• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar bugün gogusumde sertlik oluştu bende hemen sagdim bi tanesinden 150 cc çıktı oğlum uyandı diye onu iciriyim dedim hepsini içti çok değil mi sizce 45 günlük bebek için annem çok dedi
Cok değil cnm ya, ama için rahat edecekse yarım saat bekle, yarım saat sonunda yarısını içir Midesi de brz dnlenir bebişin

Her emzirdiğim de söylediklerin aklıma geliyor. İtiraf edeyim emzirmek hiç bana göre değildi.. Hele ki kucakta .. Kollarım kopuyordu.. Beni de gerçekten motive etmiş oldun.. Şimdi kucağımda emziremediğim zaman yorulduğumda yatakta emziriyorum en az 1 saat.. Ve dediğin o cümlede çok doğru zaten büyüdüklerin de bizi istemeyecekler çok..

Zeynep emzirme yastiği al cnm, cok rahat oluyo Ben de kollarnda hiç emziremem cok ağriyo belim kolum

Yarın kadin dogumcuya cmt de cocuk cerrahıye gidicez cnm İçime sinen bi cevap alabilirm umarim:KK43:
bence en iyisini yapmışsın işin uzmanına gitmek en doğru sonuca götürür umarım sorun olmadan sıkıntısız atlatırsınız bu süreci şimdi sana ne desem de boş bende geçen gün aynı senin gibiydim kafamın içinde deli sorular ve kaygılar ama inan dr sana güzel şeyler söyleyecek ben korktuğumda bile güzel bir şey ler olacak diye düşündüm hep lütfen meltemcim sen de öyle düşün

ben yatağımın üstünde altını açıyorum ve yatak örtüsünün her yeri çiş hehe azıcık daha büyüsün kuru temizlemeye vericem bende boşladım

sanırım gelişmekte olan ülkeler de yapılıyor zuhalcim gelişmiş ülkelerde yapılmıyor bizim aşı yerimiz yara olmadı sadece sinek ısırmış gibi oldu ama geçti gibi oda ya acaba aşı tutmadımı ki diye düşünmeden edemedim şimdi sen öyle yazınca
Ewett bir de böyle bir durum varmış ne sinir bozucu herkes tutturamazmış bu aşıyı

bence en iyisini yapmışsın işin uzmanına gitmek en doğru sonuca götürür umarım sorun olmadan sıkıntısız atlatırsınız bu süreci şimdi sana ne desem de boş bende geçen gün aynı senin gibiydim kafamın içinde deli sorular ve kaygılar ama inan dr sana güzel şeyler söyleyecek ben korktuğumda bile güzel bir şey ler olacak diye düşündüm hep lütfen meltemcim sen de öyle düşün

Ah leylosum ya içim içimi yiyo Yarın hiç gelmeyecek gibi, inş güzel şeyler duyarım.

Rabhim guzel haberler almani nasip etsin cnm benmm ki bence alicaksin ya anlamadigim ne gibi bisey var badiste tam anlayamadimda

Tatlim, badişin vajına içinde fazladan bi parça fark ettim, ne oldugunu tam anlamadm Kafin doğumcuma foto attm, kizlik zari kapali gibi gözüküyor dedi, cocuk cerrahi bence kapali değil, bence kist gibi dedi Anlamadım ne oldugunu yani :(
Kesin teshis konulsa içim brz daha rahatlayacak :(

Tatlim, badişin vajına içinde fazladan bi parça fark ettim, ne oldugunu tam anlamadm Kafin doğumcuma foto attm, kizlik zari kapali gibi gözüküyor dedi, cocuk cerrahi bence kapali değil, bence kist gibi dedi Anlamadım ne oldugunu yani :KK43:
Kesin teshis konulsa içim brz daha rahatlayacak :KK43:
Ona benzer biai bendede var dr dedim o oyle dedi ama anlamadim ic kisimda fazladan bendede var hala var yani damar toplanmos gibi findik buyuklugunde ben kis saniyordum dr gosterdim normal dedi cozemedim herkeste varmi acaba anlamadim ama oyle dedi ; ( ondami acep oyle bisi var rengi damar gibi morumsu

ben yatağımın üstünde altını açıyorum ve yatak örtüsünün her yeri çiş hehe azıcık daha büyüsün kuru temizlemeye vericem bende boşladım

sanırım gelişmekte olan ülkeler de yapılıyor zuhalcim gelişmiş ülkelerde yapılmıyor bizim aşı yerimiz yara olmadı sadece sinek ısırmış gibi oldu ama geçti gibi oda ya acaba aşı tutmadımı ki diye düşünmeden edemedim şimdi sen öyle yazınca
Bende de iz kalmamış herkes de iz kaldığını sanmıyorum cnm. Bize çok dikkat edin aşı yerine dediler :/ kıza bakayım yarın banyo yaptırırken iz kalmış mı

Gunaydin kizlar. Kizimin yuzunde ve boyun cevresinde isilik var. Boyle olan var mi, bisey surmek istemiyorum kendiliginden gecmesini bekliyorum ama gecmiyor. Onerisi olan var mi?
bzde de var. cok kotu olmustu buyuk oglumdayken. dra goturduk kepegi suya isla ustte kalan suyu sur dedi. bir iki defa surdum gecti. bu sefer yapmadim ama daha da artarsa yapicam yine

bzde de var. cok kotu olmustu buyuk oglumdayken. dra goturduk kepegi suya isla ustte kalan suyu sur dedi. bir iki defa surdum gecti. bu sefer yapmadim ama daha da artarsa yapicam yine
Kepek dedigin nedir canim anlamadim. Nerde bulunur marketlerde mi?

Aynen öyle. O kadar çok kola içmek istiyorum ki böyle kafayı bulana kadar içerler ya ::)) o misal. Bardak bardak içmek istiyorum.. Ama sütten geçer diye korkuyorum
Ben kola içtiğimde çok etkilendi:(( baya uykusuz ve gaz sanccılı geçti. Her yiyecek içecek herkese aynı etkiyi etmiyor ama kola zaten zararlı olduğu için içmemekte iyi yapıyosun zeynepcim bnm de aksi gibi canım acayip çekmişti :( tadımlık iç hiç değilse bir yudum falan nefsini bastırsın

Back