2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
leylam355 ne yaptiniz gittiniz mi doktora,umarim onemli bisey degildir
gittik pınarcım sorma yaa 2 dr gittik en son emot hastanesinde aldık soluğu çokk iyi bir hastane gerçekten içimiz rahat etsin diye ama netleşmedi daha şimdilik pavlik bandajı takılabilir dedi pazartesi kesinleşecek herşey çok moralim bozuldu pınar bu bandaj çok sıkıntılıymış bebekler huy değiştirip mutsuz oluyorlarmış ama kızımın iyiliği için takılacaksa yapacak bir ama mutlu kızım gidecek sinirli huysuz mutsuz bir bebek olacak ona çok üzüldüm

ben obez olayım, iğrenç olayım, çok çirkin olayım yeter ki kızım iyi olsun artık bunlar benim için sorun bile değil kilolar gitmese de artık umurumda değil

Yazııık kızz tipsiz deme minik bebeye :)

Canım hayırdır çok geçmiş olsun. Ne zamandır giremiyordum foruma. Umarım ciddi birşeyi yoktur nil kuzusunun.
Bizde de Bora hastaydı, malesef kızıma da geçti virüs. Öksürük ve burun tıkanıklığı var. Dr anne sütü sadece aldığı için ilaç vermedi. Burnuna da serum fizyolojik yapıyorum sık sık, umarım düzelir.
Doğum kilolarından emzirdiğim halde sadece 4 kilo gitti. Daha 14 kilo var ve haftalardır gram vermedim. Ama benim yapım böyle sonra bir anda hepsi gidiyor. Hem kalsa ne olur kilolar dediğin gibi, yeter ki yavrularımız iyi olsun.

arzucum kalçasında sıkıntı çıktı pavlik bandajı takılacak büyü ihtimal ona canım çok sıkıldı bizde virüs kaptık otri bebe ve serum fizyolojik yapıp emzirdim 4 yada 5 günde geçti umarım sizin de öyle olur

Bende boba var henuz kullanmadim ama kullanan arkadaslarim cok memnunlar. 3.aydan sonra kullanmayi dusunuyorum.

Canım sikma canını belki öyle olmaz hem duzelsinde artık bi süre idare edilir ins bi an önce düzelir kuzu

Canım sikma canını belki öyle olmaz hem duzelsinde artık bi süre idare edilir ins bi an önce düzelir kuzu
umarım başakcım dediğin gibi olur ama şuan resmen çökmüş durumdayım kızıma bakıp bakıp ağlama krizleri geliyor anlatamam çok zor yaa nasıl oyalıycam ben bu çocuğu çok minik daha mutsuz olacak evladım

ne olır üzne kendini. Çok geçmiş olsun. Olmadan üzme kendini. İnşallah hiç öyle bi etkisi olmasın, boşuma üzülmüşüm dersin...

Leylacm tekrardan geçmiş olsun. Belki de Nil de öyle etkileri olmaz canım. O yüzden Nil mutsuz olacak diye düşünme. Senin de dediğin gibi önemli olan Nil'in kısa zamanda düzelmesi tatlım. Ne kadar bir süre takılıyormuş bu bandaj?

ne olır üzne kendini. Çok geçmiş olsun. Olmadan üzme kendini. İnşallah hiç öyle bi etkisi olmasın, boşuma üzülmüşüm dersin...
çok sağol bu saat oldu hala uyumadım sinirden üzüntüden kullananların yorumlarını okuyorum hepsinin bebekleri çok mutsuz olmuş ama tek temennim erken teşhis olması umarım pazartesi dr takmayalım ihtiyacı yok çok iyi durumda demesi
bu arada bu kalça usg olayı bir defalık değilmiş meğer 4. aya kadar muhakkak çocuk dr değil bir ortopedist görmeliymiş eğer böye yapan varsa ben bilgi vereyim çocuklar ileride ya topallıyormuş yada çok ağrılı bir süreçten geçebiliyorlarmış
çok sağol nilaycım umarım olmaz ve umarım kullanmak zorunda kalmaz masumca yatağında uyuyan bir bebek ya saatli uyuyup saatli kalkan her şeyi saatli seven bizi yormayan bebeğim gidecek mutsuz huzursuz bebek olacak anlatamam çok üzücü aşıda bile çok sarsıldı ağlaması falan fenaydı bunda nasıl olur hiç bilmiyorum ama çok dua ediyorum takmak zorunda kalmayalım diye dr aparatı alın ama takmak gerekli olmayabilir diye söyledi ve biz aparatı arabada bıraktık eve bile getiremedik üzüntüden

Ahh kuzum, umarım gerek kalmaz canım. Gecemiz kötü geçiyor, burun akıntısı arttı. Nefes alamayınca ememiyorda. Sonra kusuyor umarım çabuk geçer.

Cnm ortopediye mi gittiniz ben kaçırdım yaa ( dur hemen moral bozmak yok leylam, nil bebişimiz çok mutlu bir bebek Allah korusun inş öyle hzuursuz olcağı bir dırum olmaz üZülme hemen (

İnşallah takmak zorunda kalmaz canım benim. Siz de aparatı arabadan eve hiç götürmezsiniz.

Su kolik bebekler icin indirilen programlari denedin mi ? White noise diye bi program kullaniyorum ben sac kurutma sesini aciyorum rahatliyor bi bakmisim uyumus sonrasinda hatta kapatinca gozler yeniden cin biraz kafa utuluyor ses ama o uyusunda kendine bi duzen olsun diye bende dinliyorum bazen bende uyuyorum hatta :)

Aekadaşlar burda biri yazmıştı toz kimyonı demleyip gümde 4 çay bardağı içiyorum diye. Ben de dün başladım, tesadüf mü bilmiyorum ama kızım çok rahatladı... O arkadaşa çok teşekkür ediyorum

Evet kimyon çayı içmenin gerçekten faydasi oluyor. Bende günde 2 fincan rezene iciyom hem gaz için hemde güzel süt yapıyor. Bizde 47 günlük olduk ilk zamanlar çok gaz sancısı çektik şimdi iyiyiz şükür ama bu seferde uyku düzenimiz yok. Uykusu olduğu halde uyumamak için direniyor nasıl ağlıyor anlatamam geceden beri ayaktaydık şükür ki yeni uyudu. Bizim gibi olanlar varsa tez zamanda düzene gireriz inşallah. Yoksa kafayı yiyecez artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…