- 30 Mayıs 2015
- 1.282
- 1.105
- 63
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim leylacım çok üzüldüm nil bebeğimiz umarım o şeyi takmak zorunda kalmaz ama sen yine de olumsuz düşünme bebekler hemen etkileniyorlar taksa bile geçici olduğunu düşünüp moralini bozmaki nil de etkilenmesin Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin bunlar geçici leylacım merak etme herşey yoluna girer bi bakmışsın büyümüş tıpış tıpış evde dolaşiyor fıstıgım.çok sağol bu saat oldu hala uyumadım sinirden üzüntüden kullananların yorumlarını okuyorum hepsinin bebekleri çok mutsuz olmuş ama tek temennim erken teşhis olması umarım pazartesi dr takmayalım ihtiyacı yok çok iyi durumda demesi
bu arada bu kalça usg olayı bir defalık değilmiş meğer 4. aya kadar muhakkak çocuk dr değil bir ortopedist görmeliymiş eğer böye yapan varsa ben bilgi vereyim çocuklar ileride ya topallıyormuş yada çok ağrılı bir süreçten geçebiliyorlarmış
çok sağol nilaycım umarım olmaz ve umarım kullanmak zorunda kalmaz masumca yatağında uyuyan bir bebek ya saatli uyuyup saatli kalkan her şeyi saatli seven bizi yormayan bebeğim gidecek mutsuz huzursuz bebek olacak anlatamam çok üzücü aşıda bile çok sarsıldı ağlaması falan fenaydı bunda nasıl olur hiç bilmiyorum ama çok dua ediyorum takmak zorunda kalmayalım diye dr aparatı alın ama takmak gerekli olmayabilir diye söyledi ve biz aparatı arabada bıraktık eve bile getiremedik üzüntüden
İnşaallah güzel haberler bekliyoruz canımçok sağol bu saat oldu hala uyumadım sinirden üzüntüden kullananların yorumlarını okuyorum hepsinin bebekleri çok mutsuz olmuş ama tek temennim erken teşhis olması umarım pazartesi dr takmayalım ihtiyacı yok çok iyi durumda demesi
bu arada bu kalça usg olayı bir defalık değilmiş meğer 4. aya kadar muhakkak çocuk dr değil bir ortopedist görmeliymiş eğer böye yapan varsa ben bilgi vereyim çocuklar ileride ya topallıyormuş yada çok ağrılı bir süreçten geçebiliyorlarmış
çok sağol nilaycım umarım olmaz ve umarım kullanmak zorunda kalmaz masumca yatağında uyuyan bir bebek ya saatli uyuyup saatli kalkan her şeyi saatli seven bizi yormayan bebeğim gidecek mutsuz huzursuz bebek olacak anlatamam çok üzücü aşıda bile çok sarsıldı ağlaması falan fenaydı bunda nasıl olur hiç bilmiyorum ama çok dua ediyorum takmak zorunda kalmayalım diye dr aparatı alın ama takmak gerekli olmayabilir diye söyledi ve biz aparatı arabada bıraktık eve bile getiremedik üzüntüden
Hangi marka deneyeceksin?Canm ya o pis kokuyu ben de fark ettim, prima ürün değiştirmiş snrm, başka marka deneyeceğim ben de.
Ben henüz almadım. Sen karar verdin mi canım?Kızlarrr sling ve kanguru aldınız mı boba 4g çok phalı ama bi kere alayım boba mı alayım yoksa momfort mu :/ off ergonomik olanlar çok pahalı gerçekten ama ergonomik olmayanı da bebişe zarar ( ben sling almadım nasılsa 2. Ayımız bitti diye direkt kanguru alcam
Süper bir bilgilendirme olmuş. Teşekkürler.
Canım hayırdır çok geçmiş olsun. Ne zamandır giremiyordum foruma. Umarım ciddi birşeyi yoktur nil kuzusunun.
Bizde de Bora hastaydı, malesef kızıma da geçti virüs. Öksürük ve burun tıkanıklığı var. Dr anne sütü sadece aldığı için ilaç vermedi. Burnuna da serum fizyolojik yapıyorum sık sık, umarım düzelir.
Doğum kilolarından emzirdiğim halde sadece 4 kilo gitti. Daha 14 kilo var ve haftalardır gram vermedim. Ama benim yapım böyle sonra bir anda hepsi gidiyor. Hem kalsa ne olur kilolar dediğin gibi, yeter ki yavrularımız iyi olsun.
çok sağol bu saat oldu hala uyumadım sinirden üzüntüden kullananların yorumlarını okuyorum hepsinin bebekleri çok mutsuz olmuş ama tek temennim erken teşhis olması umarım pazartesi dr takmayalım ihtiyacı yok çok iyi durumda demesi
çok sağol umarım iyi aberer veririm sabah dayanamayıp dr tekrar aradım kalçada ki boğumlara bak dedi ve gerçekten boğumlardan biri farklı bandajı takmazsa daha kötü olacak biliyorum ama işte dayanamıyorumcanım çok geçmiş olsun Rabbim dermansız dert vermesin. Anne karnında olduğu gibi senden etkilenmeye devam ediyor o yüzden sen kendini mutsuz huzursuz etme lütfen sen fıstığı hastalıktan daha çok etkileyebilirsin. Her bebek de bir olmaz başkalarının bebeğine olanları düşünüp yıpratma kendini. Bize Nil'in iyi haberlerini mutlaka bildir. :)
otri bebe yap arzucum gerçekten çok iyi geliyuor ahh bu misafirler hep onlar getiriyor evlerimize hastalıkları ben artık misafir kabul etmiycem kızımı kimse üzmesin di,ye umarım gerek kalmaz ama büyük ihtimal takılacak kalça daki boğumlardan biri farklıAhh kuzum, umarım gerek kalmaz canım. Gecemiz kötü geçiyor, burun akıntısı arttı. Nefes alamayınca ememiyorda. Sonra kusuyor umarım çabuk geçer.
evet denizcim yaa bakalım sana mesaj atarım dr sonrası yarın tekrar gidicez ve büyük ihtimal bandaj takılacak ve deniz dr bana dün ne dedi biliyormusun takılacak bandaj aynı boba kangru duruşuna benziyor dedim evet bende onu tavsiye ediyorum dedi bende kızım iyi olunca sadece boba alıcam parasını artık düşünmüyorum bile ki gerçekten pahalı bir ürün deniz uygun fiyatlı boba var ama 7-20 kg aralığında var zaten bu bebekler ayda 1 kg alıyor hepi topu bir yada iki ay sonra kullanırsın bu modeli bak sana link atıyorum bizim de bandaj takılıp çıkana kadar bu kadar süre geçer ve ilomuzda böyle olur diye ben böyle bir şey alabilirimCnm ortopediye mi gittiniz ben kaçırdım yaa ( dur hemen moral bozmak yok leylam, nil bebişimiz çok mutlu bir bebek Allah korusun inş öyle hzuursuz olcağı bir dırum olmaz üZülme hemen (
umarım zuhal ne yapsam kalbimdeki sızı dinmiyor anlatamam ama takmasza daha fena olacak biliyorum umarım takılırsa bu süre çabucak geçerCanim leylacım çok üzüldüm nil bebeğimiz umarım o şeyi takmak zorunda kalmaz ama sen yine de olumsuz düşünme bebekler hemen etkileniyorlar taksa bile geçici olduğunu düşünüp moralini bozmaki nil de etkilenmesin Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin bunlar geçici leylacım merak etme herşey yoluna girer bi bakmışsın büyümüş tıpış tıpış evde dolaşiyor fıstıgım.
inşallah gül inşallah canımİnşaallah güzel haberler bekliyoruz canım
umarım nilaycım umarım artık yapılacak ne varsa yapalım diyorum hiç uyumadık sabaha kadar kızın başında bekledik anlatamam yaa belki ben fazla kaygılanıyorum ama ne yapayım zaten minnacık doğdu daha yeni topladı derken şimdide bu çıktı kızım çok mutlu her şeyi düzenli inan gazını bile sorun etmiyordum ki ileri derece kolik bir bebek ama çok güçlü yaa ilacıyla bunu bile atlatmaya çalışıyprdu, tek korkum huyu değişip mutsuz olacak ben nasıl mutlu edicem bebeğimi nasıl yapıcamİnşallah takmak zorunda kalmaz canım benim. Siz de aparatı arabadan eve hiç götürmezsiniz.
Benimki de uykusu olduğu halde uyumuyor.Evet kimyon çayı içmenin gerçekten faydasi oluyor. Bende günde 2 fincan rezene iciyom hem gaz için hemde güzel süt yapıyor. Bizde 47 günlük olduk ilk zamanlar çok gaz sancısı çektik şimdi iyiyiz şükür ama bu seferde uyku düzenimiz yok. Uykusu olduğu halde uyumamak için direniyor nasıl ağlıyor anlatamam geceden beri ayaktaydık şükür ki yeni uyudu. Bizim gibi olanlar varsa tez zamanda düzene gireriz inşallah. Yoksa kafayı yiyecez artık..
Bence, fotoğrafa göre, konağa benzemiyor. Havalar kuru olduğunda bebeklerin de cildi kuruyor, ondan olabilir. Krem sürmeyi dene, iğne ucu kadar krem yeter onakızlar bebeğimin kaşlarına bakar mısınız .. konak mı?
şimdiye kadar önemsemedim geçer sandım ama arttı.
Benimki de uykusu olduğu halde uyumuyor.
Aynen ya gider her türlü kilolar meltemcm önemli olan bebişlerimiz beslensin bol bol süt olsun
Kilo alımı nsıl oldu badişin iyi misiniz cnmcım