2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bzde de var. cok kotu olmustu buyuk oglumdayken. dra goturduk kepegi suya isla ustte kalan suyu sur dedi. bir iki defa surdum gecti. bu sefer yapmadim ama daha da artarsa yapicam yine
Ben de mustela pişik kremi 1 2 3 var ya ondan çok az böyle pıt pıtsürdüm yanaklarına bi günde kuruttu. Somra doktora sorduk iyi yapmışın dedi.

Bir yudum alıyorum arada. Ben ki sabah kahvaltısında bile kola içerdim.. Ne zamana kadar içmeyeceğiz acaba.. Sütten kesilene kadar di mi

uamrım güzel şeyler duyarsın meltem cim sağlıkla güzel haberler getir bize

Gecmis olsun meltemcim,umarim onemsiz biseydir yarin haberdar et bizleri

meltemcivil Canım inş güzel haberlerle gelirsin önemli bişey yoktur . minik meleğin iyidir inşaallah

Kızlar hepiniz sağolun, doktorlardan geldik şimdi, kadın doğumcum "kızlık zarı kapali gibi gözükmüyo şimdilik, daha iç kısmına bakmak lazim, şimdi bakarsak cok tahriş olur zorlamayalim" dedi, çocuk doktoru da kılosuna bakti, genel kontrol yapti, 8 gunde 500 gr almiş Gayet iyi yani, iki doktor kontrolunden de mutlu ayrıldık :)
Allahım kimseyi bebişinn sağliği ile sınamasin, tam olarak cözülmedi olay ama yine de omzumdan tonlarca yük kalktı sanki.

D Dekalpy hedef 2016 fani2606

Gozun aydin meltemcim,sonunda memnun edebildinmi cocuk doktorunu 8 gunde 500gram cok iyi masallah

Gozunaydin canim. RABBIM baska sikinti vermesin

Çok sevindim canim maşallah bade ye ins sorun çıkacak bişey değildir tamamen gider aklından

Kızlar bişey sorucam size.
Bugun doktorumuz "artık gece beslenek için uyandrma, 40 ı cıkmaya 1 gün kalmiş, gece acıkınca kendi uyanır zaten, sen uykusunu bölme" dedi, aranzda bebegi gece uyandrmayan var mi?

Kızlar bişey sorucam size.
Bugun doktorumuz "artık gece beslenek için uyandrma, 40 ı cıkmaya 1 gün kalmiş, gece acıkınca kendi uyanır zaten, sen uykusunu bölme" dedi, aranzda bebegi gece uyandrmayan var mi?
Ben uyandirmiyorum artik genrlde uyaniyor 2 defa.gecen gun 5 saat uyanmadi bende uyandirmadim

Kızlar ben bugün doktora gittim . Birinci ayımızı doldurduk.

Ama başımızda bir SARILIK belası var maalesef.

Hala düşmemiş gözünde ve vücudun da sarılık var .

Bi sürü kan tahlili ve idrar tahlili yaptılar.

Çok şükür onlar temiz çıktı ama

SARILIK hala 11 ya

Doktor geçer bi aya dedi. Böyle değeri olan var mıydı ilk ay. Ne zaman geçicek beni bi ışıklayın nolur

Ay bende bu defa içtim kola baya etkiledi gaz baya çok oldu

Canım çok geçmiş olsun.üzülme bol bol emzir ve hergün güneşe yatir 1 saat kadar. Düşer insallah. Allah şifalar versin.

Bazen kendisi uyaniyo benin kez genelde uyuyo bende 4 yada 5 saatte bir kalsiriyorum iyidir heralde dimi[/QUOTE

4-5 saat çok değilmi canım. Kaç günlük bebişin.

Maşallah canım badeye. :)
Haberleriniz de güzel. İnşallah herşey böyle güzel devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…