Ben de mustela pişik kremi 1 2 3 var ya ondan çok az böyle pıt pıtsürdüm yanaklarına bi günde kuruttu. Somra doktora sorduk iyi yapmışın dedi.bzde de var. cok kotu olmustu buyuk oglumdayken. dra goturduk kepegi suya isla ustte kalan suyu sur dedi. bir iki defa surdum gecti. bu sefer yapmadim ama daha da artarsa yapicam yine
Bir yudum alıyorum arada. Ben ki sabah kahvaltısında bile kola içerdim.. Ne zamana kadar içmeyeceğiz acaba.. Sütten kesilene kadar di miBen kola içtiğimde çok etkilendi( baya uykusuz ve gaz sanccılı geçti. Her yiyecek içecek herkese aynı etkiyi etmiyor ama kola zaten zararlı olduğu için içmemekte iyi yapıyosun zeynepcim bnm de aksi gibi canım acayip çekmişti tadımlık iç hiç değilse bir yudum falan nefsini bastırsın
uamrım güzel şeyler duyarsın meltem cim sağlıkla güzel haberler getir bize
Gecmis olsun meltemcim,umarim onemsiz biseydir yarin haberdar et bizleri
Ona benzer biai bendede var dr dedim o oyle dedi ama anlamadim ic kisimda fazladan bendede var hala var yani damar toplanmos gibi findik buyuklugunde ben kis saniyordum dr gosterdim normal dedi cozemedim herkeste varmi acaba anlamadim ama oyle dedi ; ( ondami acep oyle bisi var rengi damar gibi morumsu
meltemcivil Canım inş güzel haberlerle gelirsin önemli bişey yoktur . minik meleğin iyidir inşaallah
Gozun aydin meltemcim,sonunda memnun edebildinmi cocuk doktorunu 8 gunde 500gram cok iyi masallahKızlar hepiniz sağolun, doktorlardan geldik şimdi, kadın doğumcum "kızlık zarı kapali gibi gözükmüyo şimdilik, daha iç kısmına bakmak lazim, şimdi bakarsak cok tahriş olur zorlamayalim" dedi, çocuk doktoru da kılosuna bakti, genel kontrol yapti, 8 gunde 500 gr almiş Gayet iyi yani, iki doktor kontrolunden de mutlu ayrıldık :)
Allahım kimseyi bebişinn sağliği ile sınamasin, tam olarak cözülmedi olay ama yine de omzumdan tonlarca yük kalktı sanki.
D Dekalpyhedef 2016 fani2606
Gozun aydin meltemcim,sonunda memnun edebildinmi cocuk doktorunu 8 gunde 500gram cok iyi masallah
Gozunaydin canim. RABBIM baska sikinti vermesinKızlar hepiniz sağolun, doktorlardan geldik şimdi, kadın doğumcum "kızlık zarı kapali gibi gözükmüyo şimdilik, daha iç kısmına bakmak lazim, şimdi bakarsak cok tahriş olur zorlamayalim" dedi, çocuk doktoru da kılosuna bakti, genel kontrol yapti, 8 gunde 500 gr almiş Gayet iyi yani, iki doktor kontrolunden de mutlu ayrıldık :)
Allahım kimseyi bebişinn sağliği ile sınamasin, tam olarak cözülmedi olay ama yine de omzumdan tonlarca yük kalktı sanki.
Çok sevindim canim maşallah bade ye ins sorun çıkacak bişey değildir tamamen gider aklındanKızlar hepiniz sağolun, doktorlardan geldik şimdi, kadın doğumcum "kızlık zarı kapali gibi gözükmüyo şimdilik, daha iç kısmına bakmak lazim, şimdi bakarsak cok tahriş olur zorlamayalim" dedi, çocuk doktoru da kılosuna bakti, genel kontrol yapti, 8 gunde 500 gr almiş Gayet iyi yani, iki doktor kontrolunden de mutlu ayrıldık :)
Gozunaydin canim. RABBIM baska sikinti vermesin
Çok sevindim canim maşallah bade ye ins sorun çıkacak bişey değildir tamamen gider aklından
Gözün aydın canımmm çok sevindim buyüdükće kaybolur inşallahhhh.Evet sonunda :) kadın "bugun cok mutlu ayrılıyoruz" dedi , o da dert etmiş kendine demek ki :)
Ben uyandirmiyorum artik genrlde uyaniyor 2 defa.gecen gun 5 saat uyanmadi bende uyandirmadimKızlar bişey sorucam size.
Bugun doktorumuz "artık gece beslenek için uyandrma, 40 ı cıkmaya 1 gün kalmiş, gece acıkınca kendi uyanır zaten, sen uykusunu bölme" dedi, aranzda bebegi gece uyandrmayan var mi?
Ay bende bu defa içtim kola baya etkiledi gaz baya çok olduBen kola içtiğimde çok etkilendi( baya uykusuz ve gaz sanccılı geçti. Her yiyecek içecek herkese aynı etkiyi etmiyor ama kola zaten zararlı olduğu için içmemekte iyi yapıyosun zeynepcim bnm de aksi gibi canım acayip çekmişti tadımlık iç hiç değilse bir yudum falan nefsini bastırsın
Bazen kendisi uyaniyo benin kez genelde uyuyo bende 4 yada 5 saatte bir kalsiriyorum iyidir heralde dimiBen uyandirmiyorum artik genrlde uyaniyor 2 defa.gecen gun 5 saat uyanmadi bende uyandirmadim
Kızlar ben bugün doktora gittim . Birinci ayımızı doldurduk.
Ama başımızda bir SARILIK belası var maalesef.
Hala düşmemiş gözünde ve vücudun da sarılık var .
Bi sürü kan tahlili ve idrar tahlili yaptılar.
Çok şükür onlar temiz çıktı ama
SARILIK hala 11 ya
Doktor geçer bi aya dedi. Böyle değeri olan var mıydı ilk ay. Ne zaman geçicek beni bi ışıklayın nolur
Bazen kendisi uyaniyo benin kez genelde uyuyo bende 4 yada 5 saatte bir kalsiriyorum iyidir heralde dimi[/QUOTE
4-5 saat çok değilmi canım. Kaç günlük bebişin.
Gözün aydın canımmm çok sevindim buyüdükće kaybolur inşallahhhh.
Ben de uyandırmayayım madem, dr uykuda büyüme hormonu salgılanıyo artık meme kadar uykuya da ihtiyacı var " dediBen uyandirmiyorum artik genrlde uyaniyor 2 defa.gecen gun 5 saat uyanmadi bende uyandirmadim
Kızlar hepiniz sağolun, doktorlardan geldik şimdi, kadın doğumcum "kızlık zarı kapali gibi gözükmüyo şimdilik, daha iç kısmına bakmak lazim, şimdi bakarsak cok tahriş olur zorlamayalim" dedi, çocuk doktoru da kılosuna bakti, genel kontrol yapti, 8 gunde 500 gr almiş Gayet iyi yani, iki doktor kontrolunden de mutlu ayrıldık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?