anlama ama keşke değiştirsen o doktoru

Bende de iz kalmamış herkes de iz kaldığını sanmıyorum cnm. Bize çok dikkat edin aşı yerine dediler :/ kıza bakayım yarın banyo yaptırırken iz kalmış mı
bana da yazsana bakınca, bizim tamamen geçmiş denizcim iz falan kalmamış acaba bir sıkıntımı oldu meraklandım dr sorayım gittiğimde

Kızlar hepiniz sağolun, doktorlardan geldik şimdi, kadın doğumcum "kızlık zarı kapali gibi gözükmüyo şimdilik, daha iç kısmına bakmak lazim, şimdi bakarsak cok tahriş olur zorlamayalim" dedi, çocuk doktoru da kılosuna bakti, genel kontrol yapti, 8 gunde 500 gr almiş Gayet iyi yani, iki doktor kontrolunden de mutlu ayrıldık :)
Allahım kimseyi bebişinn sağliği ile sınamasin, tam olarak cözülmedi olay ama yine de omzumdan tonlarca yük kalktı sanki.

Gözün aydin cnm Rabbim başka sıkıntı vermesin inş.

Kızlar bişey sorucam size.
Bugun doktorumuz "artık gece beslenek için uyandrma, 40 ı cıkmaya 1 gün kalmiş, gece acıkınca kendi uyanır zaten, sen uykusunu bölme" dedi, aranzda bebegi gece uyandrmayan var mi?
ben en fazla 5 saat uykudan sonra uyandırıyorum meltemcim sonuçta sadece süt içiyorlar yetişkinler bile en fazla 4 yada 5 saatte bir acıkıyor kan şekerlerinin düşme olasılığı hala varmış 3 aydan dan sonra bırak dedi benim doktorumda

Kizlar merhaba, uyku icin hangi riuelleri yapiyorsunuz? Yani her aksam ayni olsa daha kolay uykuya gecermis ya. Her gun yikamak zor geliyor.
Pijama giydiriyorm uyku tulumu giydiriyorum gaz surubunu veriyorum emziriyorum sonra uyutmaya calisiyorm ama yatmaya ait guzel birsey olsa aklinda ve ya sarki ilahi bisey dinleteyim dedim ama hangi müzigi bilemedim
ben karanlıkta uyutuyorum doğduğundan beri ve gündüz ana kucağında gece beşikte bu yüzden gece uykusunu biliyor doğduğundan beri aynı ama uykuya geçene kadar 2 yada 3 defa uyanıp direniyor hatta gözlerini kocaman açıyor uyumamak için ama en sonunda kafa yana düşüp bayılıyor resmen çok şirin oluyor ben en başından böyle yaptım ki uyku eğitimi falan vermeyeyim zaten kendisi nasıl alışırsa öyle yapacak diye ona bunu kendi alışkanlığı gibi öğretmeye çalıştım şimdilik aynı düzen devam ediyoruz ama ileride ne olur bende bilmiyorum

Çok şükür cnm :nazar:aminn, çok sevindimmmm:KK19:

Kızlar bişey sorucam size.
Bugun doktorumuz "artık gece beslenek için uyandrma, 40 ı cıkmaya 1 gün kalmiş, gece acıkınca kendi uyanır zaten, sen uykusunu bölme" dedi, aranzda bebegi gece uyandrmayan var mi?
Bende uyandırmıyorum en fazla uyuduğu 4-5 saat oluyo zaten:KK46:

Selam kızlar.
Bebegim carsamba gunu kasık fıtığı ameliyatı ve sünnet oldu. Şükür iyiyiz.
İzmire ailemin yanına geldim. Ameliyat burda oldu.
Doktor bebeğin bıngıldağının kapanmaya basladığını söyledi.
Pazartesi günü çocuk nörolojisinde randevumuz var. İnsallah guzel haberler alırız. Hepinizi öpüyoruz..

Selam kızlar.
Bebegim carsamba gunu kasık fıtığı ameliyatı ve sünnet oldu. Şükür iyiyiz.
İzmire ailemin yanına geldim. Ameliyat burda oldu.
Doktor bebeğin bıngıldağının kapanmaya basladığını söyledi.
Pazartesi günü çocuk nörolojisinde randevumuz var. İnsallah guzel haberler alırız. Hepinizi öpüyoruz..
çok geçmiş olsun umarım sorunsuz atlatırsınız kevokcum bizide haberdar et dr dan sonra

Simdi bu cikan yeni yasa bizi kapsiyormu?6 ay ucretsiz izin kullanabiliyorduk halen gecerlimi benim 15 subatta raporum doluyor ama birakamam en azindan +4 ay daha isteycegim ama yeni yasa kafami karistirdi.bizim patronlar hersey yasal olsun isterler.hazirlikli olarak gitmem lazim konusmaya...

Kizlar merhaba, uyku icin hangi riuelleri yapiyorsunuz? Yani her aksam ayni olsa daha kolay uykuya gecermis ya. Her gun yikamak zor geliyor.
Pijama giydiriyorm uyku tulumu giydiriyorum gaz surubunu veriyorum emziriyorum sonra uyutmaya calisiyorm ama yatmaya ait guzel birsey olsa aklinda ve ya sarki ilahi bisey dinleteyim dedim ama hangi müzigi bilemedim
Bizde hergun yikamiyoruz hasta olur diye korkumuzdan.dogdugundan beri gece gunduz hep yataginda yatiyor oglum,emzirip yatagina koyuyorum bide klasik muzik calan donencemiz var ondan klasik muzik acip pişpişliyorum.emzikde kullaniyoruz emzigi alinca direkt uyku moduna geciyor

Back