• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
zaten önce altını alıyorum sonra emziriyorum ama yazarken ters olmuş..
bu arada erkek bebeği olanlar altını alırken malum oraya buraya çişi yapıyolar ya benim ki bu sabah popoyu silmek için ayaklarını kaldırdığımda yüzüne çişine yaptı ve gözüne ağzına girdi. mikrop kapar mı yaa baya endişelendim !!!
Bişey olmaz hatta iyi olmuş yaraya çiş sürerler mikrop kapmasın diye hem onun çişinden ne olsun tertemiz anne sütü

Hayırlı olsun canım. Güle güle güzel günlere oturun.

Bende de oldu. Bol bağlayınca da dışına taştı. Sıkı yapınca iz oluyor. Arayı tutturmak zor.

Ben varım canım. Hatta o yüzden nerdeyse sütten kesiliyordum :KK43:
Burada da anlatmıştım.

Aynı yerden almama rağmen 2.aldığım paket farklı çıkınca sizin muhabbeti hatırladım. Sahte mi diye düşündüm. :KK66:

Aaaa o mazot kokusu sizde de mi var? Eski pakette yoktu.(sarı cırtcırtlı olan) Ben de devit damladan dolayı cişi öyle koktu sanıyordum. Yeni paketten sonra o koku oldu sanki.

Bence de. Sarı daha güzeldi.

Ben de beğenmedim. Sarı iyiydi. :KK66:

Canm ya o pis kokuyu ben de fark ettim, prima ürün değiştirmiş snrm, başka marka deneyeceğim ben de.

oyy sizde büyüdünüz desene gaz sorununuz başladımı meltemcim nasıl bade gazlı bir bebek değildir umarım bu arada sen nasılsın duygu yoğunluğu azaldımı kuzum

Gazi pek yok canm allaha sükür.
Duygularim acisindan su anda daha stabilim, bu kez de badeden hiç ayrılamıyorum ve en ufak bi sıkıntısında cok dertleniyorum

Off kizlar off psikolojim darma dagin 2.ayimiza girdik aşıları vurunduk 5.800gr 58 cm boyumuz hersey cok guzel fakat hala bi duzenimiz yok cok bunaldim :KK43:(( aksam olunca bebege bi haller oluyo hizli hizli nefes almalar uyumamak icin naz yapip cigirmalar memeyi bile nazla aliyor sanki gunduzki bebek o deil aksam 7 den beri uyanigiz şuan hala salliyorum sabir cekiorum icimden artik kollaridma derman kalmiyor ya sürekli kucak ilgi bekliyor aksamlari yemek yemedigim zamanlar oluyor mecburen bisküviyle gecistiriyorum 62 ile hamile kalan ben 60a düştüm uykusuzluk moralsizlik mafedio boynum kopucak sanki :KK43:

Canm benm ya gecmiş olsun, inş hemen bi düZen kurarsnz.
Genelde aksam saatında yaptirilan banyo işe yarıyo, sen de bi denesene

Selamlar herkese. Kabizlik sorunu icin esime kuru incir aldirmistim. Sutumun arttigini farkettim. Internetten arastirdigimda da saracoglunun sut arttirici bi kurde kullandigini gordum. Sorun yasayan annelerin bilgisine:)

Merhaba anneler 26aralikta dogumm oldu ama bn ocak anneleriyle devam ediyorum size sorum oluck cvplarsanz çok sevinirim oğlum hapsiriyo ve oksuruyo hastaneye gitmek istemiyorm ztn yetrnce salgın var evdekiler yüzünden hasta oldu yavrm bnde tabikii o oksurdukce bn oluyorm bebegnz hasta oldysa ne kullandınız onerilerinz neler cvplarinz icn smdiden teskkrler
Canim ya su fotondki pattaniyeyi nerden aldin cok guzrl ama bulamiyorum ben

Canm benm ya gecmiş olsun, inş hemen bi düZen kurarsnz.
Genelde aksam saatında yaptirilan banyo işe yarıyo, sen de bi denesene
Melodram_Punisher Melodram_Punisher ayni bende oyleyim ya dun agliycaktim sinirimden valla tipsiz aksam olunca antenleri aciyor uyumak bilmez aglamalar susmuyor bacaklarim kollarim koptu hep kucak istyor perte ciktim ya 2 ayda omrum tukendi resmen aksamlari banyo yapinca rahatliyordu 2 gundur tersine sureklu huy degistryor ne gunduz ne gece rahat yok bana artik fittirmak uzereyim odadan adim atsam viyakliyor ya nerden anliyorsa tipsiz oyy oyy napcaz bilmyom

Desenize tek biz deyiliz bizimde uyku saatimiz gec 1 den once uyumuyor Aksam 9 basliyor mix mizlari tel basina bakmak cok Zor Annem Kayinvalidem ancak idare ediyoruz

Merhaba anneler 26aralikta dogumm oldu ama bn ocak anneleriyle devam ediyorum size sorum oluck cvplarsanz çok sevinirim oğlum hapsiriyo ve oksuruyo hastaneye gitmek istemiyorm ztn yetrnce salgın var evdekiler yüzünden hasta oldu yavrm bnde tabikii o oksurdukce bn oluyorm bebegnz hasta oldysa ne kullandınız onerilerinz neler cvplarinz icn smdiden teskkrler
Dr gitmelisin ve orda detaylı kontrol eder cigerlere inmiş mi hasta mı diye. Burdaki kimse ne teşhis koyabilir ne çare olabilir cnm çok geçmiş olsun.
Sıkı sıkı giydir bebişi kendin de maske tak ve korkma bence hast gitmekten sonra pişman olmaktan iyidir :((

Ben de verdiğşm 2 kıloyu geri aldim, doğum kılomdan sadece 2 kg düşüğüm, yani 12 kg fazlam var ama hiç dert etmiyorum. Kızıma iyi süt verebileyım de kılolar sonra da gider Haftada 3-4 gün gidecegim spor salonuna bakar
Aynen ya gider her türlü kilolar meltemcm önemli olan bebişlerimiz beslensin bol bol süt olsun :KK66:
Kilo alımı nsıl oldu badişin iyi misiniz cnmcım

Kızlarrr sling ve kanguru aldınız mı boba 4g çok phalı ama bi kere alayım boba mı alayım yoksa momfort mu :/ off ergonomik olanlar çok pahalı gerçekten ama ergonomik olmayanı da bebişe zarar :(( ben sling almadım nasılsa 2. Ayımız bitti diye direkt kanguru alcam

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...JZ-j-oqjy5cipaJuwQUQl9XgFDmp2-0D2mvUr7_v8k4Xg
Ya ben bu sling den aldım ama bebek içinde iki büklüm oluyor ve ağlamaya başlıyor. Aglamasa büyük kolaylık aslında...
images

Back